Bartg 5 529 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Wystarczy ze zrobia gre dla jednym i drugich Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Moje ulubione Need for Speed w ktore gralem i Bardzo mi sie podobały Hot Pursuit Hot Pursuit 2 High Stakes High Stakes Shift Shift 2 Unleashed A teraz po Project Cars juz żaden Nfs mnie nie obchodzi. Gra ewoluowała w wiele razy i skrecala w różne strony. Ale jak zaczęto kopiowac pomysly z filmu Fast Furious to przynajmniej ja niemoglem sie w nich odnaleźć. Zdecydowanie wole powrót do klasycznych wyscigow po autostradach pomiedzy tirami i ruchem ulicznym. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) Panowie, jakie wrażenia po pokazie? Przyznam, że NFS omijałem szerokim łukiem od kilku odsłon, ostatnią w którą namiętnie grałem był pierwotny Most Wanted, Wszystkie kolejne powodowały u mnie 0 podjary. Tymczasem dostajemy trailer w oczywisty sposób nawiązujący do kultowego Undergrounda, nie ukrywam, że po raz pierwszy od lat mam ogromną ochotę zagrać w NFS, w arcade'ową ścigałkę. Klimatycznie jest świetnie, graficznie również (liczę, że będą replaye), pojawiły się zarzuty o kamerę przy drifcie - wydaje mi się, że będzie tu tak samo jak w U1 i U2, gdzie tryb driftu miał inaczej pracującą kamerę niż w trybach wyścigu, więc o to byłbym spokojny. Mam tylko jedno życzenie - niech nie dają w tej grze tych wszystkich super i hipersamochodów, wyłącznie modele z "tamtych lat", a będę w siódmym niebie. Edytowane 16 czerwca 2015 przez smoo Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) po raz kolejny mydelniczki, żerujące na marce underground z pustymi ulicami, samouzupełniającym się nitro Edytowane 16 czerwca 2015 przez Szejdj Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Panowie, jakie wrażenia po pokazie? Przyznam, że NFS omijałem szerokim łukiem od kilku odsłon, ostatnią w którą namiętnie grałem był pierwotny Most Wanted, Wszystkie kolejne powodowały u mnie 0 podjary. Tymczasem dostajemy trailer w oczywisty sposób nawiązujący do kultowego Undergrounda, nie ukrywam, że po raz pierwszy od lat mam ogromną ochotę zagrać w NFS, w arcade'ową ścigałkę. Klimatycznie jest świetnie, graficznie również (liczę, że będą replaye), pojawiły się zarzuty o kamerę przy drifcie - wydaje mi się, że będzie tu tak samo jak w U1 i U2, gdzie tryb driftu miał inaczej pracującą kamerę niż w trybach wyścigu, więc o to byłbym spokojny. Mam tylko jedno życzenie - niech nie dają w tej grze tych wszystkich super i hipersamochodów, wyłącznie modele z "tamtych lat", a będę w siódmym niebie. eee drift attack started, niby wyscig na drift i jedynym ktory driftuje jest gracz bo reszta i tak jedzie prosto jak po sznurku ? to po co w ogole nazywac to driftem Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Jaram sie powrotem do klimatu i detalami aut co do samych wyscigow juz na strcie uwazam ze nie oplaca sie driftowac i sensu to nie ma najmniejszego albo wszyscy albo nikt ... Albo to demo bylo takie z dupy wyczarowane Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Podoba mi się ten efekt gdy auto śliza się bokiem i widać światła białe aut nadjeżdżających zna przeciwka. Ale grać w to nie będę. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Cale szczescie dla EA miliony innych graczy beda w to grac Kiedys hardcore player dzis juz casual Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Z wiekiem człowiek zmienia chęć z arcade na symulację. Może się opamiętają i przestaną karmić raka. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Ja lubie jedno i drugie ... Z wiekiem czlowiek ma mniej czasu na granie. Ja licze na mega arcade ale najbardziej mnie interere model aut - ze beda zrobione przynajmniej tak dobrze jak w DC ale licze ze clepiej no i licze na tunning fur rodem z U2 Kiedys hardcore player dzis juz casual 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 wygląda jak stary dobry Underground, nagranie z PS4 http://www.gamersyde.com/hqstream_need_for_speed_gc_gameplay_2_race_-35266_en.html Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Jak dla mnie Rivals bylo swietne, szkoda, ze standardowo caly team polecial zaraz po wydaniu gry, bo to co zobaczylem na targach w ogole mnie nie porwalo. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Nie wygląda to w sumie źle na tym gameplayu. Jedynie kierowca ch*jowy. Ogra się triala w EAA. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez suteq Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 graficznie to jakiś kosmos, ale mam ochotę zwymiotować jak widzę te cutscenki rodem z NFS Carbon czy innego Undercover. ogra się w przyszły roku w EA Access. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 graficznie to nie kosmos tylko masa filtrów, nawet ulica w GTA wyglądała podobnie w deszczu Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 graficznie kosmos? mazzeo no bez jaj, przeciez to sie mega przecietnie prezentuje, juz od dwoch generacji kazda gra w nocy w deszczu zyskuje jesli chodzi o a/v Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 w którym miejscu mega przeciętnie się prezentuje. Przecież niektóre ujęcia wyglądają jak cutscenki jakieś. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 jaranko NFS'em? nigdy. wygląda ok i nic poza tym. będzie jakiś direct feed to się obada i wyda werdykt. nie będę oceniał modelu jazdy po filmiku ale mam wrażenie że jest nieco lepiej niż w przegównianym rivals, na plus to że dali więcej jak 2 kamery, wow. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 The upcoming “Need for Speed” reboot from EA studio Ghost Games will require a constant online connection to be played. This decision is controversial, but Ghost Games said it’s a necessary move since “Need for Speed” will be updated constantly with new features like the revamped Autolog and a Photo Mode. http://www.ibtimes.com/ghost-games-explains-why-need-speed-always-online-2045688 MS sie nie udalo,zobaczymy czy EA wyjdzie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ciągłe online przy jakości PSN ? dziękuję postoję. Ja tam liczę na ten tytuł bo jak by nie było od czasów NFS III jestem z tą serią od zawsze, obawy są i na pewno downgrade będzie za(pipi)isty na konsolach. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 bedzie jakies demko - czy stestuje sie tylko przy ea access? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ciągłe online przy jakości PSN ? dziękuję postoję. Ja tam liczę na ten tytuł bo jak by nie było od czasów NFS III jestem z tą serią od zawsze, obawy są i na pewno downgrade będzie za(pipi)isty na konsolach. Hot pursuit też miał non stop online, ba paradise burnout też i nie było takich dużych problemów mi grało się wybornie Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Można było je uruchomić off-line. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 bedzie jakies demko - czy stestuje sie tylko przy ea access? pewnie tylko ea access. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi