Opublikowano 9 stycznia 20169 l Właśnie oglądam po raz któryś i k..u.rwa nie mogę zrozumieć tępych h..uj...k..ów którzy nie czają tego filmu ! Ich strata i niech dalej oglądają " Modę na sukces " Ja j.e.b.i.e , jak to wyglada i brzmi .... i wogóle !
Opublikowano 9 stycznia 20169 l k..u.rwa tępych h..uj...k..ów Ja j.e.b.i.e , wogóle ! Typowa wypowiedź typowego fana Mad Maxa.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Niczym szmatławce i telewizja ! Wytnie , wymarze i poda jak to sobie pragnie !
Opublikowano 9 stycznia 20169 l No mi tez, ale przyspieszone klatki w poczatkowej sekwencji ucieczki od "bialych" byly bekowe. Cos jak benny hill. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez Plugawy
Opublikowano 9 stycznia 20169 l noo fajnie, jak w nowym mad maxie do tych fajnych efektów dodadzą fajną fabułę to będzie fajny mad max od 1981 roku.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Fabuła jako środek wyrazu jest przeceniana, co Fury Road pokazało w kinie rozrywkowym. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez mate5
Opublikowano 12 stycznia 20169 l stare ale...... http://www.filmweb.pl/news/WY%C5%9ACIG+PO+OSCARY%3A+%22Mad+Max%22+wysuwa+si%C4%99+na+czo%C5%82o-115028
Opublikowano 12 stycznia 20169 l I bardzo dobrze, w końcu może ktoś doda fabułę. Mad Max Fury Road: czyli dwie godziny pościgu. Dla widza to raczej dwie godziny nudy. Zdjęcia są ładne, efekty specjalne również, ale tytuł filmu powinien brzmieć "Ucieczka po Pustyni 2". "Dwa" dodane w tytule, że niby to sequel czegoś dobrego:) ktoś jeszcze? Obecny.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l – To była kompletnie przekręcona wypowiedź. Byłem w Nowym Jorku, było tam strasznie głośno, a dziennikarka zaczęła zadawać pytania podczas czerwonego dywanu na rozdaniu nagród National Board of Review. Kompletnie źle mnie zrozumiała i przeinaczyła moją wypowiedź. Powiedziałem, że Mad Max nie będzie moim kolejnym filmem, a ona zrozumiała, że nigdy więcej nie wrócę do tej serii. Nie będzie moim następnym, ale mam pomysły na dwie kolejne historie. http://naekranie.pl/aktualnosci/george-miller-jednak-nie-ma-zamiaru-zegnac-sie-z-mad-maxem-769451
Opublikowano 15 stycznia 20169 l No, czyli tak jak mówił w artykule ode mnie. Uff, a mogło się skończyć na jednym dobrym Mad Maksie tej ery
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Zabijcie mnie, ale chciałbym żeby sequel Fury Road było filmem z zachowaniem zasady trzech jedności, z żadnymi albo z jednym pościgiem; no a potem trójka z jeszcze większym rozmachem (wytarte jest to słowo, udawajcie że dalej znaczy to co kiedyś) niż Fury Road.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Mogą też dodać fabułę do dwójki, a w trójce udawać, że to przez pomyłkę.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Mogą też dodać fabułę do dwójki, a w trójce udawać, że to przez pomyłkę. Dokładnie, chociaż jakiś zalążek a nie: jedziemy, dobra pojebało nam się, zawracamy
Opublikowano 15 stycznia 20169 l W bloodbornie nie przeszkadza Ci brak fabuły? Nie, bo to nie jest gra przygodowa
Opublikowano 15 stycznia 20169 l mad max ma bardzo fajna fabule jak na taki film. gdyby bylo jej wiecej, albo bylaby bardziej rozbudowana to odbior filmu bylby gorszy.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l artur szpilka w futrze - boss w nastepnej części co do FR, nie wiem czy mam chęć by obejrzec to przez kolejne pare lat, troche jednak przehajpowany pokaz cgi, i nie ma podejscia do 2 czesci , w zadnej kategorii. Tam było surowe zezwierzecenie, i bohater z krwi i kosci. te godziny spedzone na malowaniu i robieniu nieba i kamyszków w komputerze, po ch,uj jakw dwójce to wszystko było. Trzeba było zrobic wirtualnego Gibsona. Edytowane 15 stycznia 20169 l przez milan