Daffy 10 628 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 jakby to byla plota to bym to olal ale pada oficjalnie w wywiadzie wiec raczej jest to pewnik ze zaraz pojawi sie jakas nowa zabawka do grania, jesli szef rad pisze tez ze odpali to bez problemu ordera wiec raczej o rynku mobilnym mowy nie ma Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 wg mnie na bank nowa konsola N - WiiU to juz trup, nic go nie uratuje pomimo wielu exow z swietna srednia ocen, Zelda cudu nie sprawi, albo przeniosa ja na nowy sprzet albo bedzie crossgenem Mogę się z tobą założyć o wybór avatara na miesiąc, że N nie zapowie nowej stacjonarnej konsoli. Bo nie zapowie Oni ją ujawnią dopiero w następnym roku i wjadą z mocnym start line upem (np. zelda, która miała być stworzona na wii u). Heh zaorali by wtedy. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 jakby to byla plota to bym to olal ale pada oficjalnie w wywiadzie wiec raczej jest to pewnik ze zaraz pojawi sie jakas nowa zabawka do grania, jesli szef rad pisze tez ze odpali to bez problemu ordera wiec raczej o rynku mobilnym mowy nie ma Przecież ordera odpali pierwszy lepszy odtwarzacz BR. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 jakby to byla plota to bym to olal ale pada oficjalnie w wywiadzie wiec raczej jest to pewnik ze zaraz pojawi sie jakas nowa zabawka do grania, jesli szef rad pisze tez ze odpali to bez problemu ordera wiec raczej o rynku mobilnym mowy nie ma Przecież ordera odpali pierwszy lepszy odtwarzacz BR. Ba pierwsza lepsza aplikacja obsługująca Youtube. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 jakby to byla plota to bym to olal ale pada oficjalnie w wywiadzie wiec raczej jest to pewnik ze zaraz pojawi sie jakas nowa zabawka do grania, jesli szef rad pisze tez ze odpali to bez problemu ordera wiec raczej o rynku mobilnym mowy nie ma Nie wierzę w Ordera na urządzeniu Nintendo - tzn. w podobną grę na sprzęcie Nintendo. W ogóle Nintendo jest dla mnie taką zupełnie odmienną firmą, która podąża własną ścieżką i nie traktuje ich w tych samych kategoriach co Sony, Microsoftu czy Valve. Mają swoje fajne gierki, mają swoją wizje, mają swój pokręcony świat - inny, odmienny świat. Nie wierzę też w realną konkurencję z ich strony dla PS4/Xone. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Czy jego świętobliwość Gaben i jego latający cyrk Volvo, to się pojawi na E3? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Of course not, E3 is for companies that develop games. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 DC 2 i(pipi) ze szczęścia. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 czerwca 2015 no chyba tak - jest to bardziej prawdopodobne niz driveclub 2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Nie da rady, w gry segi trzeba bylo grac, nie przyjmie sie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 ostatnie zdanie...hypetrain na DMC5 od Platinium na neogafie juz sie zaczal xD Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Raczej na nowe przygody Raidena Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 co dziwne nic nie wspominaja o scalebound czyli exie jaki robia dla m$, a niezapowiadziana gra na e3 to on raczej nie jest Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 O JA PIE.RDOLE JAK TO JEST PRAWDA TO MEGA TONA Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 No a dlaczego miałaby byc to ściema? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 żadna sciema, chodzi o fakt, że platynowi robią DMC, sama myśl o tym powoduje ze twardnieje mi benis Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 zmięknie Ci jak się okaże, że to gierka nowa na Wii U od platinuma Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 cii żabo, i tak mam w planach kupić wii u (chciałem już w tym miesiacu, ale poczekam na e3) ale póki zeldy nie dają to niech sie wypchają nie chce wtopić siana jakby się okazało, że wypuszczają nową konsole z wsteczną i zelda idzie na obie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Dreamcast 2? marzenia ściętej głowy.. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Oczywiście, że to nie będzie nowa konsola Nintendo... o NX mają powiedzieć coś w 2016, jedyne co mogę pokazać na e3 w sprawie sprzętu to nowa wersja Wii U jaranie się jakąś paplaniną podrzędnego człowieczka podrzędnego studia, naprawdę? Pewnie robi Was w bambuko, a jeśli nie, to DC2 confirmed Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 jedyne co mogę pokazać na e3 w sprawie sprzętu to nowa wersja Wii U nie no weź pokaż coś więcej plis Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Embargo mnie ogranicza :-( Edytowane 9 czerwca 2015 przez Rayos Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Ja wolałbym jednak Itsuno robiącego DMC5, bo Platinum to taki trochę (anty)Midas rynku, czego się nie dotkną kończy się słabymi wynikami finansowymi (minus MGR). Teraz mają na głowie Scalebound, który też pewnie się nie sprzeda, bo japońskie gry i X1, to nie jest jest rozsądne małżeństwo. Chciałbym więc, aby zrobili swojego drugiego Metala, na tym przynajmniej zarobią. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Hendrix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi