Skocz do zawartości

E3 2015 (zakaz CW i spamu/chatu)

Featured Replies

Opublikowano

Jestem ciekawy tej gry od Rare. Byla mowa o calkiem nowym IP, w dodatku powstajacym na UE4 :3 Co w sumie nie wyklucza ze nowy Banjo tez powstaje ale przy udziale innego deva.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 396
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Obejrzałem, obejrzałem najlepszą konferencje na E3 w historii tej imprezy. Dobrze, że wczoraj wieczorem spokojnie położyłem się spać i wszytsko obejrzałem po śniadaniu, bo bym pobudził sąsiadów i pewn

• Na trzeźwo - Sony wygrało E3. Pytanie tylko, czy słusznie?    MS ma ten sam problem co Nintendo w ostatnich latach... Wydaje gry, są solidne, zapowiada 4 exy na jeden kwartał, i tak dalej. Na E3 pok

• Halo E3 warzone - prawie 3 miliony     e3 jump ahead ponad 3 miliony     reklama halo 5 (z lockiem i master chiefem) 11 milionów   https://www.youtube.com/watch?v=tHQiYPiNVEE   reszt

Opublikowano

Liczę na to co wychodzi im najlepiej, czyli platformówkę. Banjo-Kazooie: Nuts and Blots, mimo przyjemnego settingu i ślicznej grafiki, było dla mnie niestrawnym eksperymentem.

Doszedłbym gdyby zapowiedzieli platformowego Conkera.

Opublikowano

Byłby niezły plot twist gdyby się okazało, że to oni jednak robią Battletoads.

Ja obstawiam BK z uwagi, że oni chyba teraz jakiś jubileusz jako studio mają/będą mieli.

Nowy leak :3

original.jpg

Nowe transformersy: http://www.purexbox.com/news/2015/06/exclusive_screens_activision_bringing_new_cel-shaded_transformers_title_to_xbox

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To na 99% jest multiplatforma do cyfry. Transformery w stylistyce G1 :banderas:

Opublikowano

To i na blache pewnie wyjdzie. Design za(pipi)isty, zobaczymy jak gameplay.

Opublikowano

Odpowiednik Korry tylko z Transformersami? Oby nie (Korra była słaba niestety).

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Korre ratowala tylko niska cena bo sama gra byla niestety slaba. Jezeli te transformersy tez beda w przyzwoitej cenie to pewnie gratka dla fanow robotow.

Opublikowano

Przyzwoita gra, w normalnej cenie tez bedzie dobra opcja. Dobre gry z transformerami wyszły chyba tylko trzy, jedna na ps2 i te dwie które nie miały z filmami nic wspolnego na poprzednia generacje.

Opublikowano

Nie no fajnie by było jakby była dobra. Stylistyką się nie gra.

Opublikowano

Ja to czekam na dobrą grę ze Spider-manem, Activision nie ma już praw, więc jest szansa, że może kiedyś IP trafi do odpowiedniego developera (ale znając życie to będzie na odwrót).

Opublikowano

Ja to czekam na dobrą grę ze Spider-manem, Activision nie ma już praw, więc jest szansa, że może kiedyś IP trafi do odpowiedniego developera (ale znając życie to będzie na odwrót).

37588-Spider-Man_%5BNTSC-U%5D-1.jpg

:wub:

Opublikowano

>Transformery z G1

>napierdalanka w stylu War od the Monsters ze zniszczalnym środowiskiem

>cieniowanie cel-shadingowych robotów na modłę starych animu z mechami

>PlatinumGames

:fsg:

Opublikowano

Przecież to jakieś studenty z platinium będą robić dla hajsu tak jak Legendy Of Korra

Opublikowano

Wiem że nie będzie dragon questów na 3ds i pewnie nic o kingdom hearts.

Opublikowano

Przecież to jakieś studenty z platinium będą robić dla hajsu tak jak Legendy Of Korra

Nawet jeśli, to młokosy i tak wciąż więcej serca włożą w gierkę o robotach, niż gierkę na podstawie amerykańskiego serialu będącego podróbką Naruto.

Opublikowano

Od 0:43 czy te japońskie gnojki znów robią sobie z ludzi jaja podkładając taka muzyke i cos sugerują?.

Opublikowano

jest jeden dobry na komórki :reggie:.

Opublikowano

Ladne sledztwo na tym gafie ludzie prowadza XDD. Moze i sama gre tobi Rare ale watpie zzeby zajmowalo sie tym 200 osob ;)

Opublikowano

W niedzielę będą jakieś ciekawe transmisje?

Nintendo będzie aktywne:

16:40 - Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U – New Content Approaching!
23:35 - Nintendo World Championships 2015 Pre-Show
0:00 - Nintendo World Championships 2015

Edytowane przez Dobos