Opublikowano 12 lutego 20169 l Autor To będziesz żył. Choć w sumie świńska grypa panuje w Lublinie, więc nie wiadomo. A co ewentualnie powiecie na 19 lutego - piątek? Edytowane 12 lutego 20169 l przez Hum
Opublikowano 13 lutego 20169 l Ja chętnie przyjdę, o ile lista jest otwarta jasne, wpadaj Tylko teraz trzeba ustalić jednak sztywny termin bo się nie dogadamy. A co ewentualnie powiecie na 19 lutego - piątek? Mi pasuje i jak dla mnie to może tak zostać.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Autor To proponuję wstępnie umówić się na piątek. Gdy komuś coś wypadnie - przełoży się na sobotę lub niedzielę.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Autor Zróbmy ankietę. Żartuję. To jak, każdemu pasuje piątek o 18? Edytowane 13 lutego 20169 l przez Hum
Opublikowano 20 lutego 20169 l Spotkanie uznaję za udane Następnym razem pizza na mój koszt, bo już drugi raz wychodzę na pyerdolonego darmozjada A no i podeślijcie ten filmik, co go nie mogliście znaleźć. Edytowane 20 lutego 20169 l przez chmurqab
Opublikowano 20 lutego 20169 l Autor Jak go znajdę, to na pewno wrzucę. Spotkanie bardzo udane. No i w fifę świetnie się kopało.
Opublikowano 20 lutego 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo proszę dzięki za spotkanie, dobrze było Was poznać
Opublikowano 3 marca 20169 l Hej Lublin ekipa, jacyś chętni byliby może na wspólny wyjazd: http://www.psxextreme.info/topic/112666-mazury-2016-zlot-2-4-wrze%C5%9Bnia/ ?
Opublikowano 3 marca 20169 l Autor Można się wpisać, ale na 100% nie wiem, czy pojadę. Ustalę i dam znać. We dwóch czy trzech zawsze raźniej jechać przez pół Polski - jakieś 400km mamy. Edytowane 3 marca 20169 l przez Hum
Opublikowano 3 marca 20169 l UberAdi, asax? Jedyna taka okazja, zapakować się w jedną brykę i przez 5h pyerdolić o gierkach, a później schlać się z e-kolegami