Shen 9 610 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ponawiam pytanie, skoro jest Sara, to ten serial bedzie jakby obok Arrow/Flash i nie bedzie mial na nie wplywu? Jeszce troche i trzeba bedzie zrobic dział dla seriali ze stajni DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc Jest pierwszy trailerek, a chciałem dać trochę wytchnienia tematowi o Flashu . White Canary, Hawkgirl, Captain Cold, Atom, Heatwave, Firestorm to mieszanka wybuchowa która pod wodzą Ripa Huntera naprawiać będzie czas. Hype ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak się przyjrzeć to w tym wehikule czasu widać dr Wellsa w kostiumie Reversa. Więc pewnie jakoś będą ze sobą powiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) pewnie wszystko z canary wyjaśni się na jesień bo serial szykowany jest ewidentnie na midseason więc będzie czas ją wskrzesić . Edytowane 14 Maja 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Prawdopodobnie Rip skoczy w momencie gdy Sara dostanie strzałami. Zabierze ją do Jam Łazarza i przedstawi plan. Albo w sekrecie wykopie ją z grobu tuż po pochówku. Mógłby ją uratować np. przy wybuchu na Amazo i po uratowaniu przez Nyssę ale nie byłaby wyszkolona. Mam nadzieje ze pojawi sie tez w Arrow Edytowane 15 Maja 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jak się przyjrzeć to w tym wehikule czasu widać dr Wellsa w kostiumie Reversa. Więc pewnie jakoś będą ze sobą powiązane. A kto się dopatrzył hełmu Jay'a Garricka? Prawdopodobnie to tylko easter egg z muzeum Flasha z przyszłości. Ale gdyby pojawił się Jay to ło ja cie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Garrick to taki relikt przeszłości, już sto razy bardziej bym wolał Wally'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ale wiesz, że nowy Wally jest czarnoskóry? Ja tam zawsze lubiłem Jay'a. Mimo, że nie jest tak szybki jak reszta rodziny Speedsterów to jest wsparciem dla ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 To już nie tylko kolejny powrót zza grobu w serialowym uniwersum DC, ale też kolejny powrót zza grobu tej samej postaci. Zieeeeeew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ale wiesz, że nowy Wally jest czarnoskóry? Ja tam zawsze lubiłem Jay'a. Mimo, że nie jest tak szybki jak reszta rodziny Speedsterów to jest wsparciem dla ekipy. Tak wiem, ale nie jestem rasistą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ja też nie ale śmieszy mnie ta poprawność DC Comics. A spróbuj teraz z Johna Stewarta lub z Black Manty zrobić białego faceta albo z Vixen białą kobietę. Kolejne zamieszki w Baltimore na życzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ale to nie chodziło o to, że białych jest za mało i dlatego nikt Ci z białasa nie zrobi czarnucha czy azjaty a na odwrót już tak. Próbują usilnie wyrównać proporcje koloru skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wiem przecież, że chodziło o wprowadzenie większej różnorodności etnicznej i rasowej ale jakim kosztem ja się pytam? Tak trudno stworzyć nowego herosa? W ostateczności to niech biorą członków z drugiej zmiany. W Marvelowskim uniwersum ta sytuacja wydaje mi się mniej "inwazyjna". Oczywiście mamy nowego Kapitana Amerykę ALE to nie jest Steve tylko Sam Wilson. Nowym władcą piorunów i powiernikiem Mjolnira jest kobieta ALE to nie jest Thor tylko podobno Jane Foster . Marvel nie próbuje na siłę zmienić czyjejś osobowości, koloru skóry czy w ogóle przekręcić postać o 180 stopni. Stare rozwiązanie było sporo lepsze. Zastępowanie postaci inną. Gdy Barry oddał życie w Kryzysie na jego miejsce wstąpił Wally. Wszystkim było żal Allena ale młody West sprawdził się jako Flash. Do Green Lanternów dołączył John Stewart i też ludziom przypadł do gustu. Nowy Blue Beetle jest Latynosem i nikomu nie przeszkadza to. Przeszkadza natomiast na siłę zmienianie postaci. Bohater już wygląda inaczej ale nosi imię, nazwisko i pseudonim osoby, która tak naprawdę już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No ja się oczywiście z Tobą zgadzam. Tylko różne kwestie przesądzają czy zmienią kolor skóry czy zamiast tego stworzą na jego miejsce nowego herosa, który przejmie pałeczkę. Farmer, zakryłem Ci spoilery, bo jesteśmy jednak w regionie filmowym i nie każdy chce wiedzieć co się dzieje/działo w komiksach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dziękować No ja się oczywiście z Tobą zgadzam. Tylko różne kwestie przesądzają czy zmienią kolor skóry czy zamiast tego stworzą na jego miejsce nowego herosa, który przejmie pałeczkę. Akurat w tym miejscu decydowała prawdopodobnie chęć przyciągnięcia do komiksowego świata społeczność afroamerykańską. Po prostu chcieli przyciągnąć nowych czytelników. A co do wprowadzenia nowych speedsterów to zamiast Westa z New 52 wolałbym już zobaczyć Barta Allena czyli Impulse'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Fajny clip okraszony animowanymi wstawkami z komiksów https://youtu.be/n4cQ83S_gMM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) "Nie dość, że dzikus to jeszcze wandal..." Panie i Panowie, Vandal Savage (Casper Crump) Co ciekawe pojawi się wcześniej (podobnie jak Hawkman) na ulicach Starling City/Central City w crossoverze, który najpewniej będzie wprowadzeniem do LoT. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Farmer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zajebiste odwzorowanie komiksowego oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Full armored Hawkman & Hawkgirl Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Egelancko, jest umiar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Wszyscy wiemy, że w LoT pojawi się Firestorm, a raczej 1/2 Firestorma, czyli prof. Stein. Absencja Amella wszystkich zaskoczyła i teraz wiadomo dlaczego zabraknie go w serialu Mudżin, który początkowo był brany za Kid Flasha lub też Cyborga zostanie nowym Firestormem. Nie jest pewne czy zastąpi kuzyna Arrowa na stałe gdyż Amell pojawi się jeszcze w The Flash. Wielu sądzi, że zginie co pchnie pannę Snow w kierunku jej alter ego - Killer Frost. Wychodzi na to, że kryptonim Jay Jackson, którym go okraszono to tak na prawdę Jason Rush. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A skąd powyższe zdjęcie ? Jakiś nowy trailer ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) z tego chyba https://www.youtube.com/watch?v=WbWrPCycKrg Edytowane 30 Września 2015 przez Farmer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wprawdzie crossover do Flash/Arrow ale dotyczy też LoT Będzie epicko https://youtu.be/7d8FtLw4MGQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 http://www.youtube.com/watch?v=c7LlmaFg0lw Ale będzie grubo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi