Masorz 13 193 Opublikowano 12 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2017 Niby jest, ale jakby go nie było. Oby Constantine został chociaż do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Sprawa robi się grubsza w związku z Millerem. Pewnie zakończą "śmiertelnie" jego występy więc jest możliwość, że The Ray wpadnie do ekipy na stałe (też lata i strzela z łap). Oby chodził non stop w hełmie bo człowiek przestaje śledzić wątek jak widzi jego twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Ray chyba raczej nie na stałe, bo jak pytali Kreisberga ostatnio to powiedział, że jest otwarty na jakiś gościnny występ w przyszłości i muszą sprawdzić najpierw czy aktor będzie miał wolny czas. Poza tym szanujmy się, już jest jedna lezba w timie i chwilowo gej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Kreisberg już nie ma za dużo do pogadania Poza tym CW jakby mogło przemodelowałoby wszystkich na czarnoskórych biseksualnych żydów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 No tak, to pewnie był Berlanti albo Guggenheim, bo czytałem parę dni temu dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Nie podoba mi się kierunek w jaki zmierza serial. “Well, Trenchcoat has just arrived and I’ve only had one scene with him, and that was last week. He was hitting on Wentworth’s character. Isn’t Constantine bisexual? And it was all too much for Rory, so he just kind of walked out.” “What’s Wentworth’s character now? It’s not Captain Cold… Citizen Cold! So Citizen Cold is different [from] Captain Cold. Completely different. Rory watching Citizen Cold and Trenchcoat flirt with one another was like too much for Rory, so he just f****ing got out of there. That’s what I remember doing. It’s all too much! Too much information! Which makes it really funny. The scene is hysterical. We were all just on the floor laughing, so it’s all done in good fun.” Szykuje się tęczowa drużyna. Nie wiem kiedy Johna przemodelowali na bi ale nie o to chodzi. Po co znowu uwydatniać czyjąś orientację? Czemu nie można wrócić do podstaw kiedy to nikogo nie obchodziło w co kto wierzy albo co kto komu wkłada. Mam podobnie jak Rory. A drugi słaby news to Kid Flash pojawi się w serialu (jeszcze nie wiadomo na jak długo ale ja już się boję). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 No i niestety Wally stał się "Series Regular" “We loved working with Keiynan in our series premiere — the episode in which we learned that in between seasons 2 and 3 he had been fighting crime in Central City with Nick Zano’s Nate Heywood. So when his character stepped away from Flash to go on walkabout, after being dumped and feeling somewhat estranged from his family and team, we knew that Wally West would fit in perfectly on Legends.” https://screenrant.com/legends-tomorrow-wally-west-series-regular/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Zobaczymy, serial ma najlżejszy klimat ze wszystkich i jak dadzą mu tylko szybko biegać i śmieszkować, to może nawet postać do odratowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Jakże byłbym rad gdyby czorny Wally przekręcił się (zabierając Colda ze sobą), a ze Speed Force wyszedłby jedyny, prawilijny rudy Wally. Paweł, gratulacje z okazji 15 tauzenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Legendy powróciły DCs.Legends.of.Tomorrow.S03E11.720p.HDTV.x264-SVA DCs.Legends.of.Tomorrow.S03E11.1080p.HDTV.x264-CRAVERS Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Ano powróciły, ale tydzień temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 O, to nieźle zamuliłem. @sprite Co tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 3x10 był tydzień temu. Odcinek bardzo spoko, 3x11 jeszcze nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) Też jestem do tyłu. Jutro nadrobie Edytowane 20 lutego 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 3x11 - bardzo fajny odcinek, takie zapychacze oderwane od głównego wątku mogły by się pojawiać częściej. No i do serialu dojdzie nielubiana przez większość postać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 3x11 to chyba jeden z najlepszych odcinków w ogóle. Choć typowo fillerowy, to jest w nim wszystko, co powinno być w dobrym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 No odcinek jak najbardziej ok. Wprawdzie widziałem już tuzin wersji tego motywu ale pokazany dobrze. No i Rory... Typ rozwija się z każdym sezonem. Najpierw Spoiler wydaje rozkazy jak sam Big Boss, a teraz pisze nowele Damn, Heat Wave Poprzedni odcinek też fajny. Ten motyw z papierosem... chociaż tak jak przewidywałem scena na wejścia na pokład Waveridera na początku kompletnie bezsensowna i niepotrzebna. Wszystko było by ok gdyby nie ta ostatnia scena Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 3x11 - o takie Legendy nic nie robiłem Świetny odcinek, z humorem i bardzo dobrym tempem, każdy miał swoje 5 minut a Zari pokazała się z naprawdę fajnej strony. Końcówka troche psuje nastrój na kolejne odcinki, ale to już od dawna było wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 Constantine wleci w finale 3 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 Jeżeli Mallus to rzeczywiście Spoiler demon , a Constantine pokaże się w finale to liczę na grube powiązania z Trigonem. W tym wypadku Darhk idealnie pasuje na Brother Blooda. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 No i stało się. Od 4 sezonu Constantine dołączą jako "Series Regular" https://screenrant.com/legends-tomorrow-constantine-season-4-regular/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 A ten 4 sezon to już potwierdzony? Constanine ani mnie ziębi ani grzeje, bezpłciowy, tleniony, lekko przesadzony Brytol. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Jeszcze nie. Ale oglądalność jest na bardzo dobrym poziomie, więc potwierdzenie nowego sezonu to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi