Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
  • Autor

Trumna wstępnie też potwierdza obecność. 

Opublikowano

Jak padną serwery Destiny 2 to będę xD

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

mogę mieć obiad 

Opublikowano
  • Autor

W Twoim wieku przeziębienie, to poważna sprawa. 

Opublikowano

To juz ten wiek jak co roku trzeba dac sobie wlozyc w pupe palec i sprawdzac za kazdym razem, czy nie ma krwi w stolcu.

Opublikowano
  W dniu 10.12.2018 o 09:29, chmurqab napisał(a):

Z okazji 30 lat na karku przeziębiłem się i jestem na L4 XD No ale mam nadzieję, że do soboty już będzie OK.

Pij wódę przed snem a do soboty wydobrzejesz.

Opublikowano
  W dniu 10.12.2018 o 13:22, Mojave napisał(a):

To juz ten wiek jak co roku trzeba dac sobie wlozyc w pupe palec i sprawdzac za kazdym razem, czy nie ma krwi w stolcu.

Jesteś bliższy prawdy niż byś sobie życzył.

Opublikowano

Ja niedlugo przekrocze level 40, to jeszcze dojdzie w pakiecie choroba RDR2 (lumbago)  i szczanie na niebiesko od witamin i suplementow na serce.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

U mnie chyba znowu obiad, ale potwierdzę do czwartku.

Opublikowano

@sprite

Wezmę a do jutra to tamtych giereczek jeszcze nie będę miał ale jak nie masz ciśnienia to ich nie kupuj bo pewnie za tydzień/dwa będą u mnie z powrotem.