eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Embargo mnie ogranicza :-(Jestes juz zwolniony bo powiedziałeś ze cos pokażesz na E3 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ja wolałbym jednak Itsuno robiącego DMC5, bo Platinum to taki trochę (anty)Midas rynku, czego się nie dotkną kończy się słabymi wynikami finansowymi (minus MGR). Teraz mają na głowie Scalebound, który też pewnie się nie sprzeda, bo japońskie gry i X1, to nie jest jest rozsądne małżeństwo. Chciałbym więc, aby zrobili swojego drugiego Metala, na tym przynajmniej zarobią. Bo na nowym DMC nie zarobią... Devil od Platinum... nawet w snach o tym nie marzyłem. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 żadna ściema, chodzi o fakt, że platynowi robią DMC, sama myśl o tym powoduje ze twardnieje mi benis DMC x Bayonetta, już dawno temu czytałem o tym. IMO DMC5 od Itsuno > DMC5 od PG, combat system na tym by zyskał i nie będzie (pipi).anego stuna na postaci. Ale ja tam na nic nie będę narzekał, jeśli platynowi by to zrobili bez większego udziału Cpacomu to gra miałaby mase dodatkowego contentu Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) W temacie o DMC4SE na neogafie, nie znajdę Ci teraz tego bo było to dość dawno temu. To że bedzie coś z DMC jest pewne, "mój insajder" WELPjust heard some good news friendschoo choo man all I heard was DMC5 was gon be at E3 We wtorek 8:00 egzamin, a ja o 3 w nocy będę wypatrywał Danteusza Edytowane 9 czerwca 2015 przez XM. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) A tutaj potwierdzenie nazwy ME2 gierka wyjdzie w Q1 2016 Hello everyone,Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3.Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation.The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players.So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Hashimoto tweetuje event Ninny, nie zdziwiłbym się gdyby kolejna gra od Platinum też wylądowała właśnie u nich. Zresztą jeszcze tydzień i zobaczymy. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Bayonetta 3 Normalnie bym płakał ze szczęścia Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Nowy CoD to cross gen Haj się musi zgadzać u Acti Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Bayonetta 3 Normalnie bym płakał ze szczęścia Za wcześnie. VJ3? DMC5? A może wielkie nic? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Podano oficjalnie ile będą trwały konferencje Sony i Microsoftu? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 http://blog.us.playstation.com/2015/06/10/playstation-e3-experience-2015-livestreams-community-event-booth-lineup/ Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Jest jakiś rozkład jazdy najwazniejszych konferencji z podanym naszym czasem? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Master troll level Kamiya Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Jest jakiś rozkład jazdy najwazniejszych konferencji z podanym naszym czasem? oczywiście na najepszym Polskim portalu http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-10-e3-2015-rozklad-jazdy 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Master troll level Kamiya W tym tweecie nie ma nic trollujacego. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 no to dmc czy sequel wonderful. powiedz nam figaro jak masz jakieś pewne info z gafa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Master troll level Kamiya W tym tweecie nie ma nic trollujacego. Jeśli posiadasz przeciętnego PC ze zintegrowaną grafiką liczba to zmniejszy się pewnie o jakieś 90%. Figaro, proszę Cię. PS4 i Vita to typowe sprzęty pod indory dla casuali. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 lista gier które mają być pokazane na konfie sony Drawn to Death - The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency // San Diego Studio Fat Princess Adventures - Fun Bits // Santa Monica Studios God of War III HD - Santa Monica Studio Guns Up! - Valkyrie Entertainment // San Diego Studio Journey - thatgamecompany // Santa Monica Studio Kill Strain - San Diego Studio Ratchet & Clank - Insomniac Games Tearaway: Unfolded - Media Molecule The Tomorrow Children - Q Games // Japan Studio Until Dawn - Supermassive Games Street Fighter V - Capcom Batman: Arkham Knight - WB Games Alone With You - Benjamin Rivers Inc. Amplitude - Harmonix Broforce - Devolver Digital Capsule Force - Iron Galaxy Cosmic Star Heroine - Zeboyd Games Enter the Gungeon - Devolver Digital GALAK-Z: The Dimensional - 17-bit Gang Beasts - Double Fine N++ - Metanet Nuclear Throne - Vlambeer Salt & Sanctuary - Ska Studios Chasm - Discord Games EarthNight - Cleaversoft To Leave - Freaky Creations ABZÛ - Giant Squid/505 Games Relativity - Willy Chyr Planetside 2 - Daybreak Death Tales - Nine Tales Digital Dungeon Defenders 2 - Trendy Entertainment Snow - Poppermost Soma - Frictional Games The Vanishing of Ethan Carter - The Astronauts Thumper - Drool Gnog - KO-OP Mode Super Meat Boy - Team Meat Skullgirls: 2nd Encore - Autumn Heart Forth, Alicia - Alonso Martin Futuregrind - Milkbag Games Rocket League - Psyonix I Am Bread - Bossa Studios Super Time Force Ultra - Capy Moon Hunters - Kitfox Games czy ktoś mi może wyjaśnic co sie tu odpierdala? ta lista to same nieznane tytuły, albo nieznane indyki, albo odgrzewane kotlety z indyków na pc... WTF? a gdzie są głośnie gry AAA? gdzie jest chociaż jakieś uncharted? może coś sie komuś powaliło i jest to poprostu lista indyków? a lista prawdziwych gier będzie pokazana osobno? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) To jest lista gier w które można u nich pograć na E3, a nie te z konferencji. Myśl trochę. Edytowane 10 czerwca 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Będzie TLG i to wystarczy. Lubię takie gry. Mogę zapomnieć na chwilę, że jest 2015 i poczuć się jak w 2007 Cytuj
Karas 433 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Master troll level Kamiya Czyżby jednak sequel Wonderful 101 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 lista gier które mają być pokazane na konfie sony Widzę, że Yano nie wie co pisze nie tylko w We wieściach gminnych. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Ciekaw jestem czy MS zapowie tego RTS'a nad którym pracują. Nowe pełnoprawne Age of Empires? A może na końcu trailera Halo 5 pojawi się Spirit of Fire Insta nerdgazm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi