Emtebe 2 524 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Z tymi elementami to jest tak, że nie każde auto można stuningować jak się chce, w mojej bmw m4 reflektorów nie da się w ogóle ruszyć. To ja nie wiem, reflektorów w ogóle chyba żądne auto nie ma do wymiany Jedynie Civic po najnowszym paczu ma do wyboru aż 2 rodzaje. WOW Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ogólnie liczyłem na riders on the Storm. Po nowym patchu jedynie słyszałem parę kawałków z Carbona. I dlaczego wciąż nie mogę ustawić sobie własnej playlisty? Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wy powaznie w to gracie? Szacun panowie. Ja wytrzymałem 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No CTR to to nie jest kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 W ctr jest grafika i dynamika to fakt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) To niech dadzą ctr remaster z trofikami i calą tą next genowa otoczka to obiecuję że przestanę się podniecać nfsem. Do tego czasu posiedzę sobie jeszcze w garażu... Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Edytowane 18 Grudnia 2015 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 jest tez taka gra, dosyc słabo znana , nazywa sie Driveclub. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Znakomicie wygląda, świetnie brzmi.Takimi słowami od lat można przedstawiać kolejne odsłony N4S, dodając, że to godni i uniwersalni przedstawiciele gatunku. Tak było ostatnio z Rywalami, tak tez jest z najnowszą odsłoną.Graficznie jest to jedna z najlepiej obecnie prezentujących się gier. Utworów nie jest może od groma, ale większość tego co twórcy zaprezentowali spisuje się kapitalnie (szczególnie te nowe, dodane w ostatnim paczu). Jeżeli chodzi o grywalność, jest bardzo dobrze. Od czasu GRiD tak wspaniale mi się nie driftowało. Gdy już się to opanuje, samochód ustawiamy pod taką opcję i czerpiemy jeszcze większą frajdę z rozrywki (szczególnie z zawodów opartych na drifcie, a tych jest sporo).Jedyne co mi nie do końca podeszło, to te elo-ziomalskie klimaty w przerywnikach, gdzie grupa ludzi w okolicy 40tki udaje nastolatków zachwyconych siecią "Hej, zobacz, Ken Blok wrzucił na tube nowy filmik, popatrz ile wyświetleń". Tyle dobrze, że przy dziewczynach wygląda to jak POV.9/10 - grafika;9/10 - audio;8/1o - grywalność;8/10 - ocena końcowa; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgadzam się z kolegą powyżej, gierka ma niesamowitą miodność, usiądziesz na chwilę i leci kilka h, również celuję w platynę bo uwielbiam ją masterować, na razie 80% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Grafika 9/10 xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Grafika jest solidna, nie jest to poziom driveclube ale zdecydowanie można określić ją solidną ja nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja rozumiem ze moze to kogos krecic, miód, oprawa audio tez naprawde spoko szczegolnie po patchach i muzie z undgr ale grafice dac 9/10 to chyba trzeba sie sugerowac tymi renderami przerywnikowymi nie prawdziwa grafiką gry podczas jazdy. To ja nie wiem ile driveclub by u sylvan dostał 13/10? Wczoraj zarzuciłem jakąs tam rundke z dlc ferrari challenge , na poczatku słonko, na drugim okrązeniu robi sie pochmurnie, zaczyna padac, w trzecim napier.dalaja pioruny, zostaja kałuze, krople deszczu na karoserii. Komu tego wczoraj nie pokazałem to mial mokro w gaciach jak to zobaczył. A w nfs nawet zmiany pory dnia nie ma. No bieda troche. Oczywiscie troche przesadzam ze to gów.no bo nie jest ale spodziewalem sie po tym hype hitu na miare NFS Underground i troche sie zawiodłem. A po DC spodziewałem sie klona kartonowego GT a dostałem mega wypasioną scigałke , chyba od czasow pierwszej Forzy i PGR2 tak dobrze sie nie bawiłem. Moim zdaniem NFS to 7/10, dla fana max 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kwestia gustu. Mnie nowy N4S bardzo siadl. Zas DC bardzo srednio. Sliczna gierka ale grywalnosc srednio. Lepiej bawilem sie w Horizon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mnie przed zakupem powstrzymują udawane wyścigi na singlu, gdzie AI jedzie nienaturalnie wolno albo nienaturalnie szybko zależnie od momentu i brak normalnego multi. Gdyby chociaż jeden z tych dwóch aspektów był wykonany inaczej to bym kupił, ale tak mam spore wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ocena danego produktu, to sprawa indywidualna. W cda wystawili N4S 5/10. Nie zgadzam się, ale to opinia innego gracza, nie moja. Natomiast blacharskie pismo wystawiło za grafikę 9/10 w wersji konsolowej i tu widzę słuszność tej decyzji.kanabis tak psioczył na grę, a w ostatecznym rachunku, nasze oceny się pokrywają (uważam, że gra zasługuje na sumienne 7/10, puszczające oczko w stronę 8/10). Bawiłem się znakomicie kilkanaście godzin, nie ma powodu zaniżać oceny.Jest tak, jak Wesker napisał - usiądziesz wygodnie przed TV i leci 4godz.Z kwestii szaty graficznej nie mam zamiaru się spierać. Każdy ma oczy, każdy ma prawo do własnej oceny. Ja uważam, że to jedna z najlepiej prezentujących się gier na tę generację, a mam na PS4 kilkadziesiąt gier, zatem swoje wygrałem.Samochody wyglądają kapitalnie, miasto cieszy oczy, rozrywka jest dynamiczna i efektowna zarazem. Podobnie jak w DC/Uszatym spora zasługa atrakcyjności grafiki wynika z deszczu.DC mam od premiery. To wciąż najlepiej prezentujące się wyścigi, ale nie uważam, że bija na głowę graficznie N4S, bądź PC z mocnej blachy. Zaletą N4S jest wyrównany poziom przez całą grę (to przez strukturę otwartą), a z DC bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zakupilem dzisiaj sobie na promocji NFSa w ps network i teraz tak, dawno nie gralem w NFSy ale widze tu pare...problemow Poprawdzie mnie jesli sie myle ale ta gra nie obsluguje zadnych kierownic ??? Nie mozna zmieniac manualnie biegow ?? I wszystkie samochody prowadza sie jak (pipi)ana taczka z węglem ?? Wychodzi na to ze gorszej gry na swieta sobie kupic nie moglem , co za (pipi)a badziew Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Przeciez to arcade jest czego sie spodziewales? :facepalmz: Kupic nfs i oczekiwac obslugi kierownicy i manuala to jak kupic cod i spodziewac sie broni z odrzutem i map jak z bf Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Zaqair 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak z policją w tej części ? W Rivals nawet przyjemnie się z nimi bawiłem lecz chyba poziomu MW z 2005 raczej nie mam co oczekiwać ale mam nadzieję ,że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Policja to tylko niestety slaby dodatek w tej odslonie. A szkoda. bo mozna bylo sie bardziej przylożyć do AI Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Policja nie istnieje, czasami jak robiłem questy z outlaw musiałem jeździć po mieście 10min żeby w ogóle znaleźć jakiś radiowóz. Jak już znalazłem to musiałem co 10 sekund zwalniać aby tej policji nie zgubić - paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 gra ktoś dzisiaj ?? dalej walczę żeby zrobic 350k w blokadzie umysłów max robię 260k macie jakieś tipsy żeby zrobić 350k?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Musisz odblokować umysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zdecydowanie jedna z tych platyn, które z przyjemnością się zdobywało. Nowy NFS według mnie jest jednym z najlepszych w całej serii (obok Hot Pursuit), gra ma swój klimat, nie przytłacza i daje podobny feel jak Burnout Paradise, zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie rowniez platynka wpadła dzisiaj. Mam tylko problem z zdobyciem dodatkowych czesci wizualnych z nowego dodatku legends, bo nigdzie ich nie widze i nie wiem jak je zdobyc. Brakuje mi pelno czesci np do Civica Type-R, nowe lusterka, lotka tylna czy tez swiatla tylne. Ktos wie jak je zdobyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi