Skocz do zawartości

2015 Copa América

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Metek nie pozrywali z koszulek na wypadek gdyby jednak nie wygrali i trzeba by bylo zwrocic do sklepu xd

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Kur/wa serio Messi nigdy niczego z kadrą nie wygra xD Słuchając spustów komentatorzyn zastanawiałem się czy ten sam mecz oglądamy. Poza pierwszymi 20 minutami, gdzie Chile grało na pełnych obrotach, pełen klincz z mało przekonującymi próbami z jednej i drugiej strony. Głównym architektem sukcesu Chile jest Lavezzi, którzy w ostatniej akcji meczu nie potrafił wystawić patelni Higuainowi. Szkoda, że za bramką mu nie podał.

Jaki cały turniej, taki finał. Wypiłem kawę, a i tak walczyłem z opadającymi powiekami. Może finał mś kobiet będzie ciekawszy xD

Opublikowano

Ta edycja za rok zapowiada się goty, wreszcie ten turniej będzie wyglądał tak, jak zawsze powinien. Zjednoczone concacaf i comnebol z sesowną fazą grupowę. No chyba, że wszyscy znowu będą grac usypiającą chu/jnię :sorcerer:

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano

Nie trafił w bramkę. Jak zwykle.

Ten ostatni najlepszy xD

Opublikowano

Ta edycja za rok zapowiada się goty, wreszcie ten turniej będzie wyglądał tak, jak zawsze powinien. Zjednoczone concacaf i comnebol z sesowną fazą grupowę. No chyba, że wszyscy znowu będą grac usypiającą chu/jnię :sorcerer:

Właśnie zajarzyłem, że termin pokrywa się z euro xDDDD Tam to mają dobrych organizatorów, najpierw copa america 2 tygodnie przed golden cupem, którego uczestników zapraszają, teraz jubileuszowy turniej chu/j wie czemu rok po roku i równolegle z euro. No asy marketingu kur/va 

Gość _Be_
Opublikowano

To dobre jaja, miał jedną akcję i strzelił karnego a tak to był praktycznie nie widoczny. Alexis powinnien dostać imo

Opublikowano (edytowane)

Ale to jak, nie ma nagrody za cały turniej? Zawsze była.

Vargas odbierał jakąś nagrodę indywidualną, ale nie wiem czy za najlepszego gracza meczu (chyba nie xD) czy MVP turnieju

Król strzelców.

Edytowane przez Ludwes
  • 10 miesięcy temu...