Nemesis 1 268 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Premiera w przyszłym roku na PC, PS4, XOne i Wii U. Za grę odpowiada Playtonic Games - w większości była ekipa Rare. Za projektem stoją te same osoby, które stworzyły legendę DK Country, Goldeneye i Banjo-Kazooie. Czy można chcieć więcej? Pomóc ma Kickstarter. Minimalna kwota 175 tys. funtów została już zebrana w dzień po rozpoczęciu zbiórki (dokładnie wczoraj). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Mocno nijakie te postacie Taki generyczny gekon i nietoperz w pixarowej stylistyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Nie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Bez podjarki. Do tego te postacie rodem z animacji Pixara, których nie trawię. Ale to tylko KS, więc nie ma co na chwilę obecną wydawać osądów. Edytowane 2 maja 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 No postacie nijakie ale na tej pustyni platformowek 3d mają mój kredyt zaufania. Będę się bacznie przyglądał temu projektowi i trzymał mocno kciuki aby to wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Platformówki sprzedaje się graczom głównie designem,a tu jak na razie widać zero jakiegokolwiek pomysłu z głównymi bohaterami na czele(wyglądają jak z gry dodawanej do jogurtu). Mogli się bardziej postarać,ale kickstarter kolejny raz udowodnił, że wystarczy zebrać kilka przywołujących nostalgie nazwisk i kasa płynie strumieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Strasznie słabo to wygląda. Designersko to pokraka straszna rodem na równi z Knackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 Sama oprawa średnia ale jednocześnie miła dla oka, za to design kompletnie bez polotu i odpychający. Muzyka, animacja postaci i logo żywcem ściągnięte z BK. Do premiery droga daleka więc jeszcze dużo może się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 Mi się postaci podobają, szczególnie ten nietoperz polewkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 Przecież to jest bardzo wczesna a przez 1,5 roku do premiery wszystko może się jeszcze zmienić. A mi się tam nawet podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 3 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2015 Spokojnie, gra w produkcji jest dopiero 3 miesiące, więc czasu mają mnóstwo jeszcze.Podoba mi się jak planują rozwiązać system znajdziek. Będą one walutą, za którą będziemy mogli rozbudowywać świat gry. Czyli im więcej zbierzesz, tym więcej contentu odblokujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 13 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2015 Ujawniono pierwszą postać drugoplanową Trowzer: Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Gierka naprawdę fajnie się zapowiada. Chłopaki bez problemu szybko dostali wymagane fundusze do dalszych prac więc musi być dobrze. Premiera dopiero na fall 2016 więc może do tego czasu znajdzie się jakiś wydawca, który wesprze projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Gierka naprawdę fajnie się zapowiada. Chłopaki bez problemu szybko dostali wymagane fundusze do dalszych prac więc musi być dobrze. Premiera dopiero na fall 2016 więc może do tego czasu znajdzie się jakiś wydawca, który wesprze projekt. Nic dziwnego że im się udało po pierwsze nie są to randomy, po drugie i chyba najważniejsze na rynku niema platformówek 3D (po za konsolami Big N oczywiście) mimo że jak widać jest na nie zapotrzebowanie. Oby ich sukces był sygnałem dla innych do przywrócenia tego typu gier na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Nieźle, ludzie krytykują pracę kilku osób zrobioną przez dwa miesiące [*] Spokojnie, ta gra zarządzi. Ja to wiem. Ja to czuję. dat animation Edytowane 3 czerwca 2015 przez Figaro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Nie bardzo mi się to podoba, nie przemawiają do mnie kompletnie postacie którymi kierujemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Ja się do nich z każdym materiałem przyzwyczajam i coraz mniej mi one przeszkadzają choć dupy nie urywają zwłaszcza nietoperz Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Postacie faktycznie takie se ale cała reszta fajnie się klaruje. Czuć tu klasyczne platformóweczki 3d, które wyginęły kilka lat temu. Dla mnie kozak inicjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) Nowy utwór z gry od David Wise https://soundcloud.com/playtonic/yooka-laylee-kartos-challenge-working-title-david-wise Nowa postać: W dodatku do zespołu doszły trzy osoby, w tym dwaj ex-rare-pracownicy. Dajcie. Mi. Tę. Grę. Edytowane 10 lutego 2016 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Jakaś przybliżona data premiery jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) Utwór świetny - trochę Donkeja trochę Banjo, a nowa postać rozbudza wyobraźnie co do etapu, w którym zadebiutuje. Sama parka bohaterów jest świetna, ale kameleonowi przydałyby się jednak gacie Na stronie Playtonic jest świąteczny art i tam panowie dowalili mu swiąteczne szorty i wygląda korzystniej. Mam nadzieje, że niedługo zaprezentują jakiś nowy fragment rozgrywki - zbliża się E3, który pozwoli myśleć, że mamy tu do czynienia z faktycznym następcą Banjo i Kazooie. Edytowane 12 lutego 2016 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi