Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano

No ice ice tea było na kranie w poniedziałek w Michale, ale do dzisiaj mogło się już skończyć. Ogólnie TOP1 piwko na lato :fsg: 

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał:

Nie ma tego w hurtowni. Ale mozna skoczyc na jedno do sw. Michala bo chyba jeszcze jest na kranie. Info od @sprite

Dzisiaj są Inne Brzmienia więc pewnie każda knajpa na starówce będzie zawalona pod korek : / Zeby tylko w Hejnale nam nikt nie podyebal miejsca 

Opublikowano
  • Autor

Panowie mocno ubolewam, ale przed chwilą sie dowiedziałem, że wjechał mi dzisiaj obiad i nie dam rady. :frog:

Do zobaczenia następnym razem.

Opublikowano

Ale dzisiaj zajebisty chilloucik wjechał, propsuję. Pogoda perfecto. Następny zlot w sierpniu u gigera na działce(nocleg included) lecimy na gruuuubooo 1

Edytowane przez sprite

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do 14.08 jestem w Lublinie i jak się pojawi propozycja jakiegoś terminu to chciałbym być i pić.
Później to dopiero we wrześniu.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

No to wychodzi, że ten piątek lub sobota. Ewentualnie coś delikatniej na tygodniu. Ktoś by się jeszcze pisał? 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Na lajcie można teraz coś ogarnąć. U mnie druga połowa sierpnia też odpada.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

Wstępnie sobota by mi pasowała. Skoro Giger jest do 14.08, to pewnie mówimy no najbliższej sobocie?

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Autor

To jak mi obiad znowu nie wyskoczy, to będę.

Opublikowano

Działeczka tak ale jeszcze nie teraz. Teściowie cały czas coś tam kminią i nie chcę im wchodzić w drogę.
Myślę, że wrzesień to najbliższy możliwy termin.

Opublikowano
  • Autor

To co, jutro atakujemy krany gigera? :pawel:

Opublikowano

No a jak. Na 18 powinienem być.

Btw, przed chwilą wjechała świeżutka dostawa piwek do Hejnału, więc jutro full 1 Info z pierwszej ręki.