Opublikowano 20 marca 20187 l Jest możliwe. Ale nie wiem czy w tym terminie. Bardziej tuż przed świetami ale to chyba za wcześnie ? Edit: No chyba że baba wam nie przeszkadza to można jak najbardziej w większość weekendów, choć osobiście wolałbym ją odesłać do rodziców i wtedy Edytowane 20 marca 20187 l przez Kosmos
Opublikowano 20 marca 20187 l Ja bede w okolicach świąt, czyli jakos 30.03 - 3.04. W gre wchodzi tylko weekend jakis i pewnie bym nie mogl pic jak autem przyjade Ehh co za restrykcje.
Opublikowano 20 marca 20187 l Autor No okres świąteczny i tuż przed nim, to tak średnio u mnie z czasem
Opublikowano 20 marca 20187 l Dla mnie każdy termin jest na razie dobry bo nie wiem czy i kiedy pojade do Wrocławia.
Opublikowano 20 marca 20187 l Koniec marca i początek kwietnia tez mi odpowiada. Ja mogę w każdą sobotę i większość piątków.
Opublikowano 21 marca 20187 l Autor Póki co widzę, że większości wstępnie pasuje 14 kwietnia w Red Rock city. @sprite Ty coś o tym lokalu pisałeś, ogarniesz rezerwacje?
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Na spokojnie zarezerwuje jakoś tydzień przed. Czyli 14 o godzinie 18?
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Ok. Najpierw burgersony w Red Rock, a potem na piwka na miasto Edytowane 3 kwietnia 20187 l przez sprite
Opublikowano 9 kwietnia 20186 l Dobra Pany @chmurqab @Kosmos @Hum @giger_andrus, stolik zarezerwowany w red rock na sobotę na 18. Proszę wpadać