Skocz do zawartości

E3 2015 (zakaz CW i spamu/chatu)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

ogarnie sie czat emo na interii, o 4 rano nie bedzie tłumów

Opublikowano

za duzo roboty by ten remaster godnie na wspolczesne czasy wygladal, w trojke tez nie wierze, pewnie sie nabija choc zawsze fajnie wierzyc

btw. GG zarejestrowalo domeny horizonthegame.com wiec prezentacja rpg od mistrzow grafiki juz raczej pewna

Opublikowano (edytowane)

jesli nic sie nie zmienilo od listopada zeszlego roku to tak - pewnie na konfie sony skoro to ex

http://gematsu.com/2014/11/level-5-announce-ps4-game-e3-2015

No domyslilem sie, ze na konfie sony, chcialem tylko potwierdzenia, bo nie wiem czy sie oplaca w tym roku siedziec po nocy zeby obejrzec ich konfe na zywo :P

Edytowane przez Copper
Opublikowano

od tamtego czasu echo, z jednej strony wtedy szef lvl5 to powiedzial wprost, z drugiej znajac sony moze faktycznie beda chcieli cos zostawic na swoje podworko i wrzesniowe tgs

Opublikowano

Ja jednak wątpię czy to będzie bezpośrednio z ich współpracą (czyli nowe, albo stare IP od Sony), stawiam pewnie na Ni No Kuni 2, za dobrze gra się sprzedała, żeby Level 5 sobie darował drugą część, choć z drugiej strony obecna sytuacja Studia Ghibli jakoś nie wróży sequela.

Opublikowano

ja póki co nie śpie ale nie wiem czy bedzie mi sie chciało siedzieć do po 4. fallout4 póki co rozczarowuje - niby jestem ciekaw czy pokażą coś co zmieni moje zdanie czy przeciwnie - dobiją gwóźdź do tej wyjątkowo drewnianej trumny...

Opublikowano

Stwierdzić ze cos rozczarowuje po 3 minutach trailera gdzie byly strzempki rozgrywki nie mowiac juz o mechanice i fabule, no coz tacy my polacy lubimy duzo narzekac ;) Nie mowie ze byle (pipi) mamy lykac jak mlode pelikany, ale juz sie posrajcie z tym falloutem, ja tam czekam, zobacze to ocenie, a zagrac i tak napewno zagram bo jestem mega fanem Fallouta i to kazdej czesci :)

Opublikowano

Skoro fani Plejstejszyn nie ogarniaja roznicy pomiedzy tematem na serio a tematem do spamowania to proponuje wrocic do ksiazek zamiast napierdalac w pifpafy.

Opublikowano (edytowane)

czemu jeszcze nie ma żadnych komentarzy o nowym doomie, gejmpleju z f4 i dishonored 2 kurfa?!

Biere wszystko na premiere, Doom urwal mi jaja. 

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Najbardziej chyba czekam na konferencje Square. Liczę na datę premiery XV, jakiś pokaz Kingdom Hearts i ciągle tli się we mnie nadzieja na Dragon Quest 7 i 8 na 3ds.

Opublikowano

Kocham Sony, ale jak zwykle nie będzie mi się chciało siedzieć do trzeciej. Rano se przeczytam o tych wszystkich Shenmue 3, Last Guardianach i innych bombach (taki smutny żart). Za chwilę Microsoft, oni mają konfę w idealnym czasie, szacun. Na co czekam? Głównie interesuje mnie Tomb Raider i Halo. No może jeszcze Forza. Zawsze się łudzę że powróci PGR. To była seria, kurcze.