Tokar 8 265 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Dobrze się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Takiego beznadziejnego komentatora dawno nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 wolek jest taki od zawsze - trzymaja go w szafie do czasu meczow druzyn z ameryki i go wtedy wypuszczaja - najnudniejszy komentator ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 (edytowane) a ja do końca meczu byłem pewny, że to Engel. Chłopaki już pewnie po flaszce byli albo zwyczajnie wypalili zawodowo. A co do meczu to trudno będzie samemu Neymarowi wygrać ten turniej. Edytowane 15 czerwca 2015 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Co do chu.ja w kadrze Brazylii robi jakiś Fred, Elias, albo Tardelii z arabii w ataku? Boże widzisz i nie grzmisz, co ten Dunga zrobił z tą kadrą, już większy pożytek byłby z Firmino albo nawet Robinho w pierwszym składzie. a David Luiz nadal się kopie po czole, ja bym wolał Marquinhosa wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Przez cały mecz zastanawiałem się, dlaczego nie gra Coutinho. Dlaczego nie powołał Lucasa czy choćby Hulka (no dobra)? Neymar jest kompletnie osamotniony w ataku, wszystko robi sam. Pomoc to jakiś żart. Żeby Brazylia grała trzema defensywnymi pomocnikami xD Jeszcze tam Dungi brakowało. A, niech jeszcze wyj.ebie Davida Luiza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Z tym robinho to nie żartuj nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Nie oszukujmy się, obecna Brazylia to cień tej z przełomy lat 90 i 00. Wtedy skład to był kolektyw. Wczoraj grali niedokładnie i aż szkoda, że ich Peru za to nie skarciło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Randomy z Boliwii jadą do przerwy Ekwador 3-0. Jest zbyt śmiesznie. Tym bardziej, że w posiadaniu piłki jest 76-24 dla Ekwadoru, a w strzałach 11-5. Jeśli wynik się utrzyma to Boliwia wychodzi z grupy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Randomy z Boliwii jadą do przerwy Ekwador 3-0. Jest zbyt śmiesznie. Tym bardziej, że w posiadaniu piłki jest 76-24 dla Ekwadoru, a w strzałach 11-5. Jeśli wynik się utrzyma to Boliwia wychodzi z grupy xd Sam jesteś random. Waleczni Górale to gwiazdy światowego futbolu, o czym świadczy ten fantastyczny wynik do przerwy. Przyjmuję przeprosiny w imieniu reprezentacji La Verde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Fantastyczny wynik niestety nie zawsze świadczy o poziomie gry. Tak było w tym przypadku, szybkie dwie bramki Boliwii, potem dorzucili trzecią z karnego i to wystarczyło by przez cały mecz nieudolnie się bronić. Zdobyli 3 punkty tylko dlatego, że Ekwador jeszcze bardziej nieudolnie atakował, chociaż dużo częściej. W pierwszej połowie niewykorzystany karny, w drugiej dwie bramki, poprzeczka, ale zabrakło szczęścia. Ale ten wynik to kara dla Ekwadoru za frajerstwo zaprezentowane w 1 połowie. Jednak pisanie na podstawie tego meczu, że Boliwia to jakiś światowy format to nadużycie. Randomy, którzy sprawili niespodziankę, wykorzystując cienką grę Ekwadoru. Dzisiaj Paragwaj - Jamajka. Chyba nie ma co stawiać pieniędzy na ten turniej, bo jak widać może być naprawdę róznie, niemniej jednak bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 (edytowane) Oglądałem wczoraj Argentynę z Urugwajem i cholera jakoś nie czuć atmosfery wielkiego turnieju. Na wszystkich meczach taki piknik na trybunach? Dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc jutro) Brazylia - Kolumbia o 2 w nocy, to chyba akurat warto obejrzeć, ale ta pora. Edytowane 17 czerwca 2015 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 jak dobrze, że jutro nie muszę rano wstawać i będę oglądał. Jeśli nie będą grali jak frajerzy, to będzie dobre widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Vidal chciał być jak Zientarski i się rozpier'dolił samochodem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Dobra końcówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 No i zasnąlem po 20 minutach...Dobrze że Kolumbia wygrała, gdyby nie wyszli z grupy to mogloby być nudno Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Cześć, jestem Neymar JUNIOR. Gram w Barcelonie i wygrywam wszystkie mecze. Nie lubię przegrywać i się obrażam. Dobra robota Los Cafeteros. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 Neymar już nie zagra na Copa America. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 I dobrze, chamstwo trzeba tępić. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 (edytowane) Ekwador pyknął będących już chyba myślami przy Gold Cupie, Meksykanów. Skończyło się 2-1, a mogło dużo wyżej. Ekwadorczycy z cieniem szansy na awans. Za chwilę Boliwia postawi się gospodarzom - mam nadzieję, że konkretnie. Edytowane 19 czerwca 2015 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2015 Pięknie się postawili . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Jezu ale faworyci męczą bułę w tym turnieju. Mam nadzieję, że z tej grupy odpadnie Kolumbia i Brazylia, bo sprawiają wrażenie, że za karę w ogóle w tych mistrzostwach uczestniczą Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Szkoda Wenezueli. Była lepsza od Kolumbii, prowadziła grę w meczu z Peru (do czasu żałosnej akcji Amorebiety). Z Brazylią była faktycznie słabsza, ale jeśli oceniać jakość gry na podstawie wszystkich trzech meczy, to La Vinotinto grali najbardziej poukładany futbol w grupie. Na pierwszym miejscu powinna być Wenezuela, dalej Peru, na trzecim męcząca się Brazylia (ale z przebłyskami) a na szarym końcu i wylocie grająca piach Kolumbia. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 A dzień wcześniej ojciec Cavaniego zabił motocyklistę jadąc po %%. Myślicie, że to było coś w stylu "Twój stary będzie tak miał codziennie w pierdlu <wsadza palec w dupsko>"? No i pamiętajmy, że to ten sam typ, który parę lat temu chwycił Suareza za jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi