MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Higuain jaki patałach hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Metek nie pozrywali z koszulek na wypadek gdyby jednak nie wygrali i trzeba by bylo zwrocic do sklepu xd Edytowane 4 Lipca 2015 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ludzkie zakole w formie karzeł jak zwykle poprowadził kadrę do sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Messi w sumie nawet bez formy i tak więcej osiąga z reprą niż żeluś. Beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 przypot dobry bezbek Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Kur/wa serio Messi nigdy niczego z kadrą nie wygra xD Słuchając spustów komentatorzyn zastanawiałem się czy ten sam mecz oglądamy. Poza pierwszymi 20 minutami, gdzie Chile grało na pełnych obrotach, pełen klincz z mało przekonującymi próbami z jednej i drugiej strony. Głównym architektem sukcesu Chile jest Lavezzi, którzy w ostatniej akcji meczu nie potrafił wystawić patelni Higuainowi. Szkoda, że za bramką mu nie podał. Jaki cały turniej, taki finał. Wypiłem kawę, a i tak walczyłem z opadającymi powiekami. Może finał mś kobiet będzie ciekawszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Z palcem w (pipi)e to wygrali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Co zrobił Higuain? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Nie trafił w bramkę. Jak zwykle. Edytowane 4 Lipca 2015 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ta edycja za rok zapowiada się goty, wreszcie ten turniej będzie wyglądał tak, jak zawsze powinien. Zjednoczone concacaf i comnebol z sesowną fazą grupowę. No chyba, że wszyscy znowu będą grac usypiającą chu/jnię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie trafił w bramkę. Jak zwykle. Ten ostatni najlepszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ta edycja za rok zapowiada się goty, wreszcie ten turniej będzie wyglądał tak, jak zawsze powinien. Zjednoczone concacaf i comnebol z sesowną fazą grupowę. No chyba, że wszyscy znowu będą grac usypiającą chu/jnię Właśnie zajarzyłem, że termin pokrywa się z euro xDDDD Tam to mają dobrych organizatorów, najpierw copa america 2 tygodnie przed golden cupem, którego uczestników zapraszają, teraz jubileuszowy turniej chu/j wie czemu rok po roku i równolegle z euro. No asy marketingu kur/va Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Poza kiksami Iguaina nic nie straciłeś. Teraz podniecają się że Messi zdjął medal. Powinien się cieszyć przecież w dwóch wielkich imprezach pod rząd zdobył srebro Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak podchodzil igla do karnego to juz wiedzialem ze nie moze sie to dobrze skonczyc. I Messiemu pozostalo tylko sie odwrocic i pod nosem powiedziec. Znowu mi to (pipi)a z(pipi)ali Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kto dostał MVP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Vargas odbierał jakąś nagrodę indywidualną, ale nie wiem czy za najlepszego gracza meczu (chyba nie xD) czy MVP turnieju Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mvp finalu zostal Messi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 To dobre jaja, miał jedną akcję i strzelił karnego a tak to był praktycznie nie widoczny. Alexis powinnien dostać imo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 W ultimejt tim dostał Bravo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Ale to jak, nie ma nagrody za cały turniej? Zawsze była. Vargas odbierał jakąś nagrodę indywidualną, ale nie wiem czy za najlepszego gracza meczu (chyba nie xD) czy MVP turnieju Król strzelców. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Gratulacje dla Chile!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi