Skocz do zawartości

Mad Max: Fury Road [2015]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Giereczka Mad Max będzie grana od day one :cool::lapka:

Ale ten system walki ;/ Ani szybki i arcade'owy, ani ''taktyczny''. Już wolałbym button mashing.

Opublikowano

ja się boję o tę gierkę. sandbox w stylu Batman Arkham Knight nie będzie miał szansy na oddanie tej filmowej zayebistości. chyba jednak lepszy korytarz

Opublikowano

Na razie gierka wywołuje wśród testujących średnie emocje. Jaranie się franczyzami mam już dawno za sobą, więc samym maksem mnie nie kupią.

Opublikowano

a gdyby zrobili arcade, jeden wielki pościg (jak w filmie), podzielony na etapy, krótki, ale intensywny, do masterowania, coś z shadow of rome, coś z batmanów, coś z road rush/twisted metal/ vigilante. jedziemy furiosą war rigiem, w następnym levelu bijemy maxem na naczepie, bossowie gotowi....  

Opublikowano

a gdyby zrobili arcade, jeden wielki pościg (jak w filmie), podzielony na etapy, krótki, ale intensywny, do masterowania, coś z shadow of rome, coś z batmanów, coś z road rush/twisted metal/ vigilante. jedziemy furiosą war rigiem, w następnym levelu bijemy maxem na naczepie, bossowie gotowi....  

TAAAK. Podział na stage'e, high score, clear time, i literowy rating. Raz jeździsz, raz skaczesz po jadących samochodach i okładasz warboyów po ryjach, w jednym stage jesteś członkiem tego plemienia na crossach i za zadanie masz przejąć konwój. A nie ku.rde atak / kontra i odblokowywanie punktów kontrolnych jak w Assassin's Cry: Mordor Dogs.

Opublikowano

no właśnie o czymś takim piszę: o Korytarzach, zayebiscie dobrze wypadło to np. na prezentacji pościgu jeepem w U4

uncharted-4_drake-sully-farm.png?w=624

bardzo spoko podział między racerem a grą akcji miał też Bond 007: Everything or Nothing sprzed 12 lat.

no chyba że kogoś jara formuła sandboxów Ubisoftu, wtedy ok.

• Minusik 1
Opublikowano

to pajgi nie trolował ?

o słodki huyu, ależ zawód.....

mówimy o pajgim, człowieku, który zanim poda komuś swą opinię na dany temat, najpierw sprawdzi czy ogólne zdanie ludzi jest pozytywne, czy negatywne. Jak pozytywne, to on na przekór napisze, że mu się nie podoba itd. Zauważyłem tą najpierw przy jego komentarzach odcinków BBT.

ogólnie człowiek niegłupi, ale już bym prędzej fanka pytał o polecenie filmu/gry.

Pajgi zawsze w opozycji <3

Opublikowano

Dobre są te sceny, ale wolę je jako ''deleted scenes'' niż gdyby miały znaleźć się w filmie. Są zbyt, powiedzmy, bezpośrednie w przekazywaniu tego co dzieje się na ekranie.

Opublikowano (edytowane)

chvj, ja bym chcial 4 godzin poscigu w jakiejs specjalnej wersji

albo bym sie wynudzil, albo skonczyl tak

south-park-randy.jpg

mysle jednak, ze to drugie :czesc:

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

naprawiłem se głośniki i od razu rzem (żem ?) przyku,rwił brothers in arms 

aż mi suty stanęły

kiedy bluryj kiedy kiedy kiedy ???????

żem

Opublikowano (edytowane)

naprawiłem se głośniki i od razu rzem (żem ?) przyku,rwił brothers in arms 

aż mi suty stanęły

kiedy bluryj kiedy kiedy kiedy ???????

Podstawowa wersja 1 Września. 

Wersja kolekcjonerska 17 Września.

Edytowane przez ussr
Opublikowano

najlepsza scena w historii kinematografii ?

war boys jako metafora fanatycznych bojowników islamu ? żołnierze idealni w świecie, w którym nie ma o co walczyć ?

w kinie jakoś nie ogarnąłem frag steala ani tego, że slit krzyczy "medicore morsov". skur,wysyn