Opublikowano 29 czerwca 20195 l No ice ice tea było na kranie w poniedziałek w Michale, ale do dzisiaj mogło się już skończyć. Ogólnie TOP1 piwko na lato
Opublikowano 29 czerwca 20195 l 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Nie ma tego w hurtowni. Ale mozna skoczyc na jedno do sw. Michala bo chyba jeszcze jest na kranie. Info od @sprite Dzisiaj są Inne Brzmienia więc pewnie każda knajpa na starówce będzie zawalona pod korek : / Zeby tylko w Hejnale nam nikt nie podyebal miejsca
Opublikowano 29 czerwca 20195 l Autor Panowie mocno ubolewam, ale przed chwilą sie dowiedziałem, że wjechał mi dzisiaj obiad i nie dam rady. Do zobaczenia następnym razem.
Opublikowano 29 czerwca 20195 l Ale dzisiaj zajebisty chilloucik wjechał, propsuję. Pogoda perfecto. Następny zlot w sierpniu u gigera na działce(nocleg included) lecimy na gruuuubooo Edytowane 30 czerwca 20195 l przez sprite
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l @chmurqab @Hum @giger_andrus @Ryo-San @UberAdi @ASX @sprite Jak tam panowie, działamy coś? Mam oczywiście na myśli większy zlot. Jeśli ktoś ma ochotę na luźniejsze spotkanie przy piwku to również jestem chętny Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez Kosmos
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Do 14.08 jestem w Lublinie i jak się pojawi propozycja jakiegoś terminu to chciałbym być i pić. Później to dopiero we wrześniu. Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez giger_andrus
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l No to wychodzi, że ten piątek lub sobota. Ewentualnie coś delikatniej na tygodniu. Ktoś by się jeszcze pisał? Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez Kosmos
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Na lajcie można teraz coś ogarnąć. U mnie druga połowa sierpnia też odpada. Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez sprite
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Autor Wstępnie sobota by mi pasowała. Skoro Giger jest do 14.08, to pewnie mówimy no najbliższej sobocie? Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez Hum
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Elegancko może być sobota. Wpadłbym około 19stej. Tradycyjnie Hejnał?
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Działeczka tak ale jeszcze nie teraz. Teściowie cały czas coś tam kminią i nie chcę im wchodzić w drogę. Myślę, że wrzesień to najbliższy możliwy termin.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l No a jak. Na 18 powinienem być. Btw, przed chwilą wjechała świeżutka dostawa piwek do Hejnału, więc jutro full Info z pierwszej ręki.