Emtebe 2 554 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) http://blog.eu.playstation.com/2016/03/01/new-cars-features-events-trophies-due-in-free-need-for-speed-update/ Nowe auta, hot rody, wyścigi drag, więcej miejsca na nowe auta w garażu i parę innych. Jest nieźle. Edytowane 1 marca 2016 przez Emtebe Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Bardzo fajnie, że dodają takie mini DLC zupełnie za darmo. Tym razem osiągnięcia będą proste; kupić hot roda, wygrać te 5 nowych wyścigów drag i sprawdzić zmiany z malowaniem. Całe szczęście, że przy okazji nie trzeba wbijać 80. poziomu reputacji. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 A już wbiłeś? Bo chyba w pierwszym DLC trzeba było wbić 80 level, albo coś pomyliłem. Strasznie monotonne, bo pasek postępu po zakończonej fabule prawie w ogóle nie zapełnia się. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 A już wbiłeś? Bo chyba w pierwszym DLC trzeba było wbić 80 level, albo coś pomyliłem. Strasznie monotonne, bo pasek postępu po zakończonej fabule prawie w ogóle nie zapełnia się. 70. Są na to glitche, można wbić afk w kilka godzin Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Zacząłem grę..fajnie ze można skipowac scenki, muza wgl dla mnie beznadziejna nie pasuje do klimatu i czemu samochód sam skreca po wyjściu z zakrętu?? Ci co grali wiedzą o co mi chodzi ;-) jak tak ma być to na pewno sobie daruje ta grę Edytowane 3 marca 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Dopasuj sobie ustawienia w garażu, można dość mocno wpłynąć na zachowanie samochodu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Dopasuj sobie ustawienia w garażu, można dość mocno wpłynąć na zachowanie samochodu. no to nie wiem co mam przestawic zeby samochod nie skrecal sam w zakretach...troche pewnie marudze bo tworcy mieli taki zamysl ale srednio mi sie podoba to sterowanie..zamiast cieszyc sie gra to bardziej skupiam sie walce z tym imo ulomnym sterowaniem Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Też mi się nie podobają niektóre zachowania samochodu. Nie sprawdzałem po updatcie, może coś się poprawiło odnośnie irytującego auto-hamowania w zakrętach Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 zamiast cieszyc sie gra to bardziej skupiam sie walce z tym imo ulomnym sterowaniem Nie ułomne sterowanie, tylko naucz się grać Też tak miałem na początku. Cytuj
MaZZeo 14 184 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 czy w tych wszystkich patchach zrobili z modelem jazdy? poprawili go troszkę? bo grałem ostatni raz w grudniu i trochę ciężkawo się prowadziły fury Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 czy w tych wszystkich patchach zrobili z modelem jazdy? poprawili go troszkę? bo grałem ostatni raz w grudniu i trochę ciężkawo się prowadziły fury Teraz po patchu dziwnie sie jezdzi. Tak jakby go troche zmienili. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Po testach manualnej skrzyni jest nieźle aczkolwiek szkoda, że nie można samemu dostosować pada tylko wybiera z narzuconych presetów. 3/5 są nie do jazdy. Ostatnio wg mnie najlepszy (trójkąt - w górę, kółko - w dół) choć przyzwyczajenia z innych ścigałek czasem mnie gubią ale przynajmniej sam zmieniam biegi Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Hot rody niezłe wczoraj się trochę pobawiłe, powbijałem trofi choć z miejsca kupiłem tego za 225 tys więc wyścigi są ultra łatwe. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Jeżeli ktoś ma mocnego sprzęta do 4K to wrzuciłem mini konkurs na kody do cyfrowej edycji specjalnej na PC. Edytowane 18 marca 2016 przez -gmeru- Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Po zdobyciu platyny stwierdzam, że jest to najsłabsza część w jaką grałem (co nie znaczy że gra jest słaba). Jest jedna rzecz, przez którą ten tytuł traci bardo dużo: otóż kompletnie losowe zderzenia z ruchem ulicznym. Zawsze była to zmora każdej części, chociaż np. w Hot Pursuit i Most Wanted było to spoko wyważone (szczególnie w MW, gdzie niektóre wyścigi na tym polegały, żeby unikać zderzeń). Ale tu to jest przegięcie pały! Włączam wyścig, przez cały czas nie mijam ANI JEDNEGO cywila, po czym tuż przed metą (na co kompletnie nie mam wpływu), wychodzę ładnie z zakrętu właśnie po to, żeby jakiś jeden pedał mi wyjechał i (pipi)! 4 miejsce :-) o tyle dobrze że gra jest banalna i jak powtórzę jeszcze dwa razy wyścig to się nic nie dzieje, ale przy trochę wymagającym poziomie (jak np. Hot Pursuit), byłoby to mega mega wqrwiające. No przez to nie idzie w to grać dłużej niż tylko do platyny. Oprócz tego za dużo (jak dla mnie) driftów, animacja potrafi mega chrupnąć, no i miasto jest totalnie nieciekawe. Nie zważając na powyższe wady bawiłem się spoko, graficzka piękna (ale Driveclub to nie jest), tunning, ustawienie modelu jazdy wg własnych potrzeb, prędkość, muzyczka spoko. Typowy tytuł dla relaksu. 7+/10. Mój ranking ostatnich NFS'ów: 1. Hot Pursuit 2. Most Wanted 3. Rivals 4. Need For Speed (w The Run nie grałem) Teraz dokończę trofea z DLC (jedno ciekawe wyzwanie), potem wracam do Driveclub dokończyć nowe tour'y i jazda z Dirt Rally! Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/04/25/need-for-speed-gets-new-modes-features-trophies-and-challenges/ Kolejny update Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Dziwny ten update, bo przynajmniej w kwestii multi, tak powinna sprawa wyglądać od początku. Z kolei kiedyś dawno wrzucili ten 70. level, a dopiero teraz dorzucają ten tryb zmuszający do powtarzania większości eventów. Ogólnie ten tryb Prestige, jakby ktoś się zastanawiał, to możliwość powtórzenia 40 eventów z podstawki, ale teraz dodatkowo z medalami. Chwilę grałem i brąz jest już wymagający, trudniejszy niż podstawka, a złoto po prostu trudne, żeby nie powiedzieć wymagające zbliżenia się do perfekcji. Moim zdaniem zrobienie tego wszystkiego na złoto będzie jednym z trudniejszych osiągnięć w konsolowych ścigałkach. Osiągnięcie na multi też dali upierdliwe, bo wymagające w praktyce wygrania pięć razy pod rząd w lobby przewidzianym do ośmiu osób. Nawet miałem już raz cztery wygrane w drifcie, ale na ostatni dołączył inny niezły gracz, mi nie poszło szczególnie, 2. miejsce i po 80 GS. Ot, tak na do widzenia chyba, twórcy dali tym razem cholernie trudne DLC po ostatnim do zrobienia w 10 minut. Edytowane 27 kwietnia 2016 przez Mustang Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Dzięki Mustang za info. Co to (pipi) ostatnio za trend wrzucania pedalskich ostągnieć/trofeów dla masochistów to ja nie wiem (poprzedni był Batman: Arkham Knight- ostatnie darmowe DLC to zabawa dla ludzi, którzy nie mają co ze swoim wolnym czasem robić). Jest to denerwujące o tyle, że na siłę wciskanie takich "kwiatków" tylko psuje zabawę masterowiczów, którzy lubią mieć 100% (w tym mnie ). Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Podejrzewam, że może być to ostatni dodatek, więc zostawili fanom coś do roboty. Ja może się pobawię z tym brązem, ale złoto najprawdopodobniej odpuszczę. Restarty są upierdliwe, a gra zbyt randomowa żeby mi się chciało masterować każdy wyścig. To nie PGR. Ja się wczoraj zawiodłem na multi. Chciałem pograć ze znajomym, ale nie ma opcji wyszukiwania gry ze Speedlist razem z ekipą. Można się zapraszać podobno, ale to trzeba mieć miejsce w lobby. Ludzie wbijali osiągnięcie za multi o 4 rano, bo prawie nikogo nie było. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Nie no masterowanie wyśrubowanych czasów w grze, gdzie zderzenia z cywilami, na które nie ma się wpływu, są tak częste i wqr.w.iające, jest tylko dla masochistów. Jakby to był Driveclub, to bym grał. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Na Xone nikt jeszcze nie wbił złota, a mijają dwa dni. Natomiast już pojawiają się tematy, że złoto jest niemożliwe do osiągnięcia: http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Impossible-to-get-gold-on-all-Prestige-events/m-p/5315512#U5315512 Tutaj próbka przejazdu na ledwo złoto w czasówce, nie moja oczywiście: https://www.youtube.com/watch?v=kVZb4r8ItNM Mnie w sumie tylko interesuje, czy to jest możliwe do zrobienia na legalu. Jeśli tak i złoto zdobędzie po długim treningu choćby garstka topowych graczy, wówczas proszę bardzo, nikt nie powiedział, że osiągnięcia mają być w zasięgu każdego. Chociaż trochę śmiesznie, że wrzucają ten tryb dopiero teraz i w tak arcade'owej grze, a nie w Forzie czy Dircie. Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Mustang 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Mustang oszczędź sobie nerwów i masteruj Dirta. Twój przejazd jest niemal perfekcyjny a i tak to za mało heh Cytuj
MaZZeo 14 184 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 czyli z calakiem można się pożegnać Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Sam nie grałem ostatnio w NFS'a, ale sprawdziłem z ciekawości jak wygląda sytuacja i jak widać zdobycie złota jest możliwe, chociaż najprawdopodobniej tylko wybranymi samochodami. Niemniej kilku (7 osób vs 3987 z levelem 70) graczy ma trofeum, w tym jeden z nich udostępnił kilka z przejazdów na YT. http://psnprofiles.com/trophy/4003-Need-for-Speed/45-Gold-Plated https://www.youtube.com/channel/UCfDFtE8xR3D1JiF14CVM10Q Cytuj
totrudne 1 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Witam mam pytanie kupiłem dzisiaj grę i podczas uruchomienia fabuły pokazuje mi ze nie może znaleźć serwera. Czy ktoś miał z tym problem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi