michu86- 389 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 było na nią 50% na psn, gdyby dali 75% zniżki kupiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 99% ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Sorki ale nawet za 50% obniżkę tego nie wezmę ale dobrze to wróży, że już takie spadki ceny są Cytuj Odnośnik do komentarza
dKc 9 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 elo, czy poprawili tą grę tak bardzo, że da się w nią grać tak przyjemnie jak w czwórkę?Pytam, bo widziałem w promocji za 159,- Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Grać przyjemnie w THPS5? xD Nie, to słowo zdecydowanie odstaje od tej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) w promocji za 159, XD XD Jak dadzą gdzieś za darmo bądź symboliczną złotówkę to wtedy warto będzie rozważyć obcowanie z tym crapikiem. Już lepiej sobie stare części kupić niż wspierać takie praktyki wypuszczania niedorobionych tworów. Edytowane 23 grudnia 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Grać przyjemnie w THPS5? xD Nie, to słowo zdecydowanie odstaje od tej części Nie widzę nigdzie tej gry w twoim profilu a ponoć jesteś taki przeciwny ocenaniu gry na podstawie metacritica. Ehhhh. Ping mówił, że zbugowane, ale nie aż tak słabe jak piszą recenzenci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) A to musiałem grać u siebie? :D Grałem u znajomego... I to w zupełności wystarczy. Nadal nie mam odwagi kupić tego crapa*. Ehhhh. Żal tylko znajomego, że wywalił tyle złotówek na to (pipi) Ale co go obśmiałem, to moje *aczkolwiek jak sobie przypomniałem wspaniałe chwile z THPS2, jak ukończyłem grę na 100% każdym zawodnikiem, to miałem przez chwilę chęć kupna. Jak gra będzie kosztować max 49,99 zł to może się skuszę. Więcej nie jest warta. Edytowane 23 grudnia 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Grać przyjemnie w THPS5? xD Nie, to słowo zdecydowanie odstaje od tej części Nie widzę nigdzie tej gry w twoim profilu a ponoć jesteś taki przeciwny ocenaniu gry na podstawie metacritica. Ehhhh. Ping mówił, że zbugowane, ale nie aż tak słabe jak piszą recenzenci. Fizyka skiepszczona, bugów sporo, zadania się niestety bardzo powtarzają, ale na pewno nie jest to gra 3/10. Bardziej taka szósteczka z plusem (używam pełnej skali). Potem jest ciut lepiej jak już się statsy typkowi nabije. Generalnie zacząłem traktować to jak grę na mobilki puszczoną na dużym tv i było ok, kilkanaście godzin pośmigałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak z tą fizyką? Jest tak źle jak w thps remasterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Gorzej. Albo remastera zapamiętałem lepiej. Najgorsze jest to, że nawet przy zerowych statsach trudno spaść z deseczki. Ot prosta gra jak na telefon komórkowy. Z ceną 229zł mocno ich pogięło - jest warta max 14.99$, ewentualnie 9.99$ w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ktoś chyba spadł z chuja żeby kazać płacić za tą grę więcej jak stówę. Gra za 3 dychy powinna chodzić. Nudne z kiepską grafą, to powinno na Androida się pokazywać nie konsole. Na ps3 jest cienko. OST to jakaś kpina. Pozmieniały się czasy ale gry o Tonnym dla mnie po 4 się skończyły, próbowałem zremasterowaną wersję THPS i mówię "nie ma mowy". Wolę szaraka z szafy wyciągnąć i na porysowanym Verbatimie odpalić na joypadzie bez gałek analogowych. Coś pięknego! Dynamiką i wykonaniem (jak na tamte czasy) rozwala! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Akurat soundtrack to chyba jedyna solidna rzecz w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Grając czułem się tak jak ~12 lat temu kiedy odpalałem Dave Mirra 2, Mat Hoffmana 2 na PS2. Na jedynkę te gry były sztywniutkie, a na next geny jakieś mniejsze chyba teamy odwaliły popelinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 A to musiałem grać u siebie? :D Grałem u znajomego... I to w zupełności wystarczy. Nadal nie mam odwagi kupić tego crapa*. Ehhhh. Żal tylko znajomego, że wywalił tyle złotówek na to (pipi) Ale co go obśmiałem, to moje *aczkolwiek jak sobie przypomniałem wspaniałe chwile z THPS2, jak ukończyłem grę na 100% każdym zawodnikiem, to miałem przez chwilę chęć kupna. Jak gra będzie kosztować max 49,99 zł to może się skuszę. Więcej nie jest warta. kupowanie crapa z sentymentu do marki nawet za pół złamanego grosza jest niezrozumiałe, zwłaszcza gdy do zagrania w za(pipi)istego thps2 lub mojego ulubionego thps3 wystarczy komputer o mocy kalkulatora Nie ma co dokładać nawet złotówki do kieszeni partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Czy ktoś wie jak tak gra wygląda dzień dzisiejszy? Gra ktoś to w ogóle? Coś poprawione jest już może wszystko czy dalej lipa? Nie ukrywam, że pograłbym sobie w deskorolkę, z sentymentu THPS2, ale nie chcę jakoś kasy wywalić, bo wiadomo jakie miała opinie i recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Ping zrobil calaka jego pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi