Redmitsu 985 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Nowy dodatek pojawi sie na poczatku lutego: http://www.needforspeed.com/pl_PL/news/under-the-hood-4?utm_campaign=nfs-social-global-ic-fb-web-underthehood4-011916-fb-prev-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=nfs-social-global-ic-fb-web-underthehood4-011916-fb-prev-site-lnch Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Świetny dodatek się szykuje. Dwa punkty na podziw: 1. Tryb pro foto (tego mi brakowało) 2. Naprawa auta po przejeździe przez stację (burnout) Za darmoche nie sposób się nie skusić, gierka kozak i w kolekcji zostaje (niech dlc płyną) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Promo jest na NFS'a, 107 zl. Chyba sie jednak skusze, bo od jakiegos czasu chodzi mi po glowie zeby zakupic ta gre. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ja się skusiłem na Xone i zasadniczo gra się ok, ale więcej niż w tej promocji bym nie dał. Wiedziałem czego się spodziewać bo becie, więc nie narzekam na pewne niedomagania, poza jedną rzeczą. Jestem dość mocno zawiedziony bardzo ubogim tuningiem optycznym w niektórych modelach. Myślałem, że w pełnej wersji po paru patchach będzie lepiej, ale szczególnie nowe modele nie oferują prawie żadnych modyfikacji. M4, nowy Mustang - nie da się zmienić niemalże niczego. Wiem, że są auta gdzie da się bardziej pobawić, ale nie będę wybierał specjalnie Civica żeby zmienić zderzaki. W porównaniu z Underground 2 jest bardzo słabo. Naprawdę twórcy mogli się bardziej postarać i powymyślać nawet fikcyjne i wieśniackie części, byle można się było trochę pobawić każdym z dostępnych aut. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Pogralem chwilę w "demo" ea Access i stwierdzam, że ta gra jest równie upośledzona jak poprzednia cześć. Wasker zagraj sobie chłopie w Forza Horizon 2 i przestań gadać bzdury. NFS nawet nie stał obok dobrych wyścigów. Edytowane 6 lutego 2016 przez chris85 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Pogralem chwilę w "demo" ea Access i stwierdzam, że ta gra jest równie upośledzona jak poprzednia cześć. Poprzednia część czyli Rivals? Wara od niej, mnie się grało dobrze Kupiłem tego NFSa, zrobię sobie przerwę od Driveclub. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Skończyłem wątek główny oraz zadania z darmowych dodatków i mimo wielu niedociągnięć tego tytułu, bawiłem się całkiem dobrze przez 20 godzin. Tak, gra zawiodła oczekiwania i tak, sporo rzeczy mogłoby być zrobionych sporo lepiej, a w związku z tym nie była warta premierowej ceny. Ale jednak wciąga, ma przynajmniej klimat Undergrounda 2, a ostatecznie miło jest stopniowo ulepszać ulubiony samochód, by pod koniec gry zmienić go w potwora do niesamowicie szybkich wyścigów, gdzie na reakcję czasem po prostu brakuje czasu. Poza tym cieszę się z powrotu trybu drift, który co prawda w podstawce nie stanowi wyzwania, ale już zadanie z dodatku dało mi się we znaki. Ogólnie znowu utracony potencjał, ale zawsze mogący sprawić trochę frajdy średniak do kupienia za niską cenę. 1 Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 17 marca wychodzi gra na PC, co ciekawe w ich wersji bedzie dodana skrzynia manualna i wsparcie dla kierownic, oby dali szybciej na konsolach Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Witam. Panowie mam problem z trofikiem "Przekroczyc granice". Ustawiam w garazu maksymalnie ustawienie sterowania albo na drift lub predkosc ale trofeum nie wpada. Czy robie cos nie tak? Czy moze recznie trzeba poprzestawiac wszystkie suwaki? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Skończyłem wątek główny oraz zadania z darmowych dodatków i mimo wielu niedociągnięć tego tytułu, bawiłem się całkiem dobrze przez 20 godzin. Tak, gra zawiodła oczekiwania i tak, sporo rzeczy mogłoby być zrobionych sporo lepiej, a w związku z tym nie była warta premierowej ceny. Ale jednak wciąga, ma przynajmniej klimat Undergrounda 2, a ostatecznie miło jest stopniowo ulepszać ulubiony samochód, by pod koniec gry zmienić go w potwora do niesamowicie szybkich wyścigów, gdzie na reakcję czasem po prostu brakuje czasu. Poza tym cieszę się z powrotu trybu drift, który co prawda w podstawce nie stanowi wyzwania, ale już zadanie z dodatku dało mi się we znaki. Ogólnie znowu utracony potencjał, ale zawsze mogący sprawić trochę frajdy średniak do kupienia za niską cenę. 20 godzin ? Ja juz mam 27 a zostalo mi jeszcze sporo do zaliczenia. Styl zaliczony, a reszta po jakies 60-75 procent Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Witam. Panowie mam problem z trofikiem "Przekroczyc granice". Ustawiam w garazu maksymalnie ustawienie sterowania albo na drift lub predkosc ale trofeum nie wpada. Czy robie cos nie tak? Czy moze recznie trzeba poprzestawiac wszystkie suwaki? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka ręcznie przestaw wszystkie i upewnij się że masz wszystkie, albo chociaż większość części zamontowanych bo one też dają zakres tego sukawa. też z tym miałem problem ale sprawdziłem części, to co mogłem to zamontowałem, ręcznie poprzesuwałem i pykło. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Skończyłem wątek główny oraz zadania z darmowych dodatków i mimo wielu niedociągnięć tego tytułu, bawiłem się całkiem dobrze przez 20 godzin. Tak, gra zawiodła oczekiwania i tak, sporo rzeczy mogłoby być zrobionych sporo lepiej, a w związku z tym nie była warta premierowej ceny. Ale jednak wciąga, ma przynajmniej klimat Undergrounda 2, a ostatecznie miło jest stopniowo ulepszać ulubiony samochód, by pod koniec gry zmienić go w potwora do niesamowicie szybkich wyścigów, gdzie na reakcję czasem po prostu brakuje czasu. Poza tym cieszę się z powrotu trybu drift, który co prawda w podstawce nie stanowi wyzwania, ale już zadanie z dodatku dało mi się we znaki. Ogólnie znowu utracony potencjał, ale zawsze mogący sprawić trochę frajdy średniak do kupienia za niską cenę. 20 godzin ? Ja juz mam 27 a zostalo mi jeszcze sporo do zaliczenia. Styl zaliczony, a reszta po jakies 60-75 procent Robiłem tylko misje fabularne. Ikonka misji, teleport, wyścig, nowa ikonka, teleport, wyścig, itd. @up Co do trofeum, to tak, pewnie brakuje zamontowanych części. Nawet spoiler jest wymagany, ale widać to na liście pod suwakiem. Cytuj
gebus_3008 18 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ok sprobuje jutro. Dzieki za pomoc :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
maztika 36 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Ok sprobuje jutro. Dzieki za pomoc :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Tu rozchodzi się o opony bodajże. Jak idziesz w drift to musisz zmienić na te do driftu. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Pogralem chwilę w "demo" ea Access i stwierdzam, że ta gra jest równie upośledzona jak poprzednia cześć. Wasker zagraj sobie chłopie w Forza Horizon 2 i przestań gadać bzdury. NFS nawet nie stał obok dobrych wyścigów. Forza? Hehe to już wolę driveclub zdecydowanie (season pass mi służy). Natomiast NFS przypomina mi również Burnouta i to mi się baardzo podoba. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Pany, jakie opony zakładacie na wszystkie wyścigi poza driftem? Bo jakoś nie mogę przekonać się do tych mocno grip, ze względu na słabe wejście w poślizg. W sumie fabryczne są dobre Cytuj
maztika 36 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Całą grę na fabrycznych, jak miałem je już wyczute to nie było sensu zmieniać. 1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Macie jakiś dobry patent na grind levelu 50-70? Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Hej! Czy ktoś mi może pomóc z tą durną skrzynią biegów? Pierwsze dwa, czasem trzy biegi wbija fajnie z wysokich obrotów ale 4, 5 i 6 zaczyna wrzucać na coraż niższych obrotach strasznie zmulając samochód. Nie raz zaobserwowałem jak wrzuca mi na wyścigu bieg przy 4 tysiącach, po czym kolejny tak samo i kolejny a mam Lancera o mocy 450KM... Kombinowałem, szukałem i nic. Jest szansa, że lepsze sprzęgło pomoże ale to nielogiczne bo jedyne co da to szybszą samą zmianę a nie zmianę na wyższych obrotach. Jedyne co mnie ratuje to mocne nitro żeby jakoś wyciągnąć furę z "dołka" Aha, czy Wam też hamuje sam w zakrętach? Kombinuje z LSD ale ponownie mam za niski poziom i póki co mam tylko pierwszy nazwijmy to stage szpery i nie pomógł Są jakieś ukryte ustawienia, których nie odnalazłem? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 w ustawieniach auta jest opcja w stylu hamowanie przy drifcie, wystarczy odznaczyć Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Tam gdzie te suwaki drift/grip są? Wyłączałem wszystko co się dało żeby uzyskać jak najmniej arcade'owy styl jazdy ale zobaczę dla pewności jeszcze. Wiesz, ja nawet nie zaczynam się ślizgać a on już zwalnia, gałka minimalnie wychylona w zakrętach bo mm dalej i już hamuje EDIT: Byłem w opcjach, znalazłem coś o łatwiejszej kontroli w drifcie, ogólnie wszystko ustawiłem, żeby realizm podciągnąć jak się tylko da ale i tak problem nadal występuje. Edytowane 23 lutego 2016 przez OmerPL Cytuj
michal325 0 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 Cześć, mam problem z nfsem, zawiesza się na ekranie ładowania. Wczoraj pomogło mi usunięcie i zainstalowanie gry, ale szczerze mówiąc troche długo to trwa i co odpalenie nie bardzo mi sie chce instalować, miał ktoś coś podobnego? Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 Ja nie mam ale sama gra baaardzo długo się ładuje, przynajmniej u mnie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 Omer ale po co Ty chcesz uzyskać realistyczny model jazdy w grze typowo arcade? Wyłącz po prostu wszystkie asysty przy drifcie i tyle. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Chcę po prostu wyeliminować to durne hamowanie w zakręcie Może się trochę na opak wyraziłem, jest to arcade i chcę w to grać jak w arcade ale myślałem, że idąc w stronę realizmu wyeliminuje ten irytujący element ale on nadal występuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi