Opublikowano 14 czerwca 20159 l Ms jutro o 15? bo nie wiem na którą budzik nastawiać. Edytowane 14 czerwca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 14 czerwca 20159 l za duzo roboty by ten remaster godnie na wspolczesne czasy wygladal, w trojke tez nie wierze, pewnie sie nabija choc zawsze fajnie wierzyc btw. GG zarejestrowalo domeny horizonthegame.com wiec prezentacja rpg od mistrzow grafiki juz raczej pewna
Opublikowano 14 czerwca 20159 l jesli nic sie nie zmienilo od listopada zeszlego roku to tak - pewnie na konfie sony skoro to ex http://gematsu.com/2014/11/level-5-announce-ps4-game-e3-2015
Opublikowano 14 czerwca 20159 l jesli nic sie nie zmienilo od listopada zeszlego roku to tak - pewnie na konfie sony skoro to ex http://gematsu.com/2014/11/level-5-announce-ps4-game-e3-2015 No domyslilem sie, ze na konfie sony, chcialem tylko potwierdzenia, bo nie wiem czy sie oplaca w tym roku siedziec po nocy zeby obejrzec ich konfe na zywo Edytowane 14 czerwca 20159 l przez Copper
Opublikowano 14 czerwca 20159 l od tamtego czasu echo, z jednej strony wtedy szef lvl5 to powiedzial wprost, z drugiej znajac sony moze faktycznie beda chcieli cos zostawic na swoje podworko i wrzesniowe tgs
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Ja jednak wątpię czy to będzie bezpośrednio z ich współpracą (czyli nowe, albo stare IP od Sony), stawiam pewnie na Ni No Kuni 2, za dobrze gra się sprzedała, żeby Level 5 sobie darował drugą część, choć z drugiej strony obecna sytuacja Studia Ghibli jakoś nie wróży sequela.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l ja póki co nie śpie ale nie wiem czy bedzie mi sie chciało siedzieć do po 4. fallout4 póki co rozczarowuje - niby jestem ciekaw czy pokażą coś co zmieni moje zdanie czy przeciwnie - dobiją gwóźdź do tej wyjątkowo drewnianej trumny...
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Stwierdzić ze cos rozczarowuje po 3 minutach trailera gdzie byly strzempki rozgrywki nie mowiac juz o mechanice i fabule, no coz tacy my polacy lubimy duzo narzekac Nie mowie ze byle (pipi) mamy lykac jak mlode pelikany, ale juz sie posrajcie z tym falloutem, ja tam czekam, zobacze to ocenie, a zagrac i tak napewno zagram bo jestem mega fanem Fallouta i to kazdej czesci
Opublikowano 15 czerwca 20159 l czemu jeszcze nie ma żadnych komentarzy o nowym doomie, gejmpleju z f4 i dishonored 2 kurfa?! Edytowane 15 czerwca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 15 czerwca 20159 l czemu jeszcze nie ma żadnych komentarzy o nowym doomie, gejmpleju z f4 i dishonored 2 kurfa?! http://www.psxextreme.info/topic/110534-e3-2015/page-2?do=findComment&comment=3458282
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Skoro fani Plejstejszyn nie ogarniaja roznicy pomiedzy tematem na serio a tematem do spamowania to proponuje wrocic do ksiazek zamiast napierdalac w pifpafy.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l czemu jeszcze nie ma żadnych komentarzy o nowym doomie, gejmpleju z f4 i dishonored 2 kurfa?! Biere wszystko na premiere, Doom urwal mi jaja. Pozdrawiam. Edytowane 15 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Najbardziej chyba czekam na konferencje Square. Liczę na datę premiery XV, jakiś pokaz Kingdom Hearts i ciągle tli się we mnie nadzieja na Dragon Quest 7 i 8 na 3ds.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Kocham Sony, ale jak zwykle nie będzie mi się chciało siedzieć do trzeciej. Rano se przeczytam o tych wszystkich Shenmue 3, Last Guardianach i innych bombach (taki smutny żart). Za chwilę Microsoft, oni mają konfę w idealnym czasie, szacun. Na co czekam? Głównie interesuje mnie Tomb Raider i Halo. No może jeszcze Forza. Zawsze się łudzę że powróci PGR. To była seria, kurcze.