Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Bardzo przyjemny zlocik Panowie. Następnym razem może uda się w większym gronie :ogor:

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak obiad, to tylko u blubera.

Opublikowano

Dzień dobry chłopy :nosacz: Przynoszę niezbyt dobre wieści ale może jakoś wybrniemy.

W każdy z marcowych weekendów organizuje coś lub gram w innych miastach lub za granicą więc piątki i soboty odpadają. Popatrzyłem kalendarz i jedyne opcje jakie widzę to:

A) niedziela 17 marca

B) któryś dzień na tygodniu

C) 12 lub 13 kwietnia (mój najbliższy wolny weekend)

Wiem, że opcje są dość lipne i głupio mi, że tak to wyszło bo wybrałem prace zamiast gierek ale trzeba robić hajs i prowadząc dwa projekty w dwóch innych gatunkach muzyki jest tego bardzo dużo do ogarnięcia a jeszcze organizacja imprez dochodzi i odkąd wróciłem do Polski jest mega chaos :wallbash:

Jeśli zdecydujemy się na ten kwiecień to zaznaczę sobie żeby nic wtedy nie działać i bedzie to sztywna data ustawki (zresztą już późno jest więc nikt mnie na tą datę nie zabookuje i tak).

Opublikowano
  • Autor

Mi tam kwiecień pasuje, a jak pijaki bardzo chcą się napić w marcu, to zawsze można do Gigera wyskoczyć.

Opublikowano

Ja tak samo jak Hum. Piwerko w marcu u gigera bardzo chętnie(najlepiej 1 połowa, bo później wyjeżdżam na 2 tyg), a potem pełen odpał u Adiego w kwietniu :lapka: 

Pasuje Wam któraś sobota wariaty? 9/16?

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

16.03? Dzień po premierze TD2? Poj.ebało Was.

Dobra, pewnie będę.

Opublikowano

Mi dużo bardziej pasuje 16. Chmurqa nie dasz rady?

edit: Chociaż jak wszystkim będzie pasować 23 to zepnę poślady.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

U mnie ten 23 to trochę skomplikowany jest bo przyjeżdzają do mnie znajomi (gracze z krwi i kości) więc nie ma żadnego problemu żebym z nimi wpadł ale też tego dnia (wstępnie) myślałem o tym żeby zrobić urodziny (pewnie gdzieś na mieście) ale i tak czekam póki co aż znajomi portwierdzą przyjazd bo jak nie to wtedy nie robię urodzin i ogólnie to jak widzicie zdeka to poyebane jest xD

Opublikowano

16 mogę tylko myślałem że ustawka jest na 23 (nie wykluczam tej daty, bardzo możliwe że się pojawie z kumplami)

Opublikowano
  • Autor

No u mnie jednak bardziej 23.03 jak juz. Ale nie jest pewne, że w ogóle w marcu dam radę.