Skocz do zawartości

Need For Speed [2015]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

in-game cutscene :yao:

z oficjalnej strony:

Po ponad 20 przejeżdżonych latach marka Need for Speed™ świętuje swój wielki powrót. Już wkrótce do serii dołączy nowa odsłona, w której na nowo odkryjecie esencję gier Need for Speed: bogate opcje modyfikacji aut, autentyczną miejską kulturę motoryzacyjną i wciągającą fabułę w otwartym, nocnym świecie.

wciągająca fabuła, na co to komu w wyścigach? :yao: robią z tego reboot marki, mesjasza, nową jakość (od EA, taa), i w ogóle uber racera a znając życie wyjdzie papka mieszanki undergrounda i the run.

obym się mylił ale póki co  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao: :yao: / 10

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Nie wierzę, że są w stanie wrócić na dobre tory po tylu kupsztalach. 

I jeszcze to info o fabule. XDDD

Już The Run tego próbował, wyszło średnio. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Przecież w tym zwiastunie nie ma nic czego obecnie konsole by nie dały rady przemielić. Skoro skupią się tylko na nocnych wyścigach, 30fpsach i innych udogodnieniach to może tak wyglądać. Najwyżej będzie kolejny downgorad.

Jakie to robi studio? 

Opublikowano

ghost studio

w sumie nocka, mokry asfalt i krople na samochodzie - mokre powierzchnie patrzac na min driveclub to chyba najlepiej wychodzi konsolom jesli chodzi o efektownosc xD

Opublikowano

Ghost Games, ludzie od Rivals. 

Dla mnie to świetna wiadomość

dla mnie wręcz przeciwnie. rivals to była tak upośledzona gra że nic dziwnego że dawali ją w bundlach a później od razu w EAA. jak ktoś kupił to na premierę za pełną cenę to nawet mi go nie żal. tak samo jak tych co na fejsie albo portalach piszą spusty i już preordery chcą :yao:

Opublikowano

Jakby zrobili fabułę, że ty się ścigasz autami, a twój największy rywal odbija ci dziewczynę, bo wcześniej podrzucił ci narkotyki, ty siedzisz 3 lata w więzieniu, a po wyjściu musisz odbudować reputację, to byłoby coś!

Opublikowano

dla mnie wręcz przeciwnie. rivals to była tak upośledzona gra że nic dziwnego że dawali ją w bundlach a później od razu w EAA. jak ktoś kupił to na premierę za pełną cenę to nawet mi go nie żal. tak samo jak tych co na fejsie albo portalach piszą spusty i już preordery chcą

A co w niej było upośledzonego? ;) 

Może nie jestem za specjalnie wybredny, bo wielbię ten gatunek, podobnie jak Ty, ale akurat przy Rivals dobrze się bawiłem. Taka gra na 7/10 - do pogrania, do pościgania :)

Opublikowano (edytowane)

Jakby zrobili fabułę, że ty się ścigasz autami, a twój największy rywal odbija ci dziewczynę, bo wcześniej podrzucił ci narkotyki, ty siedzisz 3 lata w więzieniu, a po wyjściu musisz odbudować reputację, to byłoby coś!

albo jesteś policjantem, działaś pod przykrywką, ale zakohujesz się w jednej kobiecie, która również się ściga, w między czasie ratujesz jej brata z rąk policji, na poczatku ci nie wierzą, ale z czasem zdobywasz ich zaufanie, w międzyczasie do twojej drużyny dołącza była gwiazda wrestlingu która wcześniej chciała cie wsadzić do wiezienia

zakoc,hujesz ocenzurowane

Edytowane przez Szejdj