balon 5 326 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Bożesz ty mó jaki hajp mam na Y-L. Niestety przez brak czasu (odpalam nowy projekt zawodowy), nie mam obrcnie po co brać. Skończę King's Quest (śwomietne epizody) oraz Aliena i od razu lecę do sklepu. Zapewne wypadnie do w okolicy połowy/koñca maja więc będę miał platformówkow kozak misiąc po miesiącu :******** Z mega chęcią czytam dalej wasze relacje i odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 A ja wczoraj zacząłem sobie trochę przechodzić zremasterowane Banjo-Kazooie z Rare Replay. Ale to jest wciąż dobre. Zbieranie każdej nutki, każdego piórka dają wciąż megafrajde z grania. Dziś takich gier już nie ma oprócz wydanej właśnie Yoki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Dziś zaczałem grać o północy i skończyłem o 5 rano. Gra wciaga od samego początku. Fani klasycznych platformówek mogą śmiało brać. Też tak mam. Eksplorowanie tych światów, próbowanie różnych rzeczy i raz-dwa schodzą godziny. Marzy mi się sequel o większym budżecie. Poprawiłbym jeszcze minigry oraz sekcje z Kartosem i byłoby cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) To jedna z tych gierek, do której szybko chce sie wracać po wyłączeniu konsoli. Powrót do przeszłości w nowoczesnym wydaniu i hołd oddany klasycznym platformówkom. Oglądałem jakieś video recki na youtubie i jeden koleś narzekał na mruczenie postaci i, że nie wiedział dokąd iść. Widać od razu kto na jakich grach sie wychował. Zamiast normalnych głosów mruczenie postaci było już w Kingsley's Adventure. Od razu ta gierka mi się przypomniała. 1:58 Edytowane 23 kwietnia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 O ku.rwa Kingsley!!! Jak ja kiedyś się jarałem tą grą.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Rozumiem wszystko, ale jak ktoś uważa za wadę mruczenie postaci, to raczej nie jest oznaka, że jest z nim coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 DEMO było grane No ale uznawanie mruczenia jako minus jest lekko niepoważne, to tak jak ocenić słabo motor bo nie ma 4 kół. Twórcy od początku nakreślili charakter produkcji i konsekwentnie go zrealizowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Ja wczoraj skończyłem a dzisiaj splatynowałem. Przejście zajęło mi jakies 25h, platynka 30. Dużo rzeczy zebrałem od razu, starałem się wszędzie zajrzeć. Bardzo solidny platformer z kilkoma wadami, które jakoś nie psują całości. Każdy świat ma swój klimat, dla mnie najsłabszy chyba 3. Recenzenci to debile, nie ma strzałki gdzie iść to już zagubieni. Jak ktoś chętny to zapraszam na pchli targ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Gra ukończona. Moja wylewna recenzja we "wlasnie ukonczylem" --> http://www.psxextreme.info/topic/96750-w%C5%82asnie-ukonczy%C5%82em/page-280?do=findComment&comment=3993745 Brakuje mi jednego Pagie'a w pierwszym świecie. Czy na górze świątyni, tam gdzie jest latający bałagan, są dwa Pagie? Jeden wziąłem co latał w powietrzu, ale npc mi mówi, że zrobiłem dopiero połowę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Jeden jest tylko ten latający. Pamiętaj, że Paigea dostaje się też za zebranie wszystkich piórek w danym świecie i ghost writterów. 2 wyścigi wygrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 O, to są dwa wyścigi? To chyba więc to. Piórka wszystkie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Tak, drugi wyścig masz jak zrobisz lód na torze. Pokombinuj z chmurką na górze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Aaah, a tak się zastanawiałem po co to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Gra dostanie update. Szczegóły: http://www.playtonicgames.com/spit-n-polish/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Ogram za rok, jak wyjdzie Definitive Edition. Póki co może pora zająć się Dark Souls III, chyba już spatchowane co większe problemy... Edytowane 4 maja 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 gdzie jest wersja na słicza cholera jasna Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Ogram za rok, jak wyjdzie Definitive Edition. Póki co może pora zająć się Dark Souls III, chyba już spatchowane co większe problemy... Ja tam nie kojarzę większych problemów z Y-L. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 (edytowane) Warto kupić jak ktoś jest fanem starych kolorowych platformówek ale irytują go archaizmy których jest podobno sporo w YL? Edytowane 5 maja 2017 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 No ale tam z archaizmów jako takich to masz te bełkotanie zamiasta VA. Reszta na moje to klasyczne atuty starych kolorowych platformerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 No i nie ma strzałki gdzie iść ;) moja kopia już jakiś czas leży na pchlim i chętnych nie widać. Aaa grajcie sobie w raki dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) kasacja Edytowane 6 maja 2017 przez Godot Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Warto kupić jak ktoś jest fanem starych kolorowych platformówek ale irytują go archaizmy których jest podobno sporo w YL? Czasami tylko szwankuje kamera, a tak to nie kojarzę żadnych archaizmów. Pokolenie wychowane na autoregeneracji i prowadzenia za rączkę stwierdziło pewnie, że gra za trudna i pisze o archaizmach. W grze jest sporo trudnego skakania po platformach, które wymaga precyzji (a postać nie chwyta się krawędzi jak Nathan Drake) - już w drugim świecie w jednym miejscu podchodziłem do jednej sekcji chyba 20 razy. Wiele razy się spada do przepaści, ale to nie archaizm, a klasyczne podejście do rozgrywki. Gdy tak ciągle spadałem znów Kingsley's Adventure mi się przypomniał. Edytowane 6 maja 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Gra dawno skończona, a ze mnie dalej nie chcę wyjść ten utwór... https://www.youtube.com/watch?v=i9rQKU4p1uw Podczas gry leci w idealnym momencie, aż ciary mnie przeszły :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 (edytowane) Na PS4 i Xbox One wyszedł dziś patch poprawiający kamerę i różne rzeczy, które wkurzały niektórych (głosy czy dezorientacja w hubie). http://www.playtonicgames.com/major-update-live-steam-sale/ Ludzie, kupcie tę grę! Jest naprawdę dobra. Nie traktuje gracza jak debila, ma swoją magię z lat N64 i jest po prostu zajefajna :) Edytowane 10 sierpnia 2017 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Coś wiadomo o wersji na Switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi