Luk248 104 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Ale o co ci chodzi. Nie lubię kina i hu. Wolę na moich 60 calach obejrzeć. Założyć na łeb dobre słuchawki i gitara. Zasmiecamy temat. Over and out Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie zgodze sie, moje (pipi)owe audio za 4 kola plus vodeczka plus 1080p vs 480p w kinie odda jeszcze lepsze przezycie z gratisem w postaci ostrzegawczego wyłączenia prądu przez starych, gdy dochodzi do 25% mocy? no i sorry ale masz za mało miejsca na 55'. :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ch.uj nas obchodzi jakie macie kino w domu i jak duży tv, idźcie leczyć swoje kompleksy gdzie indziej. Chyba, że macie do powiedzenia coś o nowym Maxie to Mi Scusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 W domu to sobie fajnie obejrzeć na wspólnej czy coś, Mad Max tylko w kinie i trzeba być srogim ulungiem, żeby twierdzić inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 W domu to sobie fajnie obejrzeć na wspólnej czy coś, Mad Max tylko w kinie i trzeba być srogim ulungiem, żeby twierdzić inaczej. Twierdze że obraz w kinie nijak się nie ma do tego co jest oferowane na Blueray. To jest porównanie obrazu a nie pisanie że lepiej czekać na BR niż iść do kina. Oczywiście że w kinie to trzeba zobaczyć. Ale zakup płytki z filmem uważam za wręcz obowiązkowy w swoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 ale mnie wku.rwiają takie smutasy co to do kina nie pójdą bo przypadkiem spotkają jakiegoś człowieka albo ktoś się zaśmieje nie wtedy kiedy jaśnie panicz uzna to za stosowne. rozjeżdżałbym walcem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 a nie w(pipi)ia cię jak gimbaza obok ciebie zamiast oglądać film żre chipsy przyniesione w plecaku i cały film napierdala o polubieniach na fejsbuku? kino spoko, tylko ludzie (pipi):( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) U mnie cała sala zachowywała się znakomicie. Tylko co jakiś czas dało się usłyszeć wyszeptane "o ja pie.rdole". Po seansie wszyscy klaskali, a potem zaczęli walić sobie wzajemnie na holenderski ster, wykrzykując przy każdym szczytowaniu "V8" albo "Furioooooosa". Edytowane 7 czerwca 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ej, jak byłem na MM to obok siedzieli rodzice z jakims 7-mio letnim gnojkiem i dumny tatus non stop tłumaczył swojemu dziecku co się dzieje na ekranie. Byłem z kobitą więc nie mogłem dać jej poznać po sobie żem lamus. Podszedłem więc do ojca i wyszeptałem mu, że jesli się nie zamknie i nie przestanie nam przeszkadzać w cieszeniu się z seansu to wyciągnę go zaraz z sali i zgwałcę w męskim kiblu. To znaczy...nie poszedłem mu tego powiedzieć ale wierzcie mi, że chciałem. Bardzo chciałem A tak poza tym to jak chorym trzeba być s(pipi)ielem i sfajlować w byciu rodzicem, żeby brać swoje dziecko na tak brutalny film. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 a nie w(pipi)ia cię jak gimbaza obok ciebie zamiast oglądać film żre chipsy przyniesione w plecaku i cały film napierdala o polubieniach na fejsbuku? kino spoko, tylko ludzie (pipi) nie, bo byłem co prawda w piątek, ale o 17 i w kinie z dala od centrum gdzie były może ze 3 osoby obok mnie. a w gimbazie sam odpie.rdalałem takie akcje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 a nie w(pipi)ia cię jak gimbaza obok ciebie zamiast oglądać film żre chipsy przyniesione w plecaku i cały film napierdala o polubieniach na fejsbuku? kino spoko, tylko ludzie (pipi) No i dlatego na filmy nie chodzi sie na premiere w weekend do multipleksu w galerii miedzy 13 a 23. Serio nic sie nie stanie jak film zobaczy sie dwa tygodnie pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Ja byłem z żoną dzień po premierze czyli sobota, godzina 14. Żadnej gimbazy, hałasów itp. Kulturka, a na sali około 30 osób - trochę mało jak "dzień po", ale nam to pasi. No, ale najlepsze, że na film przyszedł pan koło 40-tki z dwoma synami w wieku ~ 8, 12 lat. No i jak poleciał w filmie tekst no i chvj to sobie o nich przypomniałem. Nie ma to jak odpowiedzialny rodzic - film ma kategorię R, więc nie wiem w ogóle jaki cudem obsługa wpuściła ich na seans. Co lepsze, to przed filmem piliśmy sobie kawkę, a oni siedzieli przy stoliku obok i...cała trójka przez około 20 minut siedziała każdy w swoim telefonie. Cóż za kontakty ojca z dziećmi. Edytowane 7 czerwca 2015 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Moze przegladali foruma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Myślałem, że wszyscy udzielający się użyszkodnicy są co najmniej po gimbazjum Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 To wynika z twojej ścieżki edukacyjnej, a nie wieku, więc nie o Tobie mowa Kochanie :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 a nie w(pipi)ia cię jak gimbaza obok ciebie zamiast oglądać film żre chipsy przyniesione w plecaku i cały film napierdala o polubieniach na fejsbuku? kino spoko, tylko ludzie (pipi) No i dlatego na filmy nie chodzi sie na premiere w weekend do multipleksu w galerii miedzy 13 a 23. Serio nic sie nie stanie jak film zobaczy sie dwa tygodnie pozniej. Po pierwsze to się nie chodzi do multikleksow Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 kiedyś byłem raz w multikinie, ale od tych różowych koszulek zrobiło mi się niedobrze więc uciekłem gubiąc schowane w kieszeni płaszcza spaghetti zbiegając po ruchomych schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 To wynika z twojej ścieżki edukacyjnej, a nie wieku, więc nie o Tobie mowa Kochanie :* I pewnie także z tego, że za moich czasów nie było durnoty zwanej gimnazjum tylko normalne osiem klas podstawówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xESFyIxito0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Byłem drugi raz w kinie i kuuuuu.rwa ale to jest dobre. Jak ten film nie zgarnie co najmniej kilku Oscarów, to te nagrody będą już naprawdę gó.wno warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 a nie w(pipi)ia cię jak gimbaza obok ciebie zamiast oglądać film żre chipsy przyniesione w plecaku i cały film napierdala o polubieniach na fejsbuku? kino spoko, tylko ludzie (pipi) No i dlatego na filmy nie chodzi sie na premiere w weekend do multipleksu w galerii miedzy 13 a 23. Serio nic sie nie stanie jak film zobaczy sie dwa tygodnie pozniej. Po pierwsze to się nie chodzi do multikleksow Chodzi się ale na jak najwcześniejsze seanse. Zazwyczaj jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 12 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2015 Sympatyczna ta limitka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) zayebisty projekt: więcej w linku: https://www.behance.net/gallery/26428843/MAD-MAX-Fury-Road Edytowane 12 czerwca 2015 przez Banny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 858 Opublikowano 12 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2015 Nie wiem czy było gdzieś czy nie, ale istnieje gierka, która jest praktycznie skrzyżowaniem Mad Maxa z Faster Than Light Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi