Opublikowano 25 stycznia 20187 l Kładę dzieciaki koło 20-21 więc mógłbym wpaść na jedno przed albo na dwa po.
Opublikowano 2 lutego 20187 l Sprite nam odpadł, ale rozumiem że reszta aktualna ? Małe promo http://pub-regionalny.ontap.pl/
Opublikowano 2 lutego 20187 l No niestety Panowie. Na discordzie już pisałem, ale tutaj też napiszę. Rano dostałem 39.7 gorączki i po człowieku(ledwo żyję). Przed chwilą wróciłem od lekarza. Grypa i tydzień zwolnienia. Następnym razem odbijemy i fajnego zlotu edit: szkoda, że się z @chmurqab nie pośmieję. Kaiji <3 Edytowane 2 lutego 20187 l przez sprite
Opublikowano 2 lutego 20187 l Autor @asax też odpadł, ale myślę, że we trzech z @Kosmos i @chmurqab damy radę Zdrowiej tam Sprite E: Also, jest opcja, że wpadnę z kumplem, o ile nie macie nic przeciwko. Zawsze to jedna morda więcej do przechylania kufli. Edytowane 2 lutego 20187 l przez Hum
Opublikowano 2 lutego 20187 l @Hum Jeszcze @giger_andrus ma wlecieć potem. Obgadam z nim na discordzie i wyślę Ci PW.
Opublikowano 2 lutego 20187 l [mention=43999]asax[/mention] też odpadł, ale myślę, że we trzech z [mention=20565]Kosmos[/mention] i [mention=64158]chmurqab[/mention] damy radę Zdrowiej tam Sprite E: Also, jest opcja, że wpadnę z kumplem, o ile nie macie nic przeciwko. Zawsze to jedna morda więcej do przechylania kufli. [emoji4] @giger_andrus miał się jeszcze pojawić w późniejszej godzinie?
Opublikowano 14 marca 20187 l Autor To jam tam, idziemy w maju na koncert muzyki, której nikt poza @UberAdi nie słucha? XD https://www.facebook.com/events/399601060510661/?ti=as
Opublikowano 15 marca 20187 l A w kwietniu nie mieliśmy spotkania ogarniać? @Velius miał przyjechać. edit: Oczywiście w maju też możemy lecieć na kuncert Edytowane 15 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 15 marca 20187 l Autor A to ja już nie pamiętam. Można coś pomyśleć w kwietniu. Jest jakiś termin w ogóle? Jacyś chętni? @giger_andrus @asax @Kosmos @chmurqab ?
Opublikowano 15 marca 20187 l No będę w Lublinie, ale tak szczerze to nie przepadam za takimi koncertami
Opublikowano 15 marca 20187 l Asax pewnie znowu obiad edit: ten koncert to tylko i wyłącznie dlatego, że @UberAdi będzie na dj'ce. W kwietniu możemy normalne spotkanie zrobić Edytowane 15 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 15 marca 20187 l Autor To był tylko tylko pretekst do rozruszania tematu. Też mi się nie widzi słuchanie takiej muzyki na koncercie
Opublikowano 15 marca 20187 l Tym razem możemy pójść do Red Rock City na najlepszego burgera w mieście A potem już standardowo na jakieś browarki na stare miasto.
Opublikowano 15 marca 20187 l Autor To fajnie jakby sie @Velius określił czy i kiedy przyjeżdża, co byśmy jakąś datę wstępnie ogarnęli.
Opublikowano 15 marca 20187 l No już go katuje na discordzie, ale nie odpisuje na razie. Pewnie standardowo siedzi w samych majtach i ogląda anime
Opublikowano 15 marca 20187 l Chciałbym się w kwietniu ruszyć do Wrocławia na weekend ale jak termin nie będzie kolidował to chętnie napiję się z Wami piwa. Sprite zadba abym wiedział kiedy -_-
Opublikowano 15 marca 20187 l Autor Sprite ogarnie, ale potem albo mu nie będzie pasowalo, lub przyjdzie na samą oranżadę, bo musi kierować.
Opublikowano 15 marca 20187 l Tylko raz mi nie pasowało, bo zachorowałem. Teraz browarki wlecą na lajcie
Opublikowano 15 marca 20187 l Godzinę temu, sprite napisał: Tym razem możemy pójść do Red Rock City na najlepszego burgera w mieście A potem już standardowo na jakieś browarki na stare miasto. Idealnie. Będę Edit: tym razem pijesz Edytowane 15 marca 20187 l przez Kosmos
Opublikowano 15 marca 20187 l No może być wstępnie i kwiecień i maj. W okolicach długiego weekendu będę pewnie leciał na dwa tygodnie poza Polskę, ale to jeszcze dosyć płynne.
Opublikowano 19 marca 20187 l Autor Widzę, ze temat umiera. Co powiecie na 14 kwietnia? Edytowane 19 marca 20187 l przez Hum