mattaman 294 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Do RBR nie ma startu, ale i tak 90% graczy będzie jęczeć że jest za trudno. Podobnie jak było z pCARS. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam 32h na liczniku i dopiero od niedawna zaczalem jezdzic bez wspomagaczy ! Nowy DIRT jest fenomenalny, to jedna z tych gier, na ktora fani rajdowek czekali latami i chyba najlepsza jaka sie ukazala od Codemasters ! Zdecydowanie tez nie dla kazdego - gra wiaze sie z wielokrotnym powtarzaniem odcinków, czasami nawet godzine mozna spedzic przey 4 minutowej trasie, by w koncu wyuczyć się wchodzenia w każdy zakret, ale satysfakcja na koniec jest przeogromna. Spokojnie mozna brac w ciemno ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Już to widzę jak niebieskie Fanki mas-terują OESY po godzinie , ale liczę że jednak troche tych januszy się złapie i nabije słupki dla Codemasters bo ta gra to mistrzostwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam 32h na liczniku i dopiero od niedawna zaczalem jezdzic bez wspomagaczy ! Nowy DIRT jest fenomenalny, to jedna z tych gier, na ktora fani rajdowek czekali latami i chyba najlepsza jaka sie ukazala od Codemasters ! Zdecydowanie tez nie dla kazdego - gra wiaze sie z wielokrotnym powtarzaniem odcinków, czasami nawet godzine mozna spedzic przey 4 minutowej trasie, by w koncu wyuczyć się wchodzenia w każdy zakret, ale satysfakcja na koniec jest przeogromna. Spokojnie mozna brac w ciemno ! Bierę pre order, w koncu gra gdzie auta się niszczą na tej generacji jak trzeba Nie jest to co prawda poziom BeamNG.drive, ale mam nadzieję, że kiedyś ogarną tą technologię w grze AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No właśnie, jak dokładnie jest ze zniszczeniami- poziom RBR, że po mocniejszym dzwonie koniec zabawy? Można złapać gumę? Zbić szybę? Stracić łączność z pilotem? Zablokować bieg? Przegrzać silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Dokladnie tak jak piszesz - 1 blad i jedziemy bez opony, z peknieta szyba, rozwalonym ukladem kierowniczym, czasami w ogole auta nie da sie prowadzic i od razu konczysz wyscig. Miedzy odcinkami specjalnymi masz czas na naprawe - po to miedzy innymi zatrudniasz mechanikow i menadzerow (z nimi naprawy ida szybciej, wiec przez te 30 minut mozesz zrobic wiecej rzeczy) Edit: chyba jednak nadal nie potrafie jezdzic bez lekkiej kontroli trakcji. Kolejne godziny za mna i moge tylko dodac, ze tutaj nie walczymy o 1 miejsce, a o dojchanie w ogole do mety Jak jeszcze uda sie zaliczyc czas, ktory pozwoli nam powalczyc chociaz o 3 miejsce w dalszych odcinkach, to jest sukces! Edytowane 28 Marca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Właśnie ogrywam driveclubowe dodatki by być troszczke wdrożonym już w ścigałki. easye a na początku zaczyna się od tych class b (przednionapędówek) czy sterujesz karierą jak chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Czy jest jakaś nadzieja na demo tej gry na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 easye a na początku zaczyna się od tych class b (przednionapędówek) czy sterujesz karierą jak chcesz?Masz malo kredytow - chyba maks na co mozesz sobie pozwolic to wlasnie 2 fury z 1960 na krzyz. Po 1 sezonie juz masz troche kasy i mozesz kupic cos z klasy B (naped na 4 kola)- np. Peugeot 205) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 IGN w swojej recenzji mówi, że gra się dobrze na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 czytałem również na Burger ign że gra się tak samo na ps4 jak na PC także codemasters chyba dało radę z portem Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jak się prezentuje multi, jest może coś na wzór kanapowej rywalizacji jak w WRC Rally Evolved ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dla zastanawiających się czy gra się dobrze na padzie. Gość pisze w komentarzach że śmiga od X1: a tu lista wspieranych kierownic pod konsolami: https://www.dirtgame.com/uk/blog/5487 Cieszę się na mojego Terminatora T100 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 nigdy nie zrozumiem jak można grać z kamerą zza samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ja perdole ale ta gra jest dobra, w czasach zalewu tandetnego gówna to jest prawdziwa perełka Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 mozna juz gdzies kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Premiera dopiero za 6 dni. Edytowane 30 Marca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 nigdy nie zrozumiem jak można grać z kamerą zza samochodu Nigdy nie zrozumiem jak można grać z kamera ze zderzaka #teamkamerazzasamochodu Fajnie jakby dali demo, zeby właśnie obadac jak gra sie na padzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tylko kamera ze środka samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 świetne są różnice w prowadzeniu każdego pojazdu, czuć dosłownie wszystko, jest rewelacyjna oprawa dźwiękowa, moja ulubiona kamera ze środka ale nie z oczu kierowcy dodać do tego naprawdę różnorodne, wymagające trasy i banan na mordzie za każdy czysty przejazd nieważne czy na 3 czy na 5 miejscu póki co gram bez asyst ale czyste przejazdy wychodzą mi tylko staruszkami z lat 60 i 70 - gram na padzie od xbona Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Mi pasowała zawsze z maski. O Hezusie ale będzie na(pipi). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tez nie mogę sie doczekac, wreszcie tytuł na który czekałem od RBR. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 173 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Miałem okazję grać na padzie u kumpla na PC i powiem krótko - jest rewelacja Bardzo mnie też cieszy oficjalne wsparcie twórców dla kiery Thrustmaster T100 Co do kamer, to ja lubię różne - jak cisnę tylko i wyłącznie dla bicia rekordów, to obowiązkowo kamera z kokpitu (w Dirt Rally idealna jest ta z deski rozdzielczej bez widoku kierownicy) + do tego kierownica, a jak mam ochotę pograć dla czystego funu, to łapie za pada, wyciągam kopyta na kanapie i zapodaje sobie kamerkę zza auta - przypominają się wtedy stare dobre czasy jak się godzinami rypało w CMR 2 na szaraku Już się nie mogę doczekać premiery. jak tylko pojawi się gdzieś w pobliskim sklepie, to biegnę czym prędzej po swoją sztukę Wreszcie dostaniemy prawdziwą grę rajdową, a nie jakieś nędzne popłuczyny Edytowane 30 Marca 2016 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja gryzę się z myślą czy kupić Digitala czy pudełko, męczy mnie powoli zmiana płyt za każdym razem, w sumie nie śmiecąc innych tematów to ktoś wie może czy jeśli kupię grę na danej konsoli i wymienię dysk za jakiś czas na większy (myślę o hybrydzie 1TB) to czy nie będzie problemu ponownie gry pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi