Daffy 10 582 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 nfs2, porsche, hot pursuit, undergound i most wanted od criterion - inne odslony zaorac Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 o, nowy NFS. Ostatnimi częściami gardzę mocno i nawet jeśli byłby to klimat nielegalnych wyścigów to i tak może wyjść góvvno obersane. NFSU na gamecube, potem dwójeczka na ps2 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 jezu znowu klimat cyny, blacharek i tribali naklejanych na drzwi hot pursuit bylo takie przyjemne i sloneczne, to teraz znowu cisna te nocne go wna z neonkami, ledami i naklejkami ;( Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 nfs2, porsche, hot pursuit, undergound i most wanted od criterion - inne odslony zaorac Piszesz o tym nowym most wanted? Przecież to był taki paździerz z tak beznadziejnym modelem jazdy, że omal się nie porzygałem jak to zobaczyłem. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Wszedłem na gafa, ctytam zachwyty i jęki o przyszłych downgoradach... odpalam trailer i myślę... WTF? Przecież to wygląda przeciętnie. Do premiery jest tam jeszcze sporo do poprawy. Ludzie zobaczą trochę świecedełek i juz głupieją. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 A dla mnie wuj z grafiką, byleby miodność tunningu była tak jak w Underground 2. No i ten patent z robieniem fot na okładki magazynów czy filmów DVD też był spoko. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 nfs2, porsche, hot pursuit, undergound i most wanted od criterion - inne odslony zaorac Piszesz o tym nowym most wanted? Przecież to był taki paździerz z tak beznadziejnym modelem jazdy, że omal się nie porzygałem jak to zobaczyłem. Wcale nie był aż taki paździerz, sprawiał takie wrażenie na początku ale generalnie całkiem fajna gra, ale fakt, faktem Hot Pursuit od Criterion to najlepszy NFS od lat był choć wolałbym Burnouta nowego, ale już chyba się nie wydarzy. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 nfs2, porsche, hot pursuit, undergound i most wanted od criterion - inne odslony zaorac Piszesz o tym nowym most wanted? Przecież to był taki paździerz z tak beznadziejnym modelem jazdy, że omal się nie porzygałem jak to zobaczyłem. jezu faka wtopa z mojej strony, oczywiscie chodzilo mi o hot purstuit od criterion, most wanted zaorac rzecz jasna Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 A co w niej było upośledzonego? nieprecyzyjny model jazdy. drifty jeszcze jakoś szło kontrolować ale na prostej czasami to dramat bo auto pływało czasami od czapy w drifcie albo obracało do końca albo ciskało w drugą stronę. od tak, dla zabawy. auta prowadziły się jak poduszkowce, gorszy był tylko ostatni MW. zupełnie nie czuć ani masy auta ani tego by koła w ogóle dotykały podłoża crashe z dupy. na pełnym gazie walisz w rywala i ok, sukces. obcierasz się delikatnie o auto z ruchu ulicznego przy 40 km/h i kraksa crashe z dupy o nie wiadomo o co. jedziesz pół metra od przeszkody (auto, mur, cokolwiek) i kraksa crashe które trwały dłużej niż reklamy na polsacie. walnęło się w coś a auto leciało i leciało. niektórzy azjaci w tym czasie by zdążyli studia skończyć crashe z góry zaplanowane. widzisz np auto, kontrujesz, hamujesz, cokolwiek. nope, gra i tak cie rozwali. normalnie magnes. momentami czuć było że auto zachowuje się zupełnie odwrotnie do twoich poleceń byle cię rozwalić. to samo było w MW, całe 2 ustawienia kamery, wow. albo zderzak albo z tyłu. na dodatek tak nisko że i tak była kiepska widoczność włączone nocą koguty całkowicie oślepiały. na dodatek w niektórych eventach gliniarzem nie można było ich wyłączyć. to samo reflektor śmigłowca rywale oczywiście oszuści, nieśmiertelni albo o osiągach zawstydzających F-16 walisz w gliniarza i co? jemu obywa 20% hp, ty zaliczasz kraksę brak pauzy szeroko pojęty, ogólny feeling tej gry. po prostu czuć było tę s(pipi)inę mimo, że czasami słowami nie szło tego określić pociąłbym się gdybym wydał chociaż złotówkę kupując tę grę osobno. było w EAA więc co tam, zaliczyłem z ciekawości. po tych kilkunastu godzinach w rivals człowiek na nowo docenił porządne gry. farming simulator jest lepszy od tego i ma lepszą fizykę. wiem bo właśnie bawię się w farmera jeżeli nową część robią ci sami ludzie to gra na starcie jest u mnie spalona. będą musieli się postarać żeby zachęcić. znając życie znowu wypuszczą to na wszystkich platformach co też nie jest dobre dla samej gry. poczekam, ogram w plusie, jeśli w ogóle. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Most Wanted 2005 byl za(pipi)isty, Hot pursuit tez, reszta to takie guwno ze lepiej nie tykac, do rivals sie 3 razy zmuszalem z ea access i nie ma szans, takie 4/10, wszystko nie tak jak byc powinno Edytowane 22 maja 2015 przez Copper Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Grafika spokojnie do ogarnięcia (popatrzmy na fenomenalny Driveclub) a nowy nfs reebot może być, dobra muza plus miasto, odskocznia miła i powrót w stare klimaty. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 multiplatforma, w dodatku pewnie multigen, kontra ex? jeżeli ma być otwarty świat to na bank będą cięcia, głównie wizualne. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 jeżeli ma być otwarty świat to na bank będą cięcia, głównie wizualne. Niekoniecznie jeśli całość będzie rozgrywać się po zmroku. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Jak to niekoniecznie ? Otwartośc świata i jego skomplikowanie to jedno, a efekty wizualne w postaci dnia, nocy to osobna kwestia. Noc jest bardziej skomplikowana z powodu większej ilości świateł, cieni, odbić i jeżeli ma wyglądać dobrze to trzeba zastosować więcej efektów niż podczas jazdy w dzień gdzie generalnie są tylko cienie, jakiś bloom lub hdr i trochę odbić samych aut, a w nocy mamy milion źródeł światła podczas przejazdu przez kilka przecznic, plus mase obiektó oświetlających się nawzajem jeżeli porównujemy oczywiście te same środowiska w dzień i w nocy jak centrum jakiegoś miasta. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 jezu znowu klimat cyny, blacharek i tribali naklejanych na drzwi hot pursuit bylo takie przyjemne i sloneczne, to teraz znowu cisna te nocne go wna z neonkami, ledami i naklejkami ;( Po pierwsze swiat tuningu bardzo sie zmienil od czasow undergrounda, po drugie zajrzyj na speedhunters.com i zobacz jak to teraz wyglada i jaki swiat chca odwzorowac zanim napiszesz takie bzdury. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 fajny byłby motyw ucieczek przed policją po mieście, coś na wzór 'gateway in stockholm', wiele od takiego tytułu nie trzeba wymagać. Fajne miasto i dobre AI policji Cytuj
Karas 433 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Info ze sklepiku MS które zostało już zdjęte: Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 (edytowane) i tak wyjdzie gniot, need for speed to synonim gniotu od roku 2005 Edytowane 28 maja 2015 przez Szejdj Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 przeciez noc i deszcz i co za tym idzie odblaskowe powierzchnie to od ery ue3 najlatwiejsze sposoby by sprawic by gra imponowala graficznie, a jednoczesnie tuszowala gorsze elementy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 i tak wyjdzie gniot, need for speed to synonim gniotu od roku 2005 kłamiesz hot pursuit wyszedł w 2010 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 dla mnie HP to też gniot to już lepiej się bawiłem w ProStreet. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 i tak wyjdzie gniot, need for speed to synonim gniotu od roku 2005 kłamiesz hot pursuit wyszedł w 2010 gratuluje zje.banego gustu no ja nie wiem kto tu ma zje,bany gust i broni raka branży Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 rak nie rak, hp ostatnia dobra gra z serii nfs, ostatnia dobra gra criterion także ten Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 jezu znowu klimat cyny, blacharek i tribali naklejanych na drzwi hot pursuit bylo takie przyjemne i sloneczne, to teraz znowu cisna te nocne go wna z neonkami, ledami i naklejkami ;( Po pierwsze swiat tuningu bardzo sie zmienil od czasow undergrounda, po drugie zajrzyj na speedhunters.com i zobacz jak to teraz wyglada i jaki swiat chca odwzorowac zanim napiszesz takie bzdury. No, poczekajmy moze na full wersje co bys sie czasem nie poplakal jak zobaczymy jak odwzoruja ten twoj rasowy jedyny prawdziwy tuning ze smakiem... Electronic arts przeciez nie zawiedzie. Developerzy na pewno zrobia gierke pod wyjadaczy tuningu i znawcow, a nie pod casuali, ktorzy chca naklejac nalepki z hello kitty i neony i placic za dodatkowe vinyle. Yeah sure Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi