blantman 5 780 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Mam pytanie do ludzi od komiksów dc. Jeżeli ten Savage jest taki groźny i robi w tym 2160 roku co mu się podoba to czemu go Superman czy ten zielony z pierścieniem nie zabrali z ziemi. Ja rozumiem że nieśmiertelny ale jak by go tak w słońce wrzucić. Ta dwójka to chyba to samo uniewersum co flash czy arrow? Z tego co wiem po filmach to oboje mogą sobie wylecieć w kosmos kiedy im się podoba Nie leży mi ten główny zły bo jakie on ma umiejętności poza NIE UMIERANIEM. W Marvelu na razie widziałem o wiele lepszych złych. W Filmach DC to w sumie tylko tego Zoda mogłem zrozumieć w końcu tak samo niezniszczalny jak Superman i to jest przeciwnik na poziomie. P.S. Drugi odcinek zdecydowanie lepszy od pierwszego . Więcej akcji i trochę humoru. Miło odskocznia po poważnych serialach. Na pewno lepiej się ogląda niż arrow którego jakoś nie chce mi się już włączać od kilku odcinków. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Ty serio szukasz logiki w komiksowym uniwersum? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 racja czasem zapominam Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Vandal Savage jest groźny właśnie z powodu swojej nieśmiertelności oraz z faktu, że stąpa po tym łez padole od czasów prehistorycznych (przynajmniej ten komiksowy). Był obecny przy wszystkich ważnych wydarzeniach na naszym globie, doradzał najbardziej wpływowym ludziom przez tysiące lat. Wiedza. Wiedza jaką posiadł przez te wszystkie lata pozwoliła mu stać się jednym z najgroźniejszych ludzi na Ziemi. Z palcem w dupie może wyrolować grupkę herosów. Superman go złapie? I co z tego. Nie zdążą go dowieźć do Blackgate czy gdzieś bo i tak ucieknie. A jak wiadomo komiksowi bohaterowie mają niepisaną zasadę i rzadko kogoś uśmiercają (a jeśli nawet już to on i tak cudownie powraca zza grobu). W końcu to komiksy Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 @blantman W jednym z trailerów Vandal mów że widział upadek Mrocznego Rycerza i śmierć Człowieka ze Stali. Także to tyle Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Jest lepiej, odcinek i śmieszny, i jest akcja, i jest dramat, trochę infantylnej love-story i Savage z idealnie lśniącym zestawem zębów Nie no, ciekawie się to rozkręca. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Ostatnie odcinki zapowiadają się kozacko wręcz epicko, a raczej EPICKO! biorąc pod uwagę ostatnią scenę https://youtu.be/mqY7pNKrMYw Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 No, przekozacka jest ta zapowiedź. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 9 odcinek kozacki. Mocne tempo, zaskakujące zwroty akcji i tagowana walka z Cronosem I ta mina Ra's al Ghula na ten cały cyrk co się wyprawia w Nanda Parbat. "Kurwa, chyba czas zmienić zamki w drzwiach..." Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 O ku.rwa. Niech ten serial zdechnie a jego budżet przeznaczony zostanie dla Flasha. Fabuła i dylematy koniozębnej to Savage to nadaje się na przydupasa jakiegoś badguya a nie głównego złego tego serialu. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 No drugi sezon jest praktycznie pewny. Twórcy obiecują nową historię, nowe motywy i przetasowanie herosów/złoczyńców. Ciągle nie wiadomo czy Constantine będzie w drugim sezonie. Osobiście chciałbym zobaczyć przygody Justice League Dark skoro losy filmowej wersji nie są pewne. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Dziś w nocy spać nie mogłem, to nadrobiłem sobie 11 i 12 odcinek. Ten ostatni potwierdza, że serial najbardziej strawny jest w epizodach rozgrywających się w ciekawych realiach historycznych - obok Dzikiego Zachodu, całkiem przyjemnie oglądało się akcję w latach 50-tych ubiegłego wieku. Szkoda, że scenarzyści nie poszli bardziej w skakanie po różnych, wcześniejszych niż 20-30 lat, epokach. Pewnie budżet nie pozwala na tak częste ekstrawagancje z ubiorami, scenografią i statystami. Reszta to niestety dno i metr mułu. Przede wszystkim jest infantylnie i niesamowicie kiczowato, a