Opublikowano 20 października 20177 l Szkoda tylko, że dzisiaj musialem się tak wcześnie zwinąć :/ Ojjj, ominęło Cię. Ale w styczniu odbijemy
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Autor Ja również chętnie, ale w styczniu dość napięty grafik u mnie, ustalcie datę, to się postaram dostosować
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Trochę mam napięty miesiąc, najwcześniej pewnie by mi pasowała sobota 27.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Mnie od 25 nie ma w Lublinie Jade na skoki do Zakopca. Każda inna sobota może być. Czy to przed 25, czy na początku lutego. Edytowane 9 stycznia 20187 l przez sprite
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Ok, ja tak jak pisałem jestem w miarę elastyczny, także dostosuję się.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Ok jestem za. Ktoś coś rezerwuje? Może od razu św. Michał ? Edytowane 15 stycznia 20187 l przez Kosmos
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Autor Dziś zadzwonię. Myślałem, że już dawno było ustalone, że przy następnym spotkaniu jebać Pad Bar i idziemy od razu gdzieś, gdzie mają coś sensownego do jedzenia
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Autor Dzwniłem do tego Św. Michała i pani w słuchawce prosiła o telefon w następnym tygodniu, z jakichś tam powodów nie mogła teraz przyjąć rezerwacji.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Pewnie nie jest lesbą, która przykleja ludziom na stól kartki z rezerwacją, szanuje
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Autor 3.02, Pub Św. Michał, godzina 18:00, stolik na 5 os. na moje nazwisko. Z moich obliczeń wynika, że jest jeden wolny slot? Ktoś coś?