Holdus 0 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Witam problem polega na tym ze na mapie nie mam misji, niewiem co muszę zrobić by odblokować kolejne misje fabularne... mam 45 poziom reputacji wykonałem 9 eddi's chelange i ponad 280tys $ czy ktoś może podpowiedzieć czego nie wykonałem albo co muszę zrobić by misje fabularne pojawiły się na mapie ? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 W dniu 18.12.2015 o 02:50, oFi napisał: To niech dadzą ctr remaster z trofikami i calą tą next genowa otoczka to obiecuję że przestanę się podniecać nfsem. Do tego czasu posiedzę sobie jeszcze w garażu... Szybkie palce z Sony Xperia Z3 No to koniec z nfsami kolego Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, kanabis napisał: No to koniec z nfsami kolego Zastanawia mnie jak tyś to odkopał? Cały pokój powyklejany w karteczkach samoprzylepnych z różnymi oświadczeniami forumowiczów z przeszłosci? Nawet nie pamiętam, że to napisałem Edytowane 19 grudnia 2018 przez oFi Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Dokladnie. A tak serio jakis typek dal plusika mojemu postowi wyzej sprzed 3 lat 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 10 marca 2019 Opublikowano 10 marca 2019 Kupiłem sobie i fajna gierka. Ciężko sterowny ten mój Subaru. Czy to serio nie ma jakiegoś retry jak przegram wyścig? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) W sumie giera dużo lepsza od payback i ciut gorsza od heat, ale tylko dlatego że custonizacja w tej drugiej jakoś lepiej mi leży... Ale utknalem na misji i porzuciłem gre. Misja polega na wygraniu wyścigu z Amy, moge jechać tylko Porshe jakiegoś guru Japonca. Niby nic, ale ta dziewczyna zap.ier.dala swoim padłem tak że nie idzie jej dogonić. Próbowałem ja taranować, wytrącić z drogi, ale na nic. Nie wiem jak to wygrać... Edytowane 22 października 2020 przez genjuro Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 23 października 2020 Opublikowano 23 października 2020 Nie pamiętam żeby był jakiś kłopot z ta misja u mnie ale zazwyczaj właśnie tak było ze wystarczyło wytracić z drogi co jakiś czas a kasę się potem zbierało z drag wyścigów bo najszybsze były, ograłem na PS4, chciałem potem jeszcze raz na PC bo tytuł bardzo lubię (tez właśnie uważam ze Payback < NFS 2015 < Heat) ale nie da się grac na PC bo support do pada jest naprawdę kicha i nie można ustawić normalnie guzikow na padzie i nawet chyba gazu nie ma, nie wiem czy naprawili Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi