Opublikowano 5 czerwca 20186 l A to ok. Zapomniałem, że Ty z Łęcznej xd To kminimy afterek. Edytowane 5 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 7 czerwca 20186 l No a jak. Wezmę bombermana, mario karty i resztę gierek co mam w cyfrze. W Bombermana w 8 można grać na raz nawet, więc będą potrzebne joycony. Ja wezmę 2, to niech każdy też weźmie parę @giger_andrus ogarniesz dock do switcha i resztę kabli? Edytowane 7 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor Ogarnąłem sobie transport, także ten, mogę siedzieć do zamknięcia lokalu
Opublikowano 7 czerwca 20186 l No wezmę. W sumie to mogę pro wziąć, żeby nie grać jak zwierze Zobaczę czy całego nie wezmę, u mnie jest Overcooked i MK8 też. A, wezmę kamerkę, ma funkcję livestream'owania więc można spróbować skrzyżować strumienie z imprezą u @teddy. Edytowane 7 czerwca 20186 l przez chmurqab
Opublikowano 7 czerwca 20186 l To bierzcie switche i pady jakie macie. Też wezmę pro Jeszcze mam wormsy do multi Edytowane 7 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor Wormsy? Który mamy rok. Zresztą, gierki to na przystawkę, a nie danie główne, nie ma co się spinać.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor 2 godziny temu, sprite napisał: Danie główne to konfa EA Danie beka, a nie danie główne.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Jakby ktoś wcześniej chciał wyskoczyć do red rock to chyba że zrobimy jakaś przerwę i gdzieś wyskoczymy coś zjeść
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Co za piękny zlocik. Chyba najlepszy do tej pory. I te pozdrowienia dla roziego Edytowane 10 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Autor Jakie pozdrowienia? XD No tak jak Kosmos pisał, najlepszy lubelski zlocik do tej pory, głównie dzięki uprzejmości gospodarza @giger_andrus
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Kułwa sztos nad sztosy. Niesamowite doznania gamingowo - alkoholowe. Trzeba to powtórzyć.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l rejos napie.rdalający tego typka w białej koszulce, którym na pewno nie był sprite agresywny chłopak