Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dobra, nie ma co kombinować. Zostańmy przy piątku.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
  • Autor

Będę na dniach dzwonił do PB by zarezerwować stolik, czyli piątek w przyszłym tygodniu o 18:00?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wczoraj dostałem informacje, że mam wyjazd terenowy do warszawy w przyszły piątek :dog: 

Opublikowano

Na 18 jest stolik zarezerwowany z tego co Hum pisał więc tak też się pojawię

Opublikowano
  • Autor

Robotę kończę o 16, ale powinienen się wyrobić do 18.

Opublikowano
  • Autor

Stolik zarezerwowany jak zwykle w głównej sali. Także szukajcie mojego nazwiska na plakietce :kaz:

Opublikowano

Ale zajebiście było Panowie :banderas: Nie mogę się doczekać następnego spotkania!!!

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ze ekipa sie powieksza.

To było niemiłe. Aż tak bardzo nie przytyłem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może w którąś ciepłą sobotę lata się umówimy na piwko ? Np 12 lub 19sty sierpnia ? Potem jadę na urlop, a jak nie sierpień to ewentualnie wrzesień. 

Opublikowano
  • Autor

Mi pasują oba terminy, choć 12 nieco bardziej. Dostosuję się.

Opublikowano

Dostalem info od Huma - ja w Lublinie będę od jutra. Na jak długo jeszcze będę to nie wiem, bede dawął znac :lapka:

Opublikowano

No ja to odpadam, ale będę na WGW w Warszawie 13-15 październik, można zorganizować coś.