Opublikowano 9 lutego 20178 l Damn, trzeba jednak dać szansę Pillarsom i wprowadzić się w ten klimat izometrycznych rpgów.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Tu wrzucam wersję dla Wrednego, żeby nie poczuł się pokrzywdzony :D Dzięki :D Kozak! Ale żeby nie było, muszę również pochwalić polski trailer, nie znam nazwiska, ale głos tego lektora znam świetnie i wypadł zaje.biście. Całość jednak będę wolał doświadczać po angielsku, ale brawa za zwiastun - polska wersja jest równie dobra, co oryginał.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Miałem nie oglądać, ale się złamałem :) Świetny trailer, aż mi ciarki po plecach przeszły.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Nie no to jest ten typ z telewizji w polskim trailerze. Lipka trochę, lepiej mi się sluchało narratora w wersji oryginalnej. Edytowane 13 lutego 20178 l przez _Be_
Opublikowano 13 lutego 20178 l staralem sie za duzo nie patrzec, ale fajnie to wyglada na ps4. bedzie grane.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Czytam że będzie można prawie w ogóle nie walczyć jak w age of decadence :D W to mi graj uwielbiam jak gra pozwala nie inwazyjnie questa skończyć.
Opublikowano 15 lutego 20178 l liczę że tu w ogóle nie trzeba będzie się bić bo w pierwszym tormencie było kilka fragmentów gdzie walki uniknąć się nie dało albo ja coś źle robiłem. Ehh te czasy bez youtube i poradników .
Opublikowano 15 lutego 20178 l Czy gdzieś było info jak długi ma być Torment? Jestem ciekaw czy bliżej mu będzie do Pillarsów czy o wiele krótszego Tyranny. A może gdzieś pomiędzy. Hmmm
Opublikowano 15 lutego 20178 l info nie ma ale podobno ludzie co w bete się bawili (pierwszy akt ) już duzo czasu natrzaskali. Pewnie coś podobny czas jak pillarsy czyli te 50 h . wątpię aby była tak krótka jak tyranny ale też wątpię w długość pokroju starych crpg z przełomu wieków.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Czekam na wasze opinie co do jakości wersji konsolowej, głównie chodzi mi o kwestie napisów (żeby nie było trzeba grać z lornetką) i w mniejszym stopniu o sterowanie, chociaż i tak pewnie jak zwykle będę ogrywał na PC. Biorąc pod uwagę charakter gry, to też stawiam na czas min. 50h zabawy
Opublikowano 15 lutego 20178 l Tak długo robiony tytuł jak Torment powinien starczyć na dłużej niż Tyranny, który był tytułem raczej na szybko robionym, bez większych sidequestów i niedokończeniu najważniejszego wątku fabularnego. W Tormencie nie udało się zrealizować wszystkich celów, ucieli jedno miasto, usuneli crafting i zredukowali ilość kompanów do 6 ale niby zapewniają że wciąż będzie co robić w grze.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Wolę 6 dobrze rozpisanych kompanów niż całą plejadę nijakich osobistości robiących za zapychacze w drużynie. Najbardziej szkoda drugiego miasta.crafting mi zwisa bo też na co mi to w tego typu grze. To nie Minecraft czy jakieś mmo.
Opublikowano 15 lutego 20178 l crafting przydaje się w action rpg ale tutaj ja nie zamierzam zbyt dużo broni używać więc nie potrzebne. Tego miasta mi tylko szkoda bo czytałem zapowiedź w nowym cda i jeżeli wszystkie miasta będą na poziomie tego zapowiedzi to będzie Ja modle się aby gra była od początku do końca do przejścia bez dlc i dodatków. Chcę zamkniętą historię. Tyranny to ewidentna 1 część serii wnioskując po zakończeniu ( w dodatku krótka bo robiona jako projekt dodatkowy) . Tutaj mam nadzieję że tego nam nie zrobią. Planescape to była piękna historia.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Z kompanami to zawsze była kwestia gustu ale jeżeli chodzi o mnie z reguły zawsze jak dobrałem sobie drużynę na starcie tak grałem do końca. Rzadko się zdarzało żeby później pojawiający się towarzysze w jakikolwiek sposób mnie zainteresowali w walce. Drugie duze miasto wedle słów McComba pojawi się w grze, ale nie będzie pełniło funkcji drugiego huba, po prostu chcieli żeby zachował nam się mroczniejszy klimat z The Bloom. Crafting wyrzucili ale rozbudowali inne elementy jak enigmaty czy artefakty których działanie można łączyć z innymi przedmiotami więc nawet lepsze niż crafting. Boli za to, że nie wydadzą kodeksu lore w grze w takiej formie, jakiej planowali bo zapowiadali jakąś rewolucję względem typowych rpgowych dzienników a tak wydadzą go oddzielnie. Co do tekstu na konsolach dziwię się, że nikt nie pytał chociażby kogoś z PPE kto ogrywał konsolową wersję, na pewno wszyscy by wiedzieli przed premierą.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Wiadomo kiedy schodzi embargo na recenzje ? Premiera za tydzień a na razie cisza.