Skocz do zawartości

Mad Max: Fury Road [2015]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uważam że masz prawo wyrażać swoje zdanie, prawdę mówiąc to jak mam teraz do wyboru dłubać w nosie, albo 3 raz obejrzeć mad maxa to jednak wybieram roboty kopalniane.

• Plusik 2
Opublikowano

Silna psychika Lukas. Teraz już na pewno wiem, że to ppe, ale spoko już nie wkręcam.

W sumie nie miałem chęci obejrzeć ponownie MM zaraz po wyjściu z kina, ale im dłuższa przerwa tym bardziej mam ochotę na kolejny seans na porządnym sprzęcie.

Opublikowano

Ludzie na poziomie pytają dlaczego mam takie zdanie a nie inne na temat waszej Biblii

ale nie obchodzi nas to  :dunno:

Gdyby choć jeden z was był ogarnięty życiowo, to zadałby jedno pytanie, jakiekolwiek

no dobra..........

......dałbyś du,py gejowi za milion euro ?

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

@up no i o tym właśnie mówię. Brodzik intelektualny z gimnazjum. Nie wierzę by ktoś starszy był na tyle pusty by pisać takie coś ;)

Dobra, wylogowuje się z tego tematu, bo pisanie z takim pajacem jak ten wyżej to już urąga wszystkim normom.

Edytowane przez Lukas.
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

@Lukas.: Dawno nie czytałem na tym forum tak żenujących postów poza działami o grach. Mnóstwo słów, zero treści, zero dystansu i oskarżanie wszystkich o uczęszczanie do gimnazjum. MEDIOCRE!

A plotki o Furiosie w następnym Maxie trochę mnie jednak dziwią. Charlize była rewelacyjna, ale czy kolejna część nie powinna być jednak skrajnie niezwiązana z wydarzeniami Fury Road? Max zrobił swoje i odjechał, to nie może być klasyczny sequel.

Edytowane przez Hejas
Opublikowano (edytowane)

Mogliby zrobić film z tymi samymi aktorami, gdzie theron grałaby antagonistkę, która nie zna Maxa.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

kolejna część powinna być moim zdaniem spokojniejsza i bardziej eksplorować ten post-apokaliptyczny świat. w sumie nawet podtytuł wasteland trochę to sugeruje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. 

No przecież nowe części to mają być prequele. 

A skąd takie info?

Poproszę o źródło.

Coś mi się poyebało, sorka. :lapka: 

Opublikowano

No i dobrze. Kolejny film - kolejna historia, w której Max jest quasi oberwatorem.

Opublikowano

ktoś oczekuje od samotnego, wyizolowanego ludka, błąkającego się po wyniszczonym, zdegenerowanym świecie, którego dręczą traumatyczne wspomnienia, że będzie wulkanem elokwencji i spontanicznych reakcji ?