Gość Zaqair Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 jesli ktos ma klucz niepotrzebny na ktorakolwiek platforme (ps4/xone/pc), chetnie bym przytulil! Beta jest tylko na ps4 i xbox one. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Rozi, na chłopski rozum to ps+ nie potrzeba. To jest beta singla chyba, wiec nie wiem czemu ktoś bez plusa nie mogl zagrac. Jak masz kod to smialo wpisuj i ściągaj. Edytowane 2 października 2015 przez Yakubu Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Pogralem z godzinke teraz... Ehh az sie boje pisac, zeby mnie nie zamkneli przed to nda :<< Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ja za godzinkę dopiero bede w domu, wieczorem cos napisze. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Rozi, na chłopski rozum to ps+ nie potrzeba. To jest beta singla chyba, wiec nie wiem czemu ktoś bez plusa nie mogl zagrac. Jak masz kod to smialo wpisuj i ściągaj. Ta gra jest 24/h online. Nawet tryb ''solo'' wymaga polaczenia do serwera. Edytowane 2 października 2015 przez Zaqair Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Dla zielonych oddam jeden kod do bety na XOne, kto pierwszy napisze posta- dostanie kod. Edytowane 2 października 2015 przez Mroku333 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) ja chyba nie dostalem. Na mailu nie mam nic a hasla do EA account zapomnialem... edit: jesli ktos zechialby oddac swoj kod na PS4 to prosze o kontakt! Dzieki! Edytowane 2 października 2015 przez Olsen Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Ma ktoś kod na Xone i się podzieli? Mroku? Edytowane 2 października 2015 przez Mustang Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Ma ktoś kod na Xone i się podzieli? Mroku?Zaraz dam,obserwuj temat bo wkleje tutaj DFWVD-6TXRD-6DRMX-PM3CP-H9PCZ Edytowane 2 października 2015 przez Mroku333 1 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Wykorzystane, pobiera się. Dzięki, bo jestem mocno ciekaw tej gierki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Pograłem z pół godziny. Powiem tak. Myślałeś, że to powrót do Undergrounda? THINK AGAIN. Edytowane 2 października 2015 przez suteq Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 http://www.ppe.pl/news/39109/kolejna-beta-z-problemami---gracze-otrzymuja-zle-kody-do-testow-need-for-speed.html Jest problem z tymi kodami, dostałem kod na maila wklepuje i pisze nieprawidłowy lub wygasł xdd 12 cyfr, kody na Xboxa ile mają znaków? poszedł mail do EA, zobaczymy czy coś odpiszą Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 http://www.ppe.pl/news/39109/kolejna-beta-z-problemami---gracze-otrzymuja-zle-kody-do-testow-need-for-speed.html Jest problem z tymi kodami, dostałem kod na maila wklepuje i pisze nieprawidłowy lub wygasł xdd 12 cyfr, kody na Xboxa ile mają znaków? 25 na iksa, 12 ps4 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) 14 z 18GB pobrane >przerwa w dostawie prądu< aaaaand its gone zaczynamy znowu od 3GB. Co tak mało piszecie? Edytowane 2 października 2015 przez humanno Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Ale że co, embargo obejmujące użytkowników forum? He, teraz doczytałem w mailu. Jaja jakieś : P Edytowane 2 października 2015 przez humanno Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) W mailu tylko jest aby nie publikować video i screenów aż takie wsparcie dla EA macie lol Edytowane 2 października 2015 przez Fanek Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 mamy wsparcie dla EA? Cokolwiek by to miało znaczyć Nie wydaje mi sie zeby nie mozna bylo podzielic sie własna opinią. Mi, po awarii, zostaly 3h pobierania, potem bede mogl napisać jakie wrażenia. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) No moje pierwsze wrażenia są negatywne. Grafika szału nie robi, gra ma sporo filtrów co psuje całe wrażenie. Lepiej dla mnie wygląda GTA V w nocy niż NfS w nocy. Model jazdy jest dziwny. Oczekiwałem pełnego arcade z U2(od biedy to co jest w FH2), a dostałem wanny z GTA 4. Samochodami steruje się ciężko, w zakręty wchodzi się ciężko, kamera przy zakrętach do dupy i nie da się tego wyłączyć(chyba, że zmiana kamery). Gdy chciałem podriftować to ni ch*ja. Nie wiem czy robię coś nie tak, ale w U2 czy FH2 działa to na zasadzie ręcznego albo zwykłego hamulca i potem dodania gazu na zakręcie, a tutaj robię tak samo i jedyne co robi wanna to zwalnia(uderza w barierkę czasem) i jedzie dalej. No i te pi*rdolone fabularne przerywniki, których się nie da ominąć(wciskałem wszystko z wkurzenia). No ja j*be, co za debil to wymyślił. Porzućcie wszelkie nadzieje. Edytowane 2 października 2015 przez suteq Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 A dla mnie jest nawet ok, ofkz przerywniki wpieniaja na maksa i pierwsze chwile w samochodzie tez byly ciezkie. Po dokupieniu kilku modyfikacji i zmianie seta samochodu prowadzenie stalo sie znosnie. Tutaj sie akurat obawiam ze im drozsze auto tym latwiej sie bedzie prowadzilo, zobacze na ile uda mi sie dobrnac dalej i sprawdzic, ale poziom wpada dosc szybko. Co do driftowania tez w miare spoko, pierwszego treningowego drifta zrobilem z 2x wieksza iloscia pkt niz wymagane, a w undergroundzie zawsze kaleczylem. Czego jestem pewien to ze w zwiazku z ta mozliwoscia zmiany setu auta to bedzie trzeba miec pare furek do roznego przeznaczenia. Nie wspominam o niesmiertelnym handicapie w serii, bo szkoda slow Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Grafika szału nie robi, gra ma sporo filtrów co psuje całe wrażenie. Lepiej dla mnie wygląda GTA V w nocy niż NfS w nocy. W życiu większych bredni nie słyszałem radzę zainwestować w nowe okulary lub lepszy tv, bo akurat do grafy osobiście nie mogę się przyczepić. Tuning to istna poezja i powrót do początków, niestety największym problemem jest wymagane online bo już parę razy przerwało mi wyścig. Edytowane 2 października 2015 przez marekjw2523 Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Ja nie wiem co myśleć o tej grafice. Dzięki świetnemu oświetleniu wygląda naprawdę realistycznie, ale wszystko jest takie niewyraźne Nie wiem czy to przez te filtry czy może jakaś niska rozdzielczość. Cytuj
neon 11 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) Czy ktos ma jeszcze jakis niepotrzebny kod na ps4, pliss, pliss Edytowane 2 października 2015 przez neon Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 mamy wsparcie dla EA? Cokolwiek by to miało znaczyć Nie wydaje mi sie zeby nie mozna bylo podzielic sie własna opinią. Mi, po awarii, zostaly 3h pobierania, potem bede mogl napisać jakie wrażenia. chodziło mi, że każdy bał sie napisać cokolwiek jakby darzyli tą firme szacunkiem jak Nauhty Dog czy Konami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi