Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No zyebałeś, nie ma co ukrywać. Zamiast Ciebie dosiadł się do nas jakiś człowiek Grzyb, Syn Janusza i gdyby nie Mario na Wii oraz późniejsza szybka ewakuacja do innego baru z dobrym piwem, to byłoby słabo z moją oraz Bartka psychą.

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano

A jeżeli to był Cosmos tylko nie chciał się przyznawać, żeby nie psuć sobie reputacji na forumku?  :philosoraptor:

BTW asienaebaem, Hum mam nadzieje, że nie byłem przesadnie upierdliwy :kaz:

Opublikowano
  • Autor

To nie był Cosmos, zobacz jego datę urodzenia w profilu forumkowym.

Upierdliwy nie, się bałem się w pewnym momencie, że dostanę w mordę, za słabą znajomość gierek Nintendo. :problem:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Człowiek grzyb? Pewnie rajos xd Rozumiem, że powtóreczka będzie? Jeśli  po południu to następnym razem nie zawiodę. Są jakieś foty? bo inaczej zlot nieuznany.

Opublikowano
  • Autor

Zlot to trochę za duże słowo, ale jakby faktycznie w styczniu udało się spotkać w nieco większym składzie, to kto wie, może i nawet jakiegoś zdjęcia byśmy się dorobili, jakby znalazł się jakiś człowiek fotograf.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Adi Ty tak na stałe z Lublina wybyłeś czy planujesz jeszcze wrócić?

Nie planuje w tej chwili, oprócz zarobków zniechęca mnie do powrotu fakt, że mam w UK obok siebie prawie całą rodzinę.

Między 10 a 19 stycznia będę w Lublinie więc wtedy chętnie piwo w zacnym gronie wypiję jeśli będziecie mieli czas. Zresztą jeszcze będę tu pisał bliżej stycznia.

W nawiązaniu do tej rozmowy.

Powoli zbliża się nam styczeń. Po krótkiej rozmowie z Adim wyklarowały się wstępnie dwie daty. 

Co Ekipa lubelska powie na termin 12.01.2017(czwartek), lub 17.01.2017 (wtorek)?

W moim przypadku odpadają dni weekendowe 13-15 stycznia, mam wtedy ważny wyjazd do Wawy, więc jeżeli nie będą Wam pasowały terminy na tygodniu, to na weekendzie ja niestety odpadnę. 

Opublikowano

no wypadałoby przyjść wreszcie. Może lepiej weekend, nie musi być akurat 13-15. Więcej bym mógł wypić :)

Opublikowano

Tym razem będe ;)

obie daty są tak odległe (12 i 17 stycznia, pisze dla pewności), iż na ten moment obie odpowiadają 

Opublikowano
  • Autor

Oj tam, czwartek to prawie weekend :kaz:

no wypadałoby przyjść wreszcie. Może lepiej weekend, nie musi być akurat 13-15. Więcej bym mógł wypić  :)

Problem w tym, że raczej nie ma innego, bo Adi ponoć ma być w Polsce w terminie 10-19 stycznia, i akurat w ten jeden weekend musiał mi wypaść ten wyjazd. 

facepalm.jpg

Edytowane przez Hum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie pasuje 

Opublikowano
  • Autor

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Autor

Najwyżej dojdziesz w trakcie. :cool:

Zazwyczaj umawiamy się na 18:00, więc i tym razem proponuję tą godzinę.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Autor

Czyli specjalnie dla asaxa małe podsumowanie, coby znowu godziny z datą nie pomylił. :cool:

O ile pozostałym pasuje, widzimy się w przyszły czwartek, tj, 12.01.2017 o 1800 w Padbarze. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Trochę przeziębiony jestem ale przyjdę, podajcie numer na priv to będę dzwonił czy jeszcze jesteście i przy którym stoliku :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Nr zaraz Ci wyślę, ale w PB zazwyczaj nie ma zasięg - jest jednak wifi, więc w miarę możliwości pisz przez PW na forum

Siedzieć zapewne będziemy w największej sali, tej z dużym TV i XO.

Edytowane przez Hum