Skocz do zawartości

Need For Speed [2015]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda,ze produkt finalny nie bedzie wygladac nawet w polowie tak dobrze :(

9G3mfrD.jpg

Opublikowano

Szkoda,ze produkt finalny nie bedzie wygladac nawet w polowie tak dobrze :(

Gdzie juz grałeś w finalną wersję?

Serio jestes na tyle glupi,zeby myslec ze ta gra bedzie tak wygladac a nawet w polowie tak dobrze ? :facepalmz:  Pewnie myslisz,ze the divison tak bedzie wygladac:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Zobacz gameplay wyżej z gamescom z PS4, gra tak będzie wyglądać

a ten screen jest po prostu ładnie uchwycony, taki w DriveClub też sie robiło

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako fan serii zaczynam sie nakręcać, 3 listopada

no robi wrażenie, wygląda lepiej od drive cluba a to otwarty świat, nie widzę powodu czemu to tak miałoby nie wyglądać na konsolach, 30fpsów, brak dynamicznego cyklu dnia, trochę filtrów. 

Mam nadzieje że będzie demo żeby sprawdzić model jazdy, w ostatnich NFSach powodował on u mnie odruch wymiotny a tutaj przeraża mnie wchodzenie bokiem w każdy zakręt i ta kamera.

Opublikowano

robią go ci sami ludzie co Rivals + to NFS więc nie oczekuj zbyt wiele. będzie w EAA to się ogra. jarać się tym na premierę to nieporozumienie delikatnie mówiąc. 

Opublikowano

The Crew musze jeszcze sprobowac, bo Rivals krotko mowiac, to rak a znow co tam jeszcze z arcadowek wyszlo oprocz FH2 ? Nic. PC, FM5,DC - fajne ale na dluzsza mete przejada sie

Opublikowano

arcade ma dawać frajdę z jazdy i gwarantować zabawę. rivals poległ w obu tych zadaniach. w tej odsłonie też nadziei nie pokładaj. już lepiej pomyśl nad WRC5 albo Loeb Rally :yao:

kiedy oni w końcu odejdą o tego pseudo-filmowego, gównianego i odpustowego stylu. wow, Ken B, jakiś koleś co nie był łba od 30 lat i banda taksówkarzy. ten kinowy kicz to jakaż żenada. zupełnie jak dorabianie ideologii do zwykłej defekacji. 12 letni adaś może będzie się jarał filmową otoczką i tym że jest bad boyem ścigantem no ale miejmy trochę godności.

@ mroku - the crew, gra dla miłośników geografii. fizyki za grosz. mogliby zaimportować model jazdy z Drivera SF i już by było git a tak to nie wiadomo co, chyba karton racing. pod koniec roku "remaster" ma wyjść, może w tej materii coś zmienią bo potencjał fajny. celowość tej gry przypominała mi nieco FUEL i nawet się podjarałem na początku ale po becie hype ujemny i bolała mnie głowa (dosłownie, naprawdę rzadko łeb mnie boli a po 40 minutach z tym czymś musiałem tabsa zeżreć)

Opublikowano (edytowane)

Mnie tam to wszystko robi, nawet ta kamera przy driftach ( którą można wyłączyć, więc spokojnie ludzie ). Ludzie chcieli powrotu do Undergroudna i go dostaną. 

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Cholera, znów trzeba będzie główkować cały ten system punktacji. W The Crew żeby ogólnie rozeznać się w systemie punktowania, levelowania części do auta - platynowych-nie platynowych - musiałem skończyć grę :)

NFS Most Wanted i Hot Pursuit to w mojej ocenie średniaki, ale nie przeszkodziło mi to w zrobieniu platyn. Jako zapalony "samochodziarz" pewnie łyknę nowego Needa w dniu premiery, nawet pomimo tego, że po tych wsystkich filmikach, opadu szczęki jak do tej pory nie zaliczyłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby mnie zarejestrowało, ale niby jak skoro nie podawałem żadnego maila ? potwierdziłem tylko PS4 zaakceptowałem warunki i kliknąłem i koniec ? 

pewnie byles na battelog w tym samym momencie zalogowany wiec stad mieli twojego maila.

Opublikowano

Cholera, znów trzeba będzie główkować cały ten system punktacji. W The Crew żeby ogólnie rozeznać się w systemie punktowania, levelowania części do auta - platynowych-nie platynowych - musiałem skończyć grę :)

The crew to porazka, pomysl z tym usa super ale kosztem bylo gierka wygladajaca jak ps2 remake, mam nadzieje ze ten nowy NFS bedzie super bo brakuje minczegos bardziej arcade niz driveclub

Opublikowano

w ogóle to kiedy zaczyna się beta?

Nie wiadomo. Zapisy koncza sie 25.09 wiec moze sie zaczac 26.09 a rownie dobrze moze sie zaczac na 2 tyg przed premiera.