Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano

Jest możliwe. Ale nie wiem czy w tym terminie. Bardziej tuż przed świetami ale to chyba za wcześnie ? 

Edit: No chyba że baba wam nie przeszkadza to można jak najbardziej w większość weekendów, choć osobiście wolałbym ją odesłać do rodziców i wtedy ;)

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Ja bede w okolicach świąt, czyli jakos 30.03 - 3.04. W gre wchodzi tylko weekend jakis i pewnie bym nie mogl pic jak autem przyjade :ragus:

Ehh co za restrykcje.

Opublikowano
  • Autor

No okres świąteczny i tuż przed nim, to tak średnio u mnie z czasem :/

Opublikowano
  • Autor

Póki co widzę, że większości wstępnie pasuje 14 kwietnia w Red Rock city. @sprite Ty coś o tym lokalu pisałeś, ogarniesz rezerwacje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na to wygląda. 

Opublikowano

Ok. Najpierw burgersony w Red Rock, a potem na piwka na miasto :lapka: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

17 oddaje projekt, więc jest pewne prawdopodobieństwo że będę :ragus: