Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
  • Autor

Rename? A po co? Hejnał dobra nazwa. lapka.gif

Opublikowano
  • Autor

12 minut temu, Kosmos napisał:

remament

Nadal nie xD

Edytowane przez Hum

Opublikowano
4 godziny temu, sprite napisał:

Wjeżdżaj grzybiarz, to nam shouwpa włączysz.

Ja nie z tamtych rejonów, ale pamiętam, jak byłem tam przez chwilę, to forumowicze z tamtych stron doradzili elegancko gdzie zjeść :lapka:

Opublikowano

Ja to sałatą będę z tym całym mandżurem jechał. Więc 18:30 w rejonach Adiego :wio:

Opublikowano
36 minut temu, Kosmos napisał:

ale będzie grane :obama:

No nie wiem, obstawiam pół godziny próbowania gierek a później dyskusje pod wpływem :D

Niestety nie będzie Vive żeby porównać z PSVR, kolega zaczął ściemniać coś że gra i że w ogóle to w ten wieczór też ma gości co chcą przetestować gogle. Może się przestraszył że już ich nie zobaczy w jednym kawałku bo byłem zbyt szczery. Powiedziałem, że razem z innymi chłopami chcemy się upić i pobawić w VR :dunno:

Nie dostałem żadnego info o co chodzi z tym plebiscytem i muzyką :D DJ @Hum coś nam chciał mixować chyba.

No i 18:30 pod alkoholami spoko, też wyjdę to was zaprowadzę bo wejście do mojej klatki jest od podwórka od ul. Solnej i czasem ludzie krążą wokół bloku zanim do mnie trafią.

Opublikowano

No i g i t a r k a. Plebiscyt polegam na tym, że każdy po kolei się dorywa do djki i włącza swoje kawałki na yt. Często Zawsze towarzyszy temu znacząca ilość preparatu :nosacz3:

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

I niszczył Switche wszystkim uczestnikom.

Opublikowano

"Ejjjj chłopaki, ja spadam... Jestem zmęczony, serio" 1 

<dźwięk wyrywanego switcha z docka>

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Trzeba to kiedyś powtórzyć :lapka: milo ze po blisko roku nadal ciepło wspominacie :banderas:

Opublikowano
7 godzin temu, sprite napisał:

Kosmos, poczekaj z preparatem do soboty :ragus:

Koorwa przeczytałem z preorderem i tak sobie myśle -  co to za premiera w sobotę :nosacz3:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

Trzeba to kiedyś powtórzyć

giphy.gif

1 godzinę temu, Rayos napisał:

milo ze po blisko roku nadal ciepło wspominacie 

No ciężko takiego pajaca zapomnieć :kaz: 

Opublikowano
  • Autor

Just srajt things

Opublikowano

Panowie, burgersony/pizza będą tutaj zamawiane jbc. Można sobie wcześniej obczaić co i jak.

https://www.facebook.com/smakilublin/

Ja już kupiłem 0.7 jacka, więc jak ktoś chce ze mną na spółę walić, to niech podjeżdża :ogor:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Panowie, jakby jednak ktoś potrzebował piwa to zapraszam przed spotkaniem do Hejnału.
Właśnie mi wjechało prawie 1000 butelek, chyba wszystkie nowości i sporo klasyków.
Podejrzewam, że w alkoholach przy Okopowej będzie bieda.

Opublikowano
  • Autor

Ty lepiej napisz, czy znalazłeś zastępstwo na jutro? XD