Skocz do zawartości

Mad Max: Fury Road [2015]

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie oglądam po raz któryś i k..u.rwa nie mogę zrozumieć tępych h..uj...k..ów którzy nie czają tego filmu ! Ich strata i niech dalej oglądają " Modę na sukces " Ja j.e.b.i.e , jak to wyglada i brzmi .... i wogóle !

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 128,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mad max fury Road - MATKO BOSKO PRZENAJŚWIĘTSZA

• obejrzałem, niedawno wróciłem z seansu. w pewnym sensie rozumiem zachwyty, jak i się trochę dziwie. Faktycznie, dobre kino akcje, najlepsze jakie ostatnio widziałem. Jednak trochę mnie zirytował mini

• Uwielbiam stare Mad Max'y. Ale takiego gówna jak ten nowy to dawno nie widziałem.   Z innej beczki, kto tam jest głównym bohaterem w ogóle? Na pewno nie Max a raczej Theron. Masakra jak dla mnie.

Opublikowano

k..u.rwa tępych h..uj...k..ów  Ja j.e.b.i.e , wogóle !

Typowa wypowiedź typowego fana Mad Maxa.

Opublikowano

Niczym szmatławce i telewizja ! Wytnie , wymarze i poda jak to sobie pragnie !

Opublikowano

No mi tez, ale przyspieszone klatki w poczatkowej sekwencji ucieczki od "bialych" byly bekowe. Cos jak benny hill.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

noo fajnie, jak w nowym mad maxie do tych fajnych efektów dodadzą fajną fabułę to będzie fajny mad max od 1981 roku.

Opublikowano

Fabuła jako środek wyrazu jest przeceniana, co Fury Road pokazało w kinie rozrywkowym.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

I bardzo dobrze, w końcu może ktoś doda fabułę.

Mad Max Fury Road: czyli dwie godziny pościgu.

Dla widza to raczej dwie godziny nudy. Zdjęcia są ładne, efekty specjalne również, ale tytuł filmu powinien brzmieć "Ucieczka po Pustyni 2". "Dwa" dodane w tytule, że niby to sequel czegoś dobrego:)

ktoś jeszcze?

Obecny.

Opublikowano

Na tej stronie? Tak. Na poprzednich? Nie

Opublikowano

– To była kompletnie przekręcona wypowiedź. Byłem w Nowym Jorku, było tam strasznie głośno, a dziennikarka zaczęła zadawać pytania podczas czerwonego dywanu na rozdaniu nagród National Board of Review. Kompletnie źle mnie zrozumiała i przeinaczyła moją wypowiedź. Powiedziałem, że Mad Max nie będzie moim kolejnym filmem, a ona zrozumiała, że nigdy więcej nie wrócę do tej serii. Nie będzie moim następnym, ale mam pomysły na dwie kolejne historie.

http://naekranie.pl/aktualnosci/george-miller-jednak-nie-ma-zamiaru-zegnac-sie-z-mad-maxem-769451

Opublikowano

No, czyli tak jak mówił w artykule ode mnie.

Uff, a mogło się skończyć na jednym dobrym Mad Maksie tej ery :obama:

Opublikowano

Zabijcie mnie, ale chciałbym żeby sequel Fury Road było filmem z zachowaniem zasady trzech jedności, z żadnymi albo z jednym pościgiem; no a potem trójka z jeszcze większym rozmachem (wytarte jest to słowo, udawajcie że dalej znaczy to co kiedyś) niż Fury Road.

Opublikowano

Mogą też dodać fabułę do dwójki, a w trójce udawać, że to przez pomyłkę.

Opublikowano

A ten znów to samo :pawel:

Opublikowano

Mad Max FR? 5/10

Opublikowano

W bloodbornie nie przeszkadza Ci brak fabuły?

Opublikowano

Mogą też dodać fabułę do dwójki, a w trójce udawać, że to przez pomyłkę.

Dokładnie, chociaż jakiś zalążek a nie:

jedziemy, dobra pojebało nam się, zawracamy

Opublikowano

W bloodbornie nie przeszkadza Ci brak fabuły?

Nie, bo to nie jest gra przygodowa

Opublikowano

mad max ma bardzo fajna fabule jak na taki film. gdyby bylo jej wiecej, albo bylaby bardziej rozbudowana to odbior filmu bylby gorszy.

Opublikowano

artur szpilka  w futrze - boss w nastepnej części

deontay-wilder-artur-szpilka.jpg

co do FR, nie wiem czy mam chęć by obejrzec to przez kolejne pare lat, troche jednak przehajpowany pokaz cgi, i nie ma podejscia do 2 czesci , w zadnej kategorii.

Tam było surowe zezwierzecenie, i bohater z krwi i kosci.

road_warrior_4.jpg

te godziny spedzone na malowaniu i robieniu nieba i kamyszków  w komputerze, po ch,uj jakw  dwójce to wszystko było.

Trzeba było zrobic wirtualnego Gibsona.

Edytowane przez milan