Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
  • Autor

Chciałeś powiedzieć 18. :lapka:

Trumny nie będzie.

Opublikowano

Ja ptysie jutro niestety odpadam. Bawcie się dobrze, trzymajcie fason i do następnego wiosennego spotkania!

Opublikowano

Czyli na razie potwierdzeni to ja, hum, giger i adi. @chmurqab @Kosmos @ASX jak u was ostatecznie? W 5 osób można zrobić leciutki minizlocik, ale jak mniej to nie ma sensu.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

No mniej jak 4-5 nie ma sensu. Ale taki mini zlocik jak najbardziej. 

Opublikowano

Tak jak przypuszczałem: obiad

Opublikowano

:yao: Dobra, to jak @Kosmos wlatuje to idziemy(będzie 5 akurat), a jak nie to ja świruje już co innego jutro :lapka: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

IMO jak kosmos wleci to w 5 na mini zlocik możemy się spotkać. A next time już grubiej u Adiego.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

Tak jak pisze Sprite.

Opublikowano

Kurła kiedyś w 4 się spotykaliśmy i było git :nosacz3: A teraz 4-5 i już że mało. Ładnie to nasze community się rozrosło :obama: 

Anyway, napisałem do kosmosa na fejsie i zobaczymy.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Panie, kiedyś to były legendarne spotkania, kiedy umawialiśmy się we trzech, ja @Hum i @ASX, okazywało się, że asax'owi poyebały się dni i siedzieliśmy we dwóch xd I wpyerdolił się jakiś random, bo słyszał, że gadamy o gierkach xd

Opublikowano
  • Autor

No i gites. Kilka piwek z konsolomaniakami zawsze chętnie przechylę.

Opublikowano

Przepraszam koledzy ale ja odpadam. Wczoraj grałem na Ruskim Balecie, później był after i ogólnie za grubo poleciałem, jestem trupem dziś.