Gość Zaqair Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Szkoda,ze produkt finalny nie bedzie wygladac nawet w polowie tak dobrze Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 pewno na pececie bedzie wygladac wiadomo w ogóle co to za miasto po którym bedziemy jezdzic? Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Z Undergrounda 2 troche przypomina Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Szkoda,ze produkt finalny nie bedzie wygladac nawet w polowie tak dobrze Gdzie juz grałeś w finalną wersję? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Szkoda,ze produkt finalny nie bedzie wygladac nawet w polowie tak dobrze Gdzie juz grałeś w finalną wersję? Serio jestes na tyle glupi,zeby myslec ze ta gra bedzie tak wygladac a nawet w polowie tak dobrze ? :facepalmz: Pewnie myslisz,ze the divison tak bedzie wygladac: Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Zobacz gameplay wyżej z gamescom z PS4, gra tak będzie wyglądać a ten screen jest po prostu ładnie uchwycony, taki w DriveClub też sie robiło Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Jako fan serii zaczynam sie nakręcać, 3 listopada Edytowane 3 września 2015 przez Fanek Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Taka graficzka to tylko na PC,wierzyc mi sie nie chce ze tak bedzie to wygladac na kasolach Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ostatni nfs ktorego szanuje to Most Wanted, ale to wyglada swietnie, taki Underground w dzisiejszej grafice. Ciekawe jak z modelem jazdy. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Kamerę dynamiczną będzie można wyłączyć prawda? Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Jako fan serii zaczynam sie nakręcać, 3 listopada no robi wrażenie, wygląda lepiej od drive cluba a to otwarty świat, nie widzę powodu czemu to tak miałoby nie wyglądać na konsolach, 30fpsów, brak dynamicznego cyklu dnia, trochę filtrów. Mam nadzieje że będzie demo żeby sprawdzić model jazdy, w ostatnich NFSach powodował on u mnie odruch wymiotny a tutaj przeraża mnie wchodzenie bokiem w każdy zakręt i ta kamera. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 robią go ci sami ludzie co Rivals + to NFS więc nie oczekuj zbyt wiele. będzie w EAA to się ogra. jarać się tym na premierę to nieporozumienie delikatnie mówiąc. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 brakuje mi dobrego arcade racera w tej generacji na konsolach, jedna FH2 to trochę mało ;d Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 The Crew musze jeszcze sprobowac, bo Rivals krotko mowiac, to rak a znow co tam jeszcze z arcadowek wyszlo oprocz FH2 ? Nic. PC, FM5,DC - fajne ale na dluzsza mete przejada sie Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 arcade ma dawać frajdę z jazdy i gwarantować zabawę. rivals poległ w obu tych zadaniach. w tej odsłonie też nadziei nie pokładaj. już lepiej pomyśl nad WRC5 albo Loeb Rally kiedy oni w końcu odejdą o tego pseudo-filmowego, gównianego i odpustowego stylu. wow, Ken B, jakiś koleś co nie był łba od 30 lat i banda taksówkarzy. ten kinowy kicz to jakaż żenada. zupełnie jak dorabianie ideologii do zwykłej defekacji. 12 letni adaś może będzie się jarał filmową otoczką i tym że jest bad boyem ścigantem no ale miejmy trochę godności. @ mroku - the crew, gra dla miłośników geografii. fizyki za grosz. mogliby zaimportować model jazdy z Drivera SF i już by było git a tak to nie wiadomo co, chyba karton racing. pod koniec roku "remaster" ma wyjść, może w tej materii coś zmienią bo potencjał fajny. celowość tej gry przypominała mi nieco FUEL i nawet się podjarałem na początku ale po becie hype ujemny i bolała mnie głowa (dosłownie, naprawdę rzadko łeb mnie boli a po 40 minutach z tym czymś musiałem tabsa zeżreć) Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Mnie tam to wszystko robi, nawet ta kamera przy driftach ( którą można wyłączyć, więc spokojnie ludzie ). Ludzie chcieli powrotu do Undergroudna i go dostaną. Edytowane 3 września 2015 przez MYSZa7 Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Cholera, znów trzeba będzie główkować cały ten system punktacji. W The Crew żeby ogólnie rozeznać się w systemie punktowania, levelowania części do auta - platynowych-nie platynowych - musiałem skończyć grę NFS Most Wanted i Hot Pursuit to w mojej ocenie średniaki, ale nie przeszkodziło mi to w zrobieniu platyn. Jako zapalony "samochodziarz" pewnie łyknę nowego Needa w dniu premiery, nawet pomimo tego, że po tych wsystkich filmikach, opadu szczęki jak do tej pory nie zaliczyłem Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 (edytowane) Zapisy do zamknietej bety. Tylko PS4 i Xbox ONE http://www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up Edytowane 12 września 2015 przez Zaqair 5 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Niby mnie zarejestrowało, ale niby jak skoro nie podawałem żadnego maila ? potwierdziłem tylko PS4 zaakceptowałem warunki i kliknąłem i koniec ? Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 No ale musiałeś zalogować się na stronie ea? Ja podałem namiar na swoje konto ea i wybrałem obie wersje, może uda się załapać na którąś. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Niby mnie zarejestrowało, ale niby jak skoro nie podawałem żadnego maila ? potwierdziłem tylko PS4 zaakceptowałem warunki i kliknąłem i koniec ? pewnie byles na battelog w tym samym momencie zalogowany wiec stad mieli twojego maila. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Oby mnie dopuścili. Jaram się strasznie tym NFS'em. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Też mam nadzieje, że się załapie. w ogóle to kiedy zaczyna się beta? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Cholera, znów trzeba będzie główkować cały ten system punktacji. W The Crew żeby ogólnie rozeznać się w systemie punktowania, levelowania części do auta - platynowych-nie platynowych - musiałem skończyć grę The crew to porazka, pomysl z tym usa super ale kosztem bylo gierka wygladajaca jak ps2 remake, mam nadzieje ze ten nowy NFS bedzie super bo brakuje minczegos bardziej arcade niz driveclub Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 w ogóle to kiedy zaczyna się beta? Nie wiadomo. Zapisy koncza sie 25.09 wiec moze sie zaczac 26.09 a rownie dobrze moze sie zaczac na 2 tyg przed premiera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi