Figaro 8 302 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Master troll level Kamiya W tym tweecie nie ma nic trollujacego. Jeśli posiadasz przeciętnego PC ze zintegrowaną grafiką liczba to zmniejszy się pewnie o jakieś 90%. Figaro, proszę Cię. PS4 i Vita to typowe sprzęty pod indory dla casuali. Co? Anyway, Kamiya prawie kazdemu odpisuje usmieszek jesli ma dobry humor i go nie zbluzga. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 (edytowane) Platinium jak trolluje Edytowane 11 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Ja chcę Bayonettę 3 ex na Wiiu. Just to see the world burn. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Czy jestem jedyną osobą, która chciałaby coś nowego od platynowych, a nie kontynuację? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Robią przecież Scalebound, masz nowe IP. Mają całą masę świetnych tytułów bez kontynuacji, że aż się prosi o soczysty sequel Vanquisha albo MGR2. Choć w tego ostatniego po ostatnich akcjach z Konami coraz mniej wierze. W nowego DMC po ostatnim wywiadzie z Itsuno tez... Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Czy jestem jedyną osobą, która chciałaby coś nowego od platynowych, a nie kontynuację? Scalebound w przyszlym roku kolego ^_^ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 resident evil 2 remake od platynowych ekskluzzywnie na nową konsole big N . Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Wysrane mam na to etrzy No chyba, że jednak będzie Last Guardian Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Będzie, będzie. Za dużo już dymu Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 O ile zakład, że nie będzie? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Jak nie pokażą tego TLG w tym roku to już nigdy tego nie zrobią i takie jest moje zdanie. Brak TLG na E3 = śmierć tego pierzastego stworka. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Robią przecież Scalebound, masz nowe IP. Mają całą masę świetnych tytułów bez kontynuacji, że aż się prosi o soczysty sequel Vanquisha albo MGR2. Choć w tego ostatniego po ostatnich akcjach z Konami coraz mniej wierze. W nowego DMC po ostatnim wywiadzie z Itsuno tez... Scalebound w przyszlym roku kolego ^_^ Welp, XO i smoki, więc nawet nie zarejestrowałem Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Będzie, będzie. Za dużo już dymu Co z tego, że będzie skoro to piwo już zwietrzało. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Będzie, będzie. Za dużo już dymu Przecież rok temu też było tyle przecieków, że będzie. xd Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Co rok ta sama śpiewka. Niech oni to wydadzą albo oficjalnie uśmiercą bo już się to nudne robi Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Będzie, będzie. Za dużo już dymu Przecież rok temu też było tyle przecieków, że będzie. xd Dwa lata temu też. I trzy lata... Ale teraz to czuję. Czuję to. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Będzie, będzie. Za dużo już dymu Co z tego, że będzie skoro to piwo już zwietrzało. nie ograłeś SOTC = nie wiesz co wygadujesz ta gra dla fanów poprzednika jest jak kontynuacja Half Life, czy Shenmue 3. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 (edytowane) Miałem na PS3 kolekcję ICO + SOTC. Gra mocno trąciła poprzednią generacją. Nie zrozum mnie źle, bardzo lubię nietuzinkowe i piękne tytuły, ale Silent Hill 2 po dzień dzisiejszy jest straszny i ma świetny gameplay. O wyśmienitej historii nie wspominam, bo ta gra to kanon gier ze świetną fabułą. ICO i SOTC ograłbym gdyby ktoś nad nimi troszkę popracował i dostosował do pewnych standardów. To troszkę takie dzieło sztuki, ale bardzo zaniedbane, a jego konserwacja woła o pomstę do nieba. Boję się, że z TLG będzie podobnie. Edytowane 11 czerwca 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Miałem na PS3 kolekcję ICO + SOTC. Gra mocno trąciła poprzednią generacją. Nie zrozum mnie źle, bardzo lubię nietuzinkowe i piękne tytuły, ale Silent Hill 2 po dzień dzisiejszy jest straszny i ma świetny gameplay. O wyśmienitej historii nie wspominam, bo ta gra to kanon gier ze świetną fabułą. ICO i SOTC ograłbym gdyby ktoś nad nimi troszkę popracował i dostosował do pewnych standardów. To troszkę takie dzieło sztuki, ale bardzo zaniedbane, a jego konserwacja woła o pomstę do nieba. Boję się, że z TLG będzie podobnie. Hej no, SoTC HD było bardzo dobre akurat. Płynne 30 fpsów zdziałało cuda. A wielkie kolosy na ogromnym TV tylko zyskiwały. Chyba najlepszy remaster. ICO jest jakie jest. Koniec końców gra, której developing pamięta czasy PSXa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Nie dałem rady. Historia była za bardzo rozciągnięta, żeby mnie wciągnął miałki gameplay. Te tytuły powinienem był ograć na PS2 kiedy je jeszcze miałem (przypomnę, że do tej pory miałem każdą konsolę Sony prócz PS4). Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Nie dałem rady. Historia była za bardzo rozciągnięta, żeby mnie wciągnął miałki gameplay. Te tytuły powinienem był ograć na PS2 kiedy je jeszcze miałem (przypomnę, że do tej pory miałem każdą konsolę Sony prócz PS4). Takie życie, każdemu klikają inne gry. Wg mnie remaster tylko docisnął klimat Kolosów. Ale miałki gameplay? Przecież to było coś w tych czasach niespotykanego, kolosy jako platformy na których się poruszasz, ruchome zagadki do zabicia. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Mówię, czas. RE4 był sztosem w swoich czasach. Niewiele jest tytułów które się dobrze starzeją. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi