Skocz do zawartości

DC's Legends of Tomorrow - 2015 - The CW

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 9.12.2018 o 10:10, Farmer napisał:

Swoją drogą niech ubiją Azjatkę jak najszybciej. Ja pierdzielę, nie myślałem, że może być ktoś napisany gorzej niż Rose z SW8. Przy niej nawet Gary nie w(pipi)ia tak bardzo.

Jak dla mnie to niech zabierze Garyego ze sobą, jak jeszcze we wcześniejszych sezonach nie było go tak dużo, tak teraz przeginają.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takie trochę amerykańskie Dr Who ale ok. Pomijając obecność Gary'ego i jego minionka będzie beka motzo. Ale i tak stawiam dychę, że przez serial Titans nie pokażą Trigona tylko znowu jakiegoś z dupy demona.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ech... tak jak powiedział gówniarz z trailera: "They said it was a superhero show"

Nadrobiłem ostatnie 6 odcinków i jakoś nie bardzo czuć tutaj "superhero". Więcej jest smutów o miłości, wspólnym myciu naczyń i innych takich pierdół. Do tego nadwyżka Gary, Azjatka, Garry, Azjatka, Garry, Wolfie, Garry, Niple, Azjatka i Garry with a niple. Nosz kurde mol. Najlepsze akcje to wszystko to co na trailerze (po jednej scenie tylko), a reszta to jakaś masakra. Wróciłem do CW i myślę sobie, że zacznę od najlepszego serialu zanim wezmę się za Arrowa, a tu taki zawód. Były dobre momenty, nie powiem, ale w porównaniu z poprzednimi sezonami to słabo w chooj. 

Tak jak pisałem najlepsze sceny to te z trailera:

Spoiler

lucha libre (finał) no i jeszcze wiedźmin Konstantyn z Rivii. John wyglądał lepiej niż Cavill z gładką cerą. 

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

giphy.gif

Oh nononono. Ktoś nie wziął leków, że klepnięto taki scenariusz finału i całego sezonu... Ja pierdole. Żenadę z poprzedniego sezonu w postaci Beebo dało się przełknąć bo sezon trzymał formę ale tutaj odjebali manianę po całości.

Spoiler

Apka do przejmowania dusz, trzy sutki, Vandal, bromance potworów, smok animowany gorzej od wersji z serialowego Wiedźmina, Gary wyglądający jak Ezra Miller w kostiumie Flasza, kółko wzajemnej adoracji i śpiew... na dobicie Monitor wpierdzielający popcorn.

No i oczywiście w kolejnym sezonie będzie dalszy recykling formuły bo ktoś wypuścił (zamiast demonów i potworów) największych badassów historii... 

No i klepnięte. Tym finałem CW ostatecznie zniesmaczyło mi oglądanie ich seriali. Obejrzę jeszcze tylko crossover jesienią dla zasady i pies trącał tą stację. Pozdrawiam.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brandon Routh aka Atom ponownie wcieli się w Supermana na potrzeby crossoveru (jak i w Atoma) będzie też ten 1/3 Supermana z Supergirl więc mamy już komplet eSów, a co za tym idzie lipa straszna bo prawdopodobnie rozmowy z Tomem Wellingiem (pipi) dały skoro Brandon będzie latał jako eS z Earth-2.

Opublikowano
32 minuty temu, Farmer napisał:

Brandon Routh aka Atom ponownie wcieli się w Supermana na potrzeby crossoveru

Kiedy coś takiego było? bo nie pamiętam.

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie. Przez kretynizmy stacji nawet LoT (i całe arrowverse) jest dla mnie skończone. Męczyłem się z ostatnimi sezonami i nie mam zamiaru męczyć się dalej. Może z nudów odpalę ten odcinek.