Mejm 15 363 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Rok temu bralem urlop w robice na ktores targi (nie pamietam ktore) co lecialy u nas o 3 w nocy. W tym roku szczerze branze i pokazy zarowno po stronie niebieskiej, zielonej i czerwonej pier.dole. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Ale to będą targi Co roku mówię to samo, ale co roku mam z nich taką samą radochę Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 maja 2015 Autor Opublikowano 14 maja 2015 To chyba nie będzie problemem skoro w tym roku jeszcze nic nie wyszło. xbox history =/= xbox one history Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 dziwne jest tez to ze SE i N maja konfe w tym samym czasie. Bo SE ma wszystkich w (pipi)e i w(pipi)ali się po chamsku w godzinę od lat zajmowaną przez Big N które nie ma zamiaru im ustąpić i im się nie dziwię. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Od lat? Oni chyba nie mieli w ogole konfy rok temu Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Standardowo do sony trzeba dodac min.20 min opoznienia. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 jestem ciekaw tego pc gaming show. obstawiam jakies prezentacje nvidii, dx12 i gunwa f2p. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 jestem ciekaw tego pc gaming show. obstawiam jakies prezentacje nvidii, dx12 i gunwa f2p. Obstawiam prezentacje jak zbierac kase na Kickstarterze albo podpsisy pod petycjami. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) może lord Gaben zaszczyci swoją osobą Edytowane 16 maja 2015 przez Orzeszek Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 jestem ciekaw tego pc gaming show. obstawiam jakies prezentacje nvidii, dx12 i gunwa f2p. Ja tak samo, kompletnie nie mam pojęcia, co oni mogliby tam pokazać. Prezentacje Nvidii odpadną, bo głównym organizatorem jest AMD i to oni wykładają kasę na ten event. Więc pewno będzie trochę o ich nowych grafikach, o działaniu gier na tych grafikach, o technologiach tych grafik czy coś w tym guście. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Jezu jacy wy nie kumaci, logiczne ze Half Life 3 zapowiedzą i, i, i………to wszystko. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) Nie mam jakichś niesamowitych oczekiwań przed E3, jedyne czego bardzo bym chciał to zapowiedź nowego Motorstorma w klimatach zbliżonych do dwóch pierwszych części. A reszta... no nie wiem. InFamous, LBP i Killzone się przejadły, Ucharted zapowiedziane już wcześniej, na TLOU2 za wcześnie, bo robią Uncharted, Santa Monica nic ciekawego nie pokaże, bo robią remastery. Shadow of the Beast to indykopodobna kupa. Coś czuję w kościach, że konfa Sony będzie jedną wielką porażką pod względem eksów. Edytowane 16 maja 2015 przez Yakubu Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Będzie nowy RPG od Guerilla Games, będzie też pewno coś od Quantic Dream, a Naughty Dog może wyskoczyć z drugim tytułem nad którym pracują (zakładam, że w postaci teasera) - gameplay z nowego Uncharted to IMO pewniak. W zasadzie u Sony nie mam pojęcia kompletnie, czego się spodziewać. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 A właśnie, zapomniałem o tym RPG-u. Nie wiadomo czego się spodziewać, GG potrafili zrobić świetny multiplayer w KZ2 i nawet dobre multi w Shadow Fall, ale o ile radzili sobie z multi, tak singiel w każdej odsłonie leżał po całości. Nie wróżę nic dobrego po tej grze, ale lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 A właśnie, zapomniałem o tym RPG-u. Nie wiadomo czego się spodziewać, GG potrafili zrobić świetny multiplayer w KZ2 i nawet dobre multi w Shadow Fall, ale o ile radzili sobie z multi, tak singiel w każdej odsłonie leżał po całości. Nie wróżę nic dobrego po tej grze, ale lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować. Martin Lancaster, scenarzysta pierwszego i drugiego Crysisa ponoć odpowiada za fabułę w tym RPG Jeśli faktycznie tak jest, to będzie gwóźdź do trumny tej produkcji. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Nie martwil bym sie o Sony bo do pokazania to oni maja duzo. Problem w tym kiedy to wszystko wyjdzie Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Martin Lancaster, scenarzysta pierwszego i drugiego Crysisa ponoć odpowiada za fabułę w tym RPG Jeśli faktycznie tak jest, to będzie gwóźdź do trumny tej produkcji. od kiedy to sama fabuła odpowiada za sukces w grze video? Soulsy mają podaną ja bardzo dobrze "ukrytą", a lubią je ludzie, którzy nawet nie zwracają na nią uwagi. otwarty świat, mechaniczne dinozaury i post apo w przyszłości brzmią wystarczająco intrygująco. oby tylko nie wyszło z tego nowe Destiny. [*] Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 wg mnie sony pewniaki na konfie: cos z sf5, cos z ratcheta, cos z uncharted i cos z jrpg od level5, persona5 zabiora z soba ale glowy nie dam czy bedzie bezposrednio na konfie: shadow of the beast, no men sky, tearaway, gow3 remaster, until down, amplitude raczej pokaza: rime, cos nad czym grzebie bend, gg, media molecule i quantic dreams, deep down marzenia (choc na pewno w produkcji): druga gra naughty dog, gow4, gt7, gravity rush2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) Martin Lancaster, scenarzysta pierwszego i drugiego Crysisa ponoć odpowiada za fabułę w tym RPG Lancaster pracował w GG w okresie czerwiec 2011 - listopad 2012 jako staff writer i odpowiadał za Shadow Fall. Tego RPG pisze John Gonzalez - lead creative designer/writer Fallout New Vegas. Przez rok w pisaniu pomagał też inny gość, który pracował przy Diablo 3. Edytowane 16 maja 2015 przez SzczurekPB 6 Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 w shadow fall faktycznie dalo sie wyczuc ducha obu crysisow w konstrukcji gry, jak podobnie bedzie z rpg i duchem new vegas to tylko calowac piastki, gg to mistrzowie w grafie, jak wreszcie ktos odpowiedni pouklada klocki nalezycie w single player to strach sie bac jak zakosi ich gierka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi