Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Autor Ostatnio sie nie udało, ale tym razem możliwe, że pojawie sie z kumplem. Ale spokojnie, żaden odmieniec.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Jakby co to mnie do 11 maja nie ma W sumie weekend 12/13 też odpada, bo będę zyebany po locie.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 12-13 w sumie bardzo chetnie, bo o ile pamietam to wtedy bede musial sie gdzies przelokowac na weekend aa, zapomniałem napisać, że chętnie wpadnę do lublina w odwiedziny
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 7 minut temu, Rayos napisał: 12-13 w sumie bardzo chetnie, bo o ile pamietam to wtedy bede musial sie gdzies przelokowac na weekend aa, zapomniałem napisać, że chętnie wpadnę do lublina w odwiedziny a ktoś cie zapraszał?
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l @Kosmos @chmurqab Będziecie na czas? Bo jak nie to ja się też spóźnię xd
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Ja sie bankowo spóźnię, dopiero na chate wróciłem. Realnie 18.30 najwcześniej.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l ja 12 organizuje w Lublinie impreze w Kamea Club Cafe i sam na niej gram więc zapraszam
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Ale cudowny zlocik. Co za GOTY frekwencja Następnym razem u gigera w kawiarni naparzamy na switchu na rzutniku.