Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

thps55.5revealextrae.jpg

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/05/05/tony-hawk-returns-exclusive-first-look.aspx?utm_content=bufferae6bb&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

w skrócie:

- Premiera pod koniec roku na PS4 i XO.

- PS360 "trochę później"

- powrót do korzeni :

Putting to rest months of cryptic tweets from Tony Hawk, Activision and developer Robomodo have officially announced Tony Hawk's Pro Skater 5 – a return to the classic gameplay of the series' heyday.

-Jaram się :D

Edytowane przez chris85
  • Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

nadal activision. spodziewajmy się tony dlc i mikropłatności

Opublikowano (edytowane)

@ Nemesis.

Takie jest główne założenie. Jak sobie przypomnę ile setek godzin wytłukłem na PSone i DreamCascie to koniec.  Jeśli to będzie reboot w stylu chociażby Mortal Kombat  to będę przeszczęśliwy :)

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Niech się nie bawią w żadne THUGi (chociaż to jeszcze było nawet nawet), Jamy czy inne Project 8 tylko wrócą do tego z czego słynął dawny Pro Skater. Ileż się grało w THPS3 na PSX...

Opublikowano

Czekam na opis przejścia każdej planszy na 100% w PSX Extreme, a także listę tricków.

A nie sorry, inne czasy mamy. Mam nadzieję, że nie będzie tak crapowato jak w tym remasteerze jedynki. Nie wiem, czego tam zabrakło, ale chyba sterowanie było skopane.

No i ciekawe jaki tu będzie soundtrack? Do dziś mam na dysku muzę od części pierwszej do czwartej.

Opublikowano

W produkcji pojawi się oczywiście Tony Hawk ze swoimi znajomymi – Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni oraz Andrew Reynolds.

A gdzie jest Chad Muska, Bam Margera i mój ulubiony Rodney Mullen? A już wiem

będą w DLC

Opublikowano

Ciekawe co z tego wyjdzie. THPS 1 i 2 na PSX to było istne szaleństwo, kontynuacje na PS2 też trzymały bardzo wysoki poziom. Ostatni Tony, który mi się podobał to pierwszy Underground. Więc niedosyt pozostaje.

Ważne, żeby OST dawał radę.

@up

Mullen to moja ulubiona postać w serii. I te filmiki po przejściu gry :D

• Plusik 2
Opublikowano

W produkcji pojawi się oczywiście Tony Hawk ze swoimi znajomymi – Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni oraz Andrew Reynolds.

A gdzie jest Chad Muska, Bam Margera i mój ulubiony Rodney Mullen? A już wiem

będą w DLC

Muska juz raczej zapomniał jak się jeżdzi,Margera nigdy nie potrafił a Mullen ma chyba z 50lat:P

Opublikowano

Szczerze to bardziej bym się cieszył z nowego SKATE'a ale może coś ciekawego z tego wyjdzie, zobaczymy.

Dokładnie,Skate niszczył kazda cześć THPS ,nawet te klasyki z psx-a.

• Plusik 1
Gość Zaqair
Opublikowano

please be good :rayos:

Watpliwe, o to portfoli studia ktore robi THPS 5:
Tony Hawk: Ride (2009) (49 na metacritci)
Tony Hawk: Shred (2010) (53 na metacritci)
Big League Sports: Kinect (2011) (nikomu sie recenzji nie chcialo robic)
Tony Hawk's Pro Skater HD (2012) (67 na metacritci)
Skateboard Slam (2013) (ios)
Hunger Games: Catching Fire Panem Run (2013) (ios)
Globber's Escape (2014) (ios)
Monster Flash (2014) (??)
Gość Soul
Opublikowano

Niestety już po screenach widać, że coś tu jest nie tak :<

Mullen

o, tak te filmiki na koniec coś pięknego, dark slide !  :banderas: 

Opublikowano

Tymi filmikami z Mullenem to mnie dźgnąłes Square w serducho  :frog:

Do dziś pamiętam jak za dzieciaka nie mogliśmy uwierzyć z ziomkami co ten gość robi na tych filmikach i sami próbowaliśmy odtworzyć chociaż te łatwiejsze triki.

Opublikowano (edytowane)

Ależ bym chciał żeby to było dobre. Te godziny spędzone przy THPS2, a nawet THPS4.. Mi w przeciwieństwie do większości remaster na PS3 się podobał, więc zobaczymy co im tam wyjdzie.

I jeszcze to Bad Religion w filmiku o Mullenie. :banderas:

Edytowane przez KamileQ
Opublikowano

Dla mnie trzy pierwsze Hawki na rowni. Jedynak super bo bylo to pierwsza stycznosc z wirtualna decha. Dwojka za manuala, soundtrack i spidermana. Trojka za skateshop, nowa jakosc na PS2, i mase sekretow. 4 czesc i T.H.U.G. też spoko (fajny byl ten motyw od skejtera do bohatera jako zwykly gostek i poznawanie prosow. Rozwijanie umiejetonosci przez czesanie trikow tez na plus) Po thug1 ostry spadek w dol. Na sile ukonczylem American Wasteland. Ciekawy jestem efektu ale zero jarania po tym jak zje.bali wersje HD.