Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety Panowie. Na discordzie już pisałem, ale tutaj też napiszę. Rano dostałem 39.7 gorączki i po człowieku(ledwo żyję). Przed chwilą wróciłem od lekarza. Grypa i tydzień zwolnienia. 

Następnym razem odbijemy i fajnego zlotu :lapka: 

edit: szkoda, że się z @chmurqab nie pośmieję. Kaiji <3

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

@asax też odpadł, ale myślę, że we trzech z @Kosmos i @chmurqab damy radę :lapka: 

Zdrowiej tam Sprite

E: Also, jest opcja, że wpadnę z kumplem, o ile nie macie nic przeciwko. Zawsze to jedna morda więcej do przechylania kufli. :) 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
[mention=43999]asax[/mention] też odpadł, ale myślę, że we trzech z [mention=20565]Kosmos[/mention] i [mention=64158]chmurqab[/mention] damy radę :lapka: 
Zdrowiej tam Sprite
E: Also, jest opcja, że wpadnę z kumplem, o ile nie macie nic przeciwko. Zawsze to jedna morda więcej do przechylania kufli. [emoji4] 
@giger_andrus miał się jeszcze pojawić w późniejszej godzinie?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A w kwietniu nie mieliśmy spotkania ogarniać? @Velius miał przyjechać.

edit: Oczywiście w maju też możemy lecieć na kuncert :kaz: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No będę w Lublinie, ale tak szczerze to nie przepadam za takimi koncertami ;) 

Opublikowano

Asax pewnie znowu obiad :yao: 

edit: ten koncert to tylko i wyłącznie dlatego, że @UberAdi będzie na dj'ce. W kwietniu możemy normalne spotkanie zrobić :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

To był tylko tylko pretekst do rozruszania tematu. Też mi się nie widzi słuchanie takiej muzyki na koncercie :pawel:

Opublikowano

Tym razem możemy pójść do Red Rock City na najlepszego burgera w mieście :banderas:  A potem już standardowo na jakieś browarki na stare miasto.

Opublikowano
  • Autor

To fajnie jakby sie @Velius określił czy i kiedy przyjeżdża, co byśmy jakąś datę wstępnie ogarnęli.

Opublikowano

No już go katuje na discordzie, ale nie odpisuje na razie. Pewnie standardowo siedzi w samych majtach i ogląda anime :kaz: 

Opublikowano

Chciałbym się w kwietniu ruszyć do Wrocławia na weekend ale jak termin nie będzie kolidował to chętnie napiję się z Wami piwa.
Sprite zadba abym wiedział kiedy -_-

Opublikowano
  • Autor

Sprite ogarnie, ale potem albo mu nie będzie pasowalo, lub przyjdzie na samą oranżadę, bo musi kierować. 

Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

Tym razem możemy pójść do Red Rock City na najlepszego burgera w mieście :banderas:  A potem już standardowo na jakieś browarki na stare miasto.

Idealnie. Będę 

Edit: tym razem pijesz

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

No może być wstępnie i kwiecień i maj. W okolicach długiego weekendu będę pewnie leciał na dwa tygodnie poza Polskę, ale to jeszcze dosyć płynne.

Opublikowano
  • Autor

Widzę, ze temat umiera. Co powiecie na 14 kwietnia?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mi pasuje ale znacie mnie, nie mogę zagwarantować obecności :kaz: