Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Autor Bardzo możliwe, że będzie ze mną Trumna i ten znajomy, który miał być ostatnio u Gigera. Nowa strona, więc pewnie któryś z nich się pojawi. Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez Hum
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Dobra wariaty @Hum @chmurqab @Kosmos @oni @Trumna. Stolik w RRC zarezerwowany na 18:00 w sobotę. Obecność obowiązkowa Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 1 września 20186 l Panowie, na 99% mnie nie bedzie Bez wdawania się w szczegóły, są małe szanse, że się podniosę, a nawet jeśli to nie mogę pić, bo przyjąłem dawkę tramadolu ;/
Opublikowano 1 września 20186 l Autor Chmura_Awaria Ale będziesz żył? Edytowane 1 września 20186 l przez Hum
Opublikowano 1 września 20186 l Jakbyś się podniósł to wjeżdżaj bez picia. Edytowane 1 września 20186 l przez sprite
Opublikowano 1 września 20186 l Będę żył, akurat dzisiaj wyebał mi się nerwoból, mam to gunwo od czasów szkoły, trzeba to przeleżeć niestety
Opublikowano 1 września 20186 l Autor Ja myślę, że burger na pewno pomoże. My właśnie do Lublina wjeżdżamy.
Opublikowano 1 września 20186 l Goty spotkanie jak zwykle. Teraz szykujemy się na październikowy odpał
Opublikowano 1 września 20186 l Mega, w październiku obecność obowiązkowa i całonocne granie w mortala.
Opublikowano 1 września 20186 l Autor W październiku szykuje się lepszy rozpi.erdol niż w kawiarni Gigera