Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Techland pokazał już okładkę Polskiego wydania Wiadomo kiedy schodzi embargo na recenzje ? Premiera za tydzień a na razie cisza. http://opencritic.com/game/3728/torment-tides-of-numenera Wychodzi, że w dniu premiery. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Ten fioletowy pasek jest okropny :( Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) W konsolowych wydaniach też musieli go wcisnąć xd Mapa świata i OST na płycie nawet na konsolach nie mam pytań. Edytowane 21 lutego 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Akurat na PS4 to wygląda ślicznie, i jeszcze wydanie jakie sam bym chciał - nie skażone żadną informacją o polskiej wersji na okładce. PeCetowe okładki ogólnie są brzydkie, bo zawsze na nich nas.rane pierdół jest i wyglądają jak jakiś szajs z CD Action :) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Oj chyba poleci preorder mimo obaw jeśli chodzi o wygodę sterowania. Ktoś widział taniej niż w sklepie gola/3kropki? Tam jest za 162,99 no ale trzeba doliczyć przesyłkę. Cytuj
iluck85 2 917 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Suteq, a na PC nie pociśniesz tego? To nie ma dużych wymagań? Info będą na wersji konsolowej, na zdjęciu wyżej jest wersja zagraniczna. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Tormenta spokojnie mógłbym ogrywać na PC ale gram na nim już tylko w ostateczności, jak nie ma wersji konsolowej. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Ten fioletowy pasek jest okropny :( Na szczęście niektóre sklepy dają do zamówień przedpremierowych fajny Steelbook. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 http://www.gram.pl/artykul/2017/02/21/wirtualny-gabinet-osobliwosci-czyli-torment-tides-of-numenera.shtml Hype jeszcze bardziej rośnie. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Świetny tekst.... Hype u mnie osiągnął poziom maksymalny. Cholera to ten moment kiedy w nic mi się dłużej nie chce grać nawet jak gra jest dobra bo czekam na tą jedyną. Wiem że to będzie moje goty nawet jak jeszcze w to nie zagrałem . Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Bierze to ktoś na konsole? Dajcie znać czy da się grać bez lupy. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Świetny tekst.... Hype u mnie osiągnął poziom maksymalny. Cholera to ten moment kiedy w nic mi się dłużej nie chce grać nawet jak gra jest dobra bo czekam na tą jedyną. Wiem że to będzie moje goty nawet jak jeszcze w to nie zagrałem . Mam podobnie. Kończę jedynie Tyranny i od razu we wtorek przerzucam się na Tormenta. edit: Edytowane 23 lutego 2017 przez Bigby Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Haaaaajp. Większy jak na Niera w moim przypadku. Będzie granko za kilka dni. Nier kupuję na premierę ale swoje musi odczekać. Cytuj
Paliodor 1 774 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Mocne słowa ale jeśli to prawda co mówi to szykuje się uczta dla fanów rpg. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Trafiłem na jeszcze kilka innych podobnych tweetów recenzentów i wszędzie jest zachwyt. Coraz bardziej jestem przekonany, że gra spełni oczekiwania, no ale wszystko wyjaśni się za kilka dni. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Będzie dobrze. Gra powstaje dość długo to raz, dwa - już Wasteland 2 pokazał namiastkę tego na co stać InXile. Dialogi czy kreacja świata wyprzedza o kilka klas te od Lariana i ich Divinity. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Kórva ale mam ochotę w to pograć, ale kasy juz brak ;( Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Delikatną rezerwę zachowuje, ale jednak bardzo chcę zagrać po latach w RPGa z naprawdę ciekawym światem i dialogami które chce mi się czytać. Miałem nie brać na premierę i nie na PC, ale kurde, no sami wiecie. Sentyment do grania nataborecie w cRPGi wrócił. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 I z fabułą, której nie zapomni się drugiego dnia po skończeniu. Cytuj
Paliodor 1 774 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 I z fabułą, której nie zapomni się drugiego dnia po skończeniu. Jedna z bolączek dzisiejszych gier :/ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Pamiętam jak kupiłem pudełko z pierwszym baldurem. Ta obietnica przygody podczas instalacji jak czytałeś instrukcje z wprowadzeniem. Ten początek z niezapomnianym głosem narratora. Pierwszy nocleg w karczmie. Pierwszy wybór kogo zostawić w drużynie. Ja byłem w tym świecie. A to był przedsmak tego co nadeszło później planescape czy drugi baldur. Teraz graficzka poszła na przód. Ludzie podniecają się prosiakami i skorpionami. Terafankami. A to uczucie uczestniczenia w przygodzie rzadko mam. Takie wczucie się w grę że cały świat mógłby nie istnieć. Za dużo kasy idzie w wodotryski a za mało w historie. Zanim mnie zlejecie to mówię tu o grach które mają stać fabułą. 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Po części prawda z drugiej strony sam nagrałeś się w tyle gier, że twoje wymagania wzrosły. Inna sprawa, że wiele tych gier korzysta ze sprawdzonych fabularnych cliche np Bioshock co by nie mówić jedno z oryginalniejszych uniwersów poprzedniej dekady, a jednak późniejszy rozwój fabuły i końcówka została potraktowana trochę na odwal i szczerze nie weszła w pamięć. Pillarsy, Tyranny, Wasteland 2 też jakieś świetne pod tym względem nie były. W wszystkich tych grach podszedłem od przeczytania wszystkich papierów w pudełku i nawet gdzieś ta radość w grach zaistniała, jednak by z czasem ulecieć. Prawdopodobnie ten Torment będzie ostatnią taką kickstarterową grą którą biorę na premierę ciężko sprecyzować czego oczekuje, chyba tego że nie odczuje że coś zostało sztucznie ucięte i dostanę dobrą przygodę. Tak z innej beczki zapowiadają patcha na konsolach w premierę. First, we've put so much love and effort into this game that we want all of you to enjoy it at its best, and the update introduces a number of changes that greatly improve the game’s quality, including gameplay improvements, balance tweaks, additional sound and visual effects, adjustments in conversations, revised user interface, and more. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 (edytowane) Ostatnio oglądałem streamy Planescape'a prowadzone przez Colina McComba na profilu GOG na Twitchu. Opowiadał co nieco o produkcji tej gry, przy okazji też udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące Tides of Numenera. Polecam zerknąć, jak ktoś ma ochotę. Fajnie się go słucha. https://www.twitch.tv/videos/120409109 https://www.twitch.tv/videos/124178433 Edytowane 24 lutego 2017 przez Bigby Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 ten patch na konsolach lekko niepokoi jeżeli chodzi o wersje konsolową. Ciekawe jak recenzja tej wersji. Bo będą jeszcze bez patcha :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi