Opublikowano 15 czerwca 20159 l wolek jest taki od zawsze - trzymaja go w szafie do czasu meczow druzyn z ameryki i go wtedy wypuszczaja - najnudniejszy komentator ever
Opublikowano 15 czerwca 20159 l a ja do końca meczu byłem pewny, że to Engel. Chłopaki już pewnie po flaszce byli albo zwyczajnie wypalili zawodowo. A co do meczu to trudno będzie samemu Neymarowi wygrać ten turniej. Edytowane 15 czerwca 20159 l przez Cosmos
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Co do chu.ja w kadrze Brazylii robi jakiś Fred, Elias, albo Tardelii z arabii w ataku? Boże widzisz i nie grzmisz, co ten Dunga zrobił z tą kadrą, już większy pożytek byłby z Firmino albo nawet Robinho w pierwszym składzie. a David Luiz nadal się kopie po czole, ja bym wolał Marquinhosa wystawić.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Przez cały mecz zastanawiałem się, dlaczego nie gra Coutinho. Dlaczego nie powołał Lucasa czy choćby Hulka (no dobra)? Neymar jest kompletnie osamotniony w ataku, wszystko robi sam. Pomoc to jakiś żart. Żeby Brazylia grała trzema defensywnymi pomocnikami xD Jeszcze tam Dungi brakowało. A, niech jeszcze wyj.ebie Davida Luiza.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Nie oszukujmy się, obecna Brazylia to cień tej z przełomy lat 90 i 00. Wtedy skład to był kolektyw. Wczoraj grali niedokładnie i aż szkoda, że ich Peru za to nie skarciło.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Randomy z Boliwii jadą do przerwy Ekwador 3-0. Jest zbyt śmiesznie. Tym bardziej, że w posiadaniu piłki jest 76-24 dla Ekwadoru, a w strzałach 11-5. Jeśli wynik się utrzyma to Boliwia wychodzi z grupy xd
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Randomy z Boliwii jadą do przerwy Ekwador 3-0. Jest zbyt śmiesznie. Tym bardziej, że w posiadaniu piłki jest 76-24 dla Ekwadoru, a w strzałach 11-5. Jeśli wynik się utrzyma to Boliwia wychodzi z grupy xd Sam jesteś random. Waleczni Górale to gwiazdy światowego futbolu, o czym świadczy ten fantastyczny wynik do przerwy. Przyjmuję przeprosiny w imieniu reprezentacji La Verde.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Fantastyczny wynik niestety nie zawsze świadczy o poziomie gry. Tak było w tym przypadku, szybkie dwie bramki Boliwii, potem dorzucili trzecią z karnego i to wystarczyło by przez cały mecz nieudolnie się bronić. Zdobyli 3 punkty tylko dlatego, że Ekwador jeszcze bardziej nieudolnie atakował, chociaż dużo częściej. W pierwszej połowie niewykorzystany karny, w drugiej dwie bramki, poprzeczka, ale zabrakło szczęścia. Ale ten wynik to kara dla Ekwadoru za frajerstwo zaprezentowane w 1 połowie. Jednak pisanie na podstawie tego meczu, że Boliwia to jakiś światowy format to nadużycie. Randomy, którzy sprawili niespodziankę, wykorzystując cienką grę Ekwadoru. Dzisiaj Paragwaj - Jamajka. Chyba nie ma co stawiać pieniędzy na ten turniej, bo jak widać może być naprawdę róznie, niemniej jednak bardzo ciekawie.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Oglądałem wczoraj Argentynę z Urugwajem i cholera jakoś nie czuć atmosfery wielkiego turnieju. Na wszystkich meczach taki piknik na trybunach? Dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc jutro) Brazylia - Kolumbia o 2 w nocy, to chyba akurat warto obejrzeć, ale ta pora. Edytowane 17 czerwca 20159 l przez Hejas
Opublikowano 17 czerwca 20159 l jak dobrze, że jutro nie muszę rano wstawać i będę oglądał. Jeśli nie będą grali jak frajerzy, to będzie dobre widowisko.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l No i zasnąlem po 20 minutach...Dobrze że Kolumbia wygrała, gdyby nie wyszli z grupy to mogloby być nudno
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Cześć, jestem Neymar JUNIOR. Gram w Barcelonie i wygrywam wszystkie mecze. Nie lubię przegrywać i się obrażam. Dobra robota Los Cafeteros.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Ekwador pyknął będących już chyba myślami przy Gold Cupie, Meksykanów. Skończyło się 2-1, a mogło dużo wyżej. Ekwadorczycy z cieniem szansy na awans. Za chwilę Boliwia postawi się gospodarzom - mam nadzieję, że konkretnie. Edytowane 19 czerwca 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Jezu ale faworyci męczą bułę w tym turnieju. Mam nadzieję, że z tej grupy odpadnie Kolumbia i Brazylia, bo sprawiają wrażenie, że za karę w ogóle w tych mistrzostwach uczestniczą
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Szkoda Wenezueli. Była lepsza od Kolumbii, prowadziła grę w meczu z Peru (do czasu żałosnej akcji Amorebiety). Z Brazylią była faktycznie słabsza, ale jeśli oceniać jakość gry na podstawie wszystkich trzech meczy, to La Vinotinto grali najbardziej poukładany futbol w grupie. Na pierwszym miejscu powinna być Wenezuela, dalej Peru, na trzecim męcząca się Brazylia (ale z przebłyskami) a na szarym końcu i wylocie grająca piach Kolumbia.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l A dzień wcześniej ojciec Cavaniego zabił motocyklistę jadąc po %%. Myślicie, że to było coś w stylu "Twój stary będzie tak miał codziennie w pierdlu <wsadza palec w dupsko>"? No i pamiętajmy, że to ten sam typ, który parę lat temu chwycił Suareza za jaja.