myślałem, że już gorzej niż w obecnym sezonie Arrow być nie może. Wszelkich idiotyzmów i nieścisłości w scenariuszu trudno się już doliczyć. I podobnie jak przedmówcy, wywaliłbym jakieś 3/4 obsady z Vandalem, Atomem i murzynką z końskimi zębami na czele. Troszkę drażni mnie też Snart, a konkretniej jego niesamowicie sztuczna i denerwująca maniera mówienia, jakby ciągle, na siłę chciał brzmieć jak totalny badass. I jeszcze te niby groźne spojrzenia ze zmrużonymi ślepiami. Pewnie gdyby miał powiedzieć, że jadł płatki zbożowe na śniadanie, byłoby tak samo. Jako Captain Cold we Flashu jeszcze był znośny. Może dlatego, ze było go tam mniej, nie wiem. Rory był do zaakceptowania jako bezmózgi osiłek i przydupas Colda, ale odkąd zaczął knuć i szemrać to też zaczął mnie drażnić. A już zrobienie z niego Chronosa, który niby to po nieskończonej ilości ćwiczeń i tak zebrał szybki wpier.dol od dawnego ziomka, traktuję jako kolejny idiotyzm w całej historii Pątniczka wydawała się nawet interesującym przeciwnikiem, na pewno bardziej niż Vandal. No ale niestety dała podejść się jak dziecko i tyle jej było. I tak, drugi sezon został już oficjalnie potwierdzony jakiś czas temu. Edytowane 2 maja 2016 przez Frantik Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Ten ostatni odcinek w 2166 roku to była padaka po całości. Na imdb odcinek ma 8,5/10 XD Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 14-15 odcinek też słabizna z masą głupot. W sumie cieszę się, że kończy się już ten sezon, bo im dalej tym gorzej. W 15 odcinku dobrze, że uśmiercili Snarta, bo był mega w(pipi)iający z tym swoim stylem mówienia. Niestety wróci gościnnie, pewnie w drugim sezonie. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Może jest szansa na coś dobrego w 2. sezonie. http://naekranie.pl/aktualnosci/zmiany-w-obsadzie-legends-of-tomorrow-co-w-2-sezonie-867205 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 maja 2016 Opublikowano 21 maja 2016 Ow fuck ale mocny finał :obama: Czekam z niecierpliwością na drugi sezon. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Poważne pytanie: jesteście w stanie oglądać Legends of Tomorrow na trzeźwo? Osobiście od jakiegoś czasu włączam tylko po kilku głębszych. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Ogólnie jako serial do chillu bez jakichś większych wymagań jest całkiem ok. A finał dla mnie był na prawde bardzo dobry. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Do prasowania jak znalazł. Tak żeby siedzieć i oglądać to rzadko bo bywa czerstwo. Ale odcinek z Jonah Hexem oglądało się cały przyjemnie. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 6/10- obejrzeć można chociaż do Flasha to nie ma startu. No i cała masa głupot po drodze. Obecnie lepsze od Arrowa Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 nawet Agent of SHIT jest lepsze od Arrowa . No ja obejrzałem 1szy odcinek i dwa ostatnie i w sumie to czekam na drugi sezon gdyż mają zmienić mocno fabułę serialu no i pozbyto się dwóch najgorszych postaci czyli państwa Hawk. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 No właśnie drugi sezon nie ma opowiadać o inwazji. Zdecydowanie za wcześnie na nią.Spekuluje się, że w 2. sezonie jako główny zły pojawi się Extant. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Finał satysfakcjonujący, wszystko nieźle zagrało, drużyna fajnie współpracowała, oglądało się bez dłużyzn. Jest nadzieja na dobry drugi sezon. Za Kendrą/Carterem płakał nie będę, ale Snarta szkoda. Końcówka rozwaliła system, bo jak wprowadzają JSA do uniwersum to jest szansa na Green Lanterna w TV, poza tym świeżo co odkryty we Flashu Jay Garrick jako Flash też tu może mieć swój udział. Fajnie jakby zamiast trzech brakujących członków zwerbowali jakichś nowych ludzików żeby odświeżyć trochę skład. Kibicuję nawet bardziej niż Flashowi po jego finale. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 No finał był całkiem niezły, przyznaję. Nie ma niestety żadnych szans na Green Lanterna w tv. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